Τρίτη 5 Μαρτίου 2019

ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑΤΟΣ 28.000 ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΩΝ ;;;;


ΠΟΣΗ ΣΧΕΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΤΟΤΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ ΠΑΙΔΙΩΝ 3-19 ΕΤΩΝ ΜΕ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣΕΛΓΙΑΣ ΚΑΤΑ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΣΤΕΛΕΧΗ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΟΥΛΗ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙ ΠΑΡΑ ΦΥΣΗΝ ΝΟΜΟΥΣ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ;;;;

Στις 27-2-1948 η ΕΛΛΑΔΑ προσφέυγει στον ΟΗΕ καταγγέλοντας τους ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ-ΣΤΑΣΙΑΣΤΕΣ για ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ 28.000 ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΩΝ , τα οποία σχεδίαζαν να χρησιμοποιήσουν ΩΣ ΜΑΧΗΤΕΣ για να επιτύχουν τους σκοπούς τους.

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ:
ΤΟ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ των 28.000 ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΩΝ τα οποία ΑΠΗΓΑΓΑΝ οι ΣΤΑΣΙΑΣΤΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ και έπειτα τα μετέφεραν στο “σιδηρούν παραπέτασμα” [= έτσι ονομάστηκε μετά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο η νοητή διαχωριστική γραμμή μεταξύ αφ’ ενός της Σοβιετικής Ένωσης και των υπό την επιρροή της κομμουνιστικών καθεστώτων στις χώρες της Ανατολικής Ευρώπης (Πολωνία, Τσεχοσλοβακία, Ρουμανία, Ουγγαρία, Βουλγαρία κλπ) ΟΣΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΕΠΕΖΗΣΑΝ ] για να χρησιμοποιηθούν όποτε χρειασθεί, ως νέοι ΣΤΑΣΙΑΣΤΕΣ κατά του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ…..


ΑΣΦΑΛΩΣ οι εγχώριοι “αριστεροί” προωθούν την άποψη ότι ΔΕΝ ήταν ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ , αλλά …ΠΑΙΔΟΦΥΛΑΓΜΑ …. (ΠΑΙΔΟΦΥΛΑΓΜΑ ΑΠΟ ΤΙ ??? )
ΟΜΩΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ:
ΠΕΤΡΟΣ ΑΝΤΑΙΟΣ (ΣΤΑΥΡΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ) ΣΕ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΝΕΤ:
Ο Πέτρος Ανταίος, που κατόρθωσε να φθάσει από τη Θεσσαλονίκη στη Ρούμελη και να λάβει μέρος στο αντάρτικο, ως μέλος του ΚΚΕ που ήταν, με πόνο ψυχής αφηγείται στο προβληθέν ρεπορτάζ Χωρίς σύνορα» από τη ΝΕΤ (17.2.2000)
-Ένα από τα δραματικότερα περιστατικά που έζησα στον εμφύλιο που ήταν Ελληνοελληνικός πόλεμος, άρα τραγωδία, ήταν αυτή η αφάνταστη πορεία 1.300 παιδιών από δεκατέσσερα, δεκαεννέα, είκοσι χρονών, από τη Βραχιά της Ευρυτανίας να βγουν στο Γράμμο (υπεύθυνος για την επιχείρηση ήταν ο Γιώργος Γούσιας, ένας από τους έμπιστους του Ζαχαριάδη)
-Πραγματικά Ο Γούσιας έκανε δυο τρεις ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ανθρώπων, ΠΑΙΔΙΑ δηλαδή, δεκαπέντε χρονών που επιχείρησαν να φύγουν. Το φυσιολογικό που είχαν ακολουθήσει και οι άλλες φάλαγγες ήταν να πάμε από την Πίνδο, την ορεινή. Δύσκολη θα’τανε. Φλεβάρη γίνεται, Φλεβάρη του ’48, αλλά ήταν κάπως και στρατιωτικά και ανθρώπινα σωστό.
Ο Γούσιας ήθελε να πάμε από κάτω (…)
Τελικά, έχει μια επική πορεία μέσα στον κάμπο όπου αντιμετωπίζουμε άοπλοι με πέτρες στη δημοσιά Λάρισας – Βόλου τα τανκς, έχει ένα απίστευτο δραματικό πέρασμα της λίμνης Κάρλα, να παγώνουν σαν τα νούφαρα, να μένουν πάνω στη λίμνη τα παιδιά.,. «Ύστερα, στα Πιέρια πια, εξουθενωμένοι, ούτε καν σπυριά καλαμπόκι, σαράντα μέρες νηστικοί, μου έδωσε εντολή ο Γούσιας να σφάζουμε όλα τα ζώα… τα καημένα…Ήταν η τελευταία φορά που έπιναν μουλαρίσιο ζωμό και οι περισσότεροι κάνανε εμετό… μόλις ήρθανε τα αεροπλάνα από τον καπνό και αναποδογύρισαν τα καζάνια… Τα παιδιά χιμούσαν μέσα στα καυτά καζάνια να πάρουν ένα κομμάτι κρέας ή μια κατσαρόλα ζωμό.
-Την τριακοστή ένατη, τεσσαρακοστή μέρα, βγήκαμε αντίκρυ προς τις προσβάσεις του Γράμμου, σέρνοντας νεκρούς… και την ελπίδα… άλλα ποιά…«Δηλαδή, από τα 1.300 παιδιά φτάσανε απάνω γύρω στα τρακόσια.
Σακατεύτηκαν χίλια παιδιά! Ο ανθός της νεολαίας της Ρούμελης, ο οποίος φυσικά δεν ήταν αγωνιστές, ώριμοι, οι περισσότεροι ήταν επιστρατευμένοι από τα χωριά που έμειναν και τα μάζεψε ο Γούσιας, κορίτσια και αγόρια…»
(σ.σ εδω βλέπουμε ΜΟΝΟ τα 1.300 παιδία από τα 28.000 Ελληνόπουλα που απήγαγαν για να τα σώσουν ΔΗΘΕΝ από τις Βόμβες των Άγγλων και τα έστελναν στη Βουλγαρία όπως θα δούμε παρακάτω για να τα σώσουν λένε, οι Βούλγαροι το 1941 στην περιοχή της Δράμας έσφαξαν 15.000 Έλληνες και οι Ελασίτες έστελναν τα παιδιά στους ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ για να τα σώσουν ….)
ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΑΜΕ ΠΑΚΕΤΟ ΣΤΗ ΝΕΤ 19-1-2007:
Εμφανίστηκε ο Τάσος Παπαδόπουλος θύμα του παιδομαζώματος , τον είχαν απαγάγει η ΣΤΑΣΙΑΣΤΕΣ μαζί με την αδερφή του και μπόρεσε μόλις το 1981 να γυρίσει για να βρει την θεία του.
Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΡΤΣΑΛΙΔΗΣ ΣΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ -(13.12.1985):
“Η προώθηση των ανήλικων παιδιών (3-14 χρονών) στις χώρες της Ανατολικής Ευρώπης, που αποκλήθηκε «Παιδομάζωμα” από τη δεξιά προπαγάνδα, δεν έγινε για να σπουδάσουν αυτά τα παιδιά, όπως πολλές φορές λέγεται και γράφεται.
Σκοπός του Παιδομαζώματος ήταν να δημιουργήσουν ένα φυτώριο έμψυχου υλικού για το αντάρτικο.
-Τον Αύγουστο του 1948 δούλευα σε γεωργικές εργασίες στη Γιουγκοσλαβία με πάνω από 100 παιδιά, που μόλις έκλεισαν το 15ο έτος της ηλικίας του επιστρατεύτηκαν για το βουνό, ενώ οι μικρότεροι μεταφερθήκαμε στην Τσεχοσλοβακία.
Ένα χρόνο αργότερα στον παιδικό σταθμό όπου ζούσα στην Τσεχοσλοβακία, ήμουν μαζί με 15 άλλα παιδιά που είχαν κλείσει το 15ο έτος της ηλικίας τους.
Τα παιδιά αυτά τα επιστράτευσαν για το βουνό και θυμάμαι αρκετά παιδιά που σκοτώθηκαν τότε στο Βίτσι. Το 1950 ερχόταν η σειρά μου, αλλά ήδη είχε λήξει ο εμφύλιος πόλεμος…”
«ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ» 17.7.2000 ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ:
Κύριοι ομιλητές στη συνάντηση ήταν κυρίως πανεπιστημιακοί δάσκαλοι, οι οποίοι παρουσίασαν σημαντικές εργασίες ως προϊόν πολύχρονης και επίπονης έρευνας.
Παρόντες όμως και ο πρώην γ.γ. του ΚΚΕ Γρηγόρης Φαράκος, καθώς και ο Θανάσης Μητσόπουλος. πρώην καπετάνιος του ΕΛΑΣ, οι οποίοι έδωσαν το δικό τους βάρος, φωτίζοντας ιδιαίτερες πτυχές του θέματος.
Για παράδειγμα η αναφορά του Γρ. Φαράκου στη χρησιμοποίηση των παιδιών του “παιδομαζώματος- από το ΚΚΕ, στο πλαίσιο ενός -σχεδίου- που είχε σκοπό να δημιουργεί εφεδρικές μάχιμες ομάδες που στη συνέχεια θα έρχονταν στην Ελλάδα, για να ενισχύσουν το Δημοκρατικό Στρατό.
Ένα σχέδιο που δεν πραγματοποιήθηκε φυσικά, λόγω της ήττας και της λήξης του Εμφυλίου, ωστόσο πήρε άλλη μορφή αργότερα, με την αποστολή στελεχών από το εξωτερικό στην Ελλάδα, για να ανασυντάξουν ομάδες του Δημοκρατικού Στρατού, πράγμα που αποδείχτηκε τραγικό λάθος, καθώς εκτός των άλλων οδήγησε στη σύλληψη και την εκτέλεση (ομάδα Μπελογιάννη, Πλουμπίδη κ.ά.), στη μακρόχρονη φυλάκιση ή την εξορία εκατοντάδων σημαντικών στελεχών του ΚΚΕ”

ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ (ΑΡΧΙΚΑΠΕΤΑΝΙΣΣΑ, ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΝΕΡΓΟΤΕΡΑ ΜΕΛΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΕΙΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΚΚΕ, ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Κ.Κ., ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΈΝΩΣΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΟΥ ΚΚΕ ΚΑΙ ΚΛΠ., ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ «ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΑΙΜΑ», ΣΕΛ. 226-230, 233-234, 149):
«Στις συσκέψεις που κάναμε στα διάφορα τμήματα με τις υπεύθυνες γυναικών των ταγμάτων, των λόχων, των ταξιαρχιών, μαθαίναμε ότι οι μικρές κοπέλες των 13, 14 και 15 χρονών, που τις επιστρατεύαμε, άμαθες και ανεκπαίδευτες όπως ήταν, σκοτώνονταν στις πρώτες μάχες, που τις στέλναμε.
«Η ΕΝΤΟΛΉ από «Πάνω», ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟ, ήταν ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΙΚΆΣΟΥΜΕ ΌΛΟΥΣ ΣΕ ΘΆΝΑΤΟ. Μας περίμεναν δύσκολες μάχες, έπρεπε με το μαχαίρι να τα σταματήσουμε όλα αυτά, έπρεπε να επιβάλουμε τιμωρία σκληρή ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΌ και ΕΚΦΟΒΙΣΜΌ (…)
Καλέσαμε τους κρατουμένους και αρχίσαμε τις ΑΝΑΚΡΙΣΕΙΣ . ΉΤΑΝ ΟΛΟΙ ΠΑΙΔΙΑ 13 ΜΕΧΡΙ 15 ΧΡΟΝΩΝ, αμούστακα, ανεπτυγμένα χωριατόπουλα. Πριν ένα περίπου μήνα Ο ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ, ΕΠΙΤΙΘΕΜΕΝΟΣ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΑΡΠΑΞΕ ΜΕ ΤΗ ΒΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΩΝ ΜΑΝΑΔΩΝ ΤΟΥΣ.
«Ο ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΚΑΝΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗ ΝΥΧΤΑ, αιφνιδιαστικά σε χωριά και σε πόλεις και ΈΠΑΙΡΝΕ ΑΝΕΞΈΛΕΓΚΤΑ ΑΓΌΡΙΑ ΚΑΙ ΚΟΡΊΤΣΙΑ, έστω κι αν ακόμα το στόμα τους μύρισε γάλα.»
«Οι ΜΆΝΕΣ ΈΚΡΥΒΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΆ ΤΟΥΣ στους αχερώνες, στα μπαούλα, μα οι αντάρτες τα βρίσκανε και τα παίρνανε μαζί τους στα βουνά. Από τη θαλπωρή του σπιτιού τους, από τη μητρική αγκαλιά, από την πατρική φροντίδα, βρίσκονταν μονομιάς σ’ ένα κρύο αμπρί, στο χιόνι, στον παγωμένο αέρα του βουνού, στην πείνα. Και έπρεπε ο Δημοκρατικός Στρατός να πολεμήσει μ’ αυτούς.
Τους μάθαιναν στα βιαστικά να χειρίζονται το τουφέκι και τη χειροβομβίδα και τους ρίχνανε στη μάχη όπου άμαθοι όπως ήταν, σκοτώνονταν σαν τα κοτόπουλα».
Υ.Γ: ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΤΟΣΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ τις οποίες δεν παραθέτουμε μόνο και μόνο για να μην “ΤΡΟΜΑΞΕΙ” ο αναγνώστης από τον όγκο του κειμένου και ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ….
«ΕΘΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ , ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ»
ΠΗΓΗ: FB page: To NOY sas

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters