Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019

ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, Κ. ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΕ

Viky Charalambous
ΕΑΝ ΕΠΙΚΥΡΩΣΕΙΣ ΤΙΣ ΑΝΙΣΧΥΡΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΑΥΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ,

ΕΞ’ ΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΘΕΣΜΙΚΟΥ ΣΟΥ ΡΟΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΣΟΥ ΙΔΙΟΤΗΤΟΣ, ΩΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΥ, ΔΙΑ ΣΦΕΤΕΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ ΣΟΥ ΩΣ ΟΡΓΑΝΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΘΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΘΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΩΣ ΠΟΙΝΙΚΑ ΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΣ ΗΤΟΙ ΩΣ ΗΘΙΚΟΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ ΔΙΑ ΤΙΣ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΕΣ ΣΟΥ ΠΡΑΞΕΙΣ, ΩΣ ΕΧΩΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΣΟΥ ΕΚΧΩΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑΣ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ" ΣΤΟ ΣΛΑΒΟ-ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟ ΚΡΑΤΙΔΙΟ ΤΟΥ ΒΑΡΔΑΡΗ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΠΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΝ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΛΗΤΤΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΣΟΥ ΣΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ, ΔΡΩΝΤΑΣ ΚΑΤ' ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΤΗΝ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΘΕΣΜΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

Θ' ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, Η ΠΛΗΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ, (ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΗΝΥΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΑΑΔΕ), ΚΑΤ’ ΑΡΘΡΟ 134 &134αΑ & Β Π.Κ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΑΥΤΗΣ, ΚΑΤ’ ΑΡΘΡΟ 135 ΚΑΙ ΑΡΘΡΟ 138 Π.Κ. ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗ ΚΑΙ ΚΑΤ' ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΕΚ ΠΡΟΘΕΣΕΩΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΠΟΥ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ EΘΝΟΥΣ ΕΝ ΓΕΝΕΙ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΚΧΩΡΗΘΕΙΣΗΣ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΤΗΤΑΣ ΕΚ ΤΟΥ ΕΝΤΟΛΕΑ ΣΟΥ, ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΚΑΤ’ ΑΡΘΡΟ 151 Π.Κ. ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟ.

ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΟΥ, ΕΣΕΝΑ ΤΟΥ ΑΝΩΤΕΡΟΥ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΥ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΥ, ΜΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΔΟΜΗΜΕΝΗ ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΕΜΦΑΝΩΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΑΚΕΡΑΙΑ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΟΥ;

Η ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΟΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΝΤΟΛΕΑ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙΣ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΩΣ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΉΤΗΤΗ, ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ, ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΤΕΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗ ΠΡΑΞΗ ΚΑΙ Η ΜΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΑΥΤΗΣ, ΔΕΝ ΕΜΠΙΠΤΕΙ ΣΤΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΟΡΚΙΣΤΗΚΕΣ ΓΙ' ΑΥΤΟ.

ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ, ΟΠΩΣ Η ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΡΚΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΑΣΥΛΙΑ.

ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΝΑ ΖΥΓΊΣΕΙΣ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΑΥΡΙΟ ΕΝΩΠΙΟΝ ΣΟΥ.

ΑΠΟΔΟΧΗ Ή ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΠΤΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ;

ΣΗΚΩΣΕ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΥΠΟΚΎΨΕΙΣ.

ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΦΟΥΓΚΡΑΖΕΤΑΙ, ΘΑ ΣΤΑΘΕΙΣ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΣΕ ΕΜΠΙΣΤΕΎΤΗΚΕ, Ή ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΤΩΝ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΩΝ;

Τα αποκαλυπτήρια του Μνημείου του Ολοκαυτώματος (πεζόδρομος οδού Ερμού) τέλεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters