Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019

ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΚΥΠΡΟΥ, ΘΡΑΚΗΣ, ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΤΗ ΧΑΛΚΗ. Μεσάζων στην αγοροπωλησία ο Πατριάρχης;

Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου
Η ομιλία του Δωδεκανήσιου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ηλία Καματερού κατά τη διάρκεια της συζητήσεως στην Ολομέλεια της Βουλής για την ψήφιση της εμετικής-προδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών, όπου μεταξύ των άλλων είπε τα ανθελληνικά:
«..Πόσο καλά θα ήμασταν και εμείς (σ.σ. οι Δωδεκανήσιοι) εάν είχαμε μία Συμφωνία (το αναφέρει σε άλλο σημείο, των Πρεσπών) ώστε να είχαμε τέτοιες σχέσεις με τους γείτονες και να μην είχαμε αυτά εδώ τα προβλήματα; Πόσο καλά θα ήμασταν να πηγαίναμε απέναντι – που είναι κοντά – και να είχαμε ένα σωρό δραστηριότητες, ενώ τώρα πρέπει να πηγαίνουμε επί ώρες και επί μέρες από εδώ και από εκεί; Σας ζηλεύουμε, αγαπητοί συμπατριώτες Μακεδόνες. Να το ξέρετε και λάβετέ το υπόψη σας.», ήταν ο προάγγελος του ταξιδιού του Έλληνα Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην Τουρκία και στη συνάντησή του με τον Τούρκο Πρόεδρο Ρ. Τ. Ερντογάν!

Παραχωρούμε Θράκη και Αιγαίο…

Μόλις χθες σας αποκάλυψα ότι, σε απόρρητο πληροφοριακό δελτίο των Μυστικών Υπηρεσιών με ημερομηνία 13 Νοεμβρίου 1995, ο Αμερικανικός παράγοντας προωθούσε την συρρίκνωση της Ελλάδος! Με την:
  • Επιχειρησιακή συγκυριαρχία του Αιγαίου με την Τουρκία!
  • Συνεκμετάλλευση των πετρελαίων με την Τουρκία, με συμμετοχή των αμερικανικών εταιρειών… (σ.σ. έχουμε τα ονόματα)!
  • Παραίτηση εκ μέρους της Ελλάδος από το δικαίωμα της επεκτάσεως των χωρικών υδάτων από τα 6 στα 12 μίλια!
  • Αυτοδιοίκηση της Θράκης!
  • Διεθνοποίηση της Θεσσαλονίκης μέσα σε ένα ξεχωριστό “Μακεδονικό Κράτος”!
Σημειώνοντας πως, τα ισχυρά ανθελληνικά οικονομικά τραστ, που μεθοδεύουν και προωθούν το διαμελισμό της χώρας μας ισχυρίζονται ότι ο ρόλος της Ελλάδος σύμφωνα με τη διαμορφωθείσα κατάσταση έχει αποδυναμωθεί και όχι μόνο δεν μπορεί να παίξει κανένα ρόλο στο μέλλον, αλλά είναι και επιζήμια στο χώρο της Ευρώπης! Κατόπιν τούτου πρέπει να ενισχύσουν την Τουρκία και να προωθήσουν το ρόλο της ως περιφερειακή δύναμη στο γεωστρατηγικό χώρο της Μέσης Ανατολής και των Βαλκανίων για την προστασία των συμφερόντων τους!
Όμως, ιδιαίτερα ανησυχητική ήταν η επισήμανση πως, για την επίτευξη των ανωτέρω στόχων έχουν θέσει υπό απόλυτο έλεγχο την ηγεσία όλων των πολιτικών κομμάτων, τα μεγάλα εκδοτικά συγκροτήματα, τα οποία χρηματοδοτούνται από τα ανωτέρω ανθελληνικά κέντρα  με σκοπό να αρθρογραφούν εναντίον των Αμερικανών και του ΝΑΤΟ, για να δίνονται ερείσματα σε αυτούς τους κύκλους να πολεμάνε την χώρα μας! Ο Στρατός θεωρείται εξουδετερωμένος και ελεγχόμενος, η δε κοινή γνώμη έχει υποστεί εθνική αποτοξίνωση και δεν πρόκειται να αντιδράσει στα τεκταινόμενα…!
Διαπιστώσεις των Μυστικών Υπηρεσιών της Πατρίδος μας, που δυστυχώς σήμερα επιβεβαιώνονται απόλυτα!

Παραχωρούμε και την Κύπρο…

Ωστόσο, πριν από λίγες ημέρες ο Αλέξης Τσίπρας συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη – υπερασπιστή του δολοφονικού Σχεδίου Ανάν για την Κύπρο – στο Νησί και σηματοδότησε – μετά τον Καματερό – το δεύτερο θέμα συζητήσεως με τον Ρ. Τ. Ερντογάν! Μας ανήγγειλε λοιπόν από την Κύπρο ο κ. Τσίπρας ότι, θα βοηθήσει στις προσπάθειες για εξεύρεση δίκαιης και βιώσιμης λύσης στο Κυπριακό, όπως ακριβώς έγινε με τη Συμφωνία των Πρεσπών! Σημειώνοντας πως “αυτή είναι μια σημαντική εξέλιξη και νομίζω ότι θα βοηθήσει την προσπάθεια μας να διεκδικήσουμε στα πλαίσια της διεθνούς κοινότητας, του ΟΗΕ, μια δίκαιη και βιώσιμη λύση (;;;) του Κυπριακού”!
Ο δε Ανα (ν) στασιάδης μας είπε: “Το όνομα (της Μακεδονίας) έτσι κι αλλιώς είχε δοθεί από το 1992” και συγχάρηκε τον Αλέξη Τσίπρα για την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών!

Παραχωρούμε τον ορυκτό πλούτο της Κύπρου και του Αιγαίου…

Με αυτά τα δεδομένα πραγματοποιείται το ταξίδι του Τσίπρα στην Τουρκία, με το γεράκι της πολιτικής Ερντογάν. Ο οποίος πριν ακόμη επιβιβαστεί στο αεροπλάνο ο Αλέξης Τσίπρας για την Τουρκία, φρόντισε να του δώσει το πρώτο ηχηρό χαστούκι, επικηρύσσοντας τους 8 Τούρκους “πραξικοπηματίες” κατά της ζωής του, τον Ιούλιο του 2015! Τούρκοι στρατιωτικοί που βρίσκονται στην Ελλάδα και που ο Ερντογάν τους χαρακτηρίζει ως τρομοκράτες και μέλη της οργάνωσης του Φετουλάχ Γκιουλέν!
Γιατί ο Ερντογάν, δεν αφήνει τίποτε στην τύχη! Γιατί είναι ηγέτης και πατριώτης υπέρ των συμφερόντων της Πατρίδος του!
Ας πάμε όμως και στον δικό μας, τον Αλέξη Τσίπρα και ας καταγράψουμε αυτά που μου αποκάλυψε υψηλότατη πηγή μου εξ Αμερικής, όπως σας είχα προαναγγείλλει στο χθεσινό μου άρθρο:
Το ταξίδι του Τσίπρα πραγματοποιείται στην Τουρκία κατόπιν εντολής των ΗΠΑ! Αφού προηγήθηκαν συζητήσεις του Ερντογάν με το Αμερικανικό Πεντάγωνο και στις οποίες ζητήθηκε από τον Ερντογάν να “κλειδώσει” η παραχώρηση μεγάλου ποσοστού των κοιτασμάτων στην Κύπρο, καθώς και να δρομολογηθεί η χάραξη της ΑΟΖ μεταξύ της Ελλάδος και της Τουρκίας, εξαιρουμένου όμως, του Καστελόριζου και της Στρογγύλης! Ακολούθως απαίτησε ο Ερντογάν να δρομολογηθεί η συνδιαχείριση – συγκυριαρχία των κοιτασμάτων του Αιγαίου Πελάγους!

Είναι καλός παίχτης – εκβιαστής ο Ερντογάν…

Ο Ρ. Τ. Ερντογάν για να πετύχει τα παραπάνω επικαλέστηκε στον Αμερικανικό παράγοντα τις ενεργειακές ανάγκες που έχει η Τουρκία, οι οποίες σήμερα καλύπτονται από τη Ρωσία και το Ιράν! Έτσι για να εγκαταλείψει – αποστασιοποιηθεί της ρωσικής ενεργειακής επιρροής, θα έπρεπε οι ΗΠΑ να του δώσουν τα όσα παραπάνω αναφέραμε!
Σύμφωνα πάντα με την πηγή μας, ο Αμερικανικός παράγοντας έχει δώσει το ο.κ. στο μεγαλύτερο ποσοστό των αιτημάτων του Ρ. Τ. Ερντογάν! Η εκβιαστική αυτή πολιτική του Ερντογάν προς τις ΗΠΑ, προκειμένου οι σχέσεις ΗΠΑ και Τουρκίας και επιστρέψουν σε πρότερα κατάσταση, έχει να κάνει και με το γεγονός πως, γνωρίζουν ότι ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος είναι διεθνιστής και δεν έχει ιδιαίτερες πατριωτικές και εθνικές αντιστάσεις! Ακόμη δε περισσότερο, μετά την ολοκλήρωση από μέρους του (Τσίπρα) της εμετικής – προδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών!
Ο Ρ. Τ. Ερντογάν σύμφωνα με την πηγή μας, θεωρεί ότι τέτοια χρυσή ευκαιρία για την Τουρκία δεν πρόκειται να παρουσιαστεί στα επόμενα 500 χρόνια!

Γνωρίζει τον αντεθνικό σχεδιασμό ο Αποστολάκης;

Άλλο ένα σημαντικό σημείο της συναντήσεως Τσίπρα – Ερντογάν, είναι η διευθέτηση της υφαλοκρηπίδας! Μας ανέφερε η πηγή μας, ότι το “θερμό επεισόδιο” στο Αιγαίο θα αποφευχθεί, εάν κι εφόσον η διευθέτηση της υφαλοκρηπίδας οδηγηθεί στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης! Όπου το παιχνίδι θα είναι σικέ, όπως εκτιμάει η πηγή μας! Όπως μας είπε επίσης η πηγή μας, ότι όλον αυτόν τον σχεδιασμό τον γνωρίζει ο ΥΠΕΘΑ και πρώην ΑΓΕΕΘΑ Ευάγγελος Αποστολάκης!
Για τον λόγο αυτό έγιναν εσπευσμένα οι “κρίσεις” στο Στράτευμα και αποκεφαλίστηκαν οι αντιδρώντες!
Δυστυχώς σε αυτήν την χώρα, θα βρίσκονται πάντα καλοθελητές Λυμπέρηδες και Αποστολάκηδες;

Τι ρόλο παίζει ο Οικουμενικός Πατριάρχης στο διαμελισμό της Ελλάδος;

Στο σατανικό αυτό οργανωμένο παιχνίδι παίζει και η Θράκη! Η τουρκοποίηση – μουσουλμανοποίηση της δικής μας Θράκης! Σιγά μην και δεν έπαιζε! Αφού είναι ο διακαής πόθος του Ερντογάν! Και άκουσον – άκουσον, θα μας δώσει ως αντάλλαγμα το “άνοιγμα της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης”! Επειδή ενδιαφέρεται ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος! Εξ ου και η συνάντηση Τσίπρα – Ερντογάν – Βαρθολομαίου!
Αλλά θα μπορούσε ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος να μας απαντήσει;
Χρειάζεται να δώσουμε τη Θράκη μας για να ανοίξει η Θεολογική Σχολή της Χάλκης;
Και γιατί δεν την άνοιξε ο Πατριάρχης, από τη στιγμή, που όπως αναφέρει στην από 19 Ιουλίου 2001 ιδιόχειρη επιστολή του ο ομογενής Βασιλάκης Φλωρίδης, χρηματοδότησε το Πατριαρχείο με το ποσό των 3 εκατ. 300 χιλιάδων δολαρίων ΗΠΑ, με σκοπό την επαναλειτουργία της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης;
Μια επιστολή που έχουμε δημοσιεύσει σε παλαιότερα άρθρα μας!
Παρακάτω η επίμαχη επιστολή:






https://amphiktyon.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters