Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019

Ο ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΟΒΑΡΟΙ ΜΕ ΟΤΙ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΤΟΥ ΒΙΟΥ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ.
ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΥΡΩ ΤΟΥ
ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΩ

ΕΝΑΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΙΝ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΩΤΑ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΗ ΕΡΕΥΝΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟ ΤΟΥ.
ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΠΡΑΤΤΑ ΣΕΒΟΜΕΝΟΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΤΟΥΣ ΑΚΡΟΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ ΜΟΥ.
Ο ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΟΜΩΣ ΠΡΑΤΤΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟΨΕΙΣ Η ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ ΤΟΥ (ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟΨΕΙΣ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΛΗΘΗΣ ΤΟΥ) ΟΠΟΤΕ ΚΑΚΩΣ ΛΕΓΕΤΕ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΛΕΓΕΤΕ «ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΣΤΗΣ» ΔΙΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΒΑΛΕΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΠΡΟΣ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ.
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΝ ΟΧΙ ΟΛΟΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ «ΒΓΑΙΝΕΙ» ΚΑΝΟΥΝ ΓΕΛΟΙΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΣΧΕΤΩΣ ΕΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΑΝ ΑΥΤΟΙ Η ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ.
ΕΤΣΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΤΟΕΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ «ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ» ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΗΨΗ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ.
ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΛΟΓΟ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΑΞΙΩΝ ΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΝΟΜΩΝ.
Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΟΝΟ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ «ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΤΩΝ ΣΤΟΩΝ» ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΣΤΟ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΤΗΝ ΝΟΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕΣΩ ΤΕΤΟΙΩΝ ΓΕΛΟΙΩΝ ΔΗΘΕΝ «ΣΟΒΑΡΩΝ» ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ-ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΣΤΩΝ.
ΑΕΙ ΣΑΣ ΟΙΚΤΙΡΩ
ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
=====================
ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters