Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2019

ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΒΛΑΔΙΜΗΡ ΠΟΥΤΙΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ…100 ΧΡΟΝΩΝ!!!



Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Με αφορμή μια χαρακτηριστική φωτογραφία που κυκλοφόρησε στον τουρκικό τύπο, (εφημερίδες Türkiye, Akşam,) παρουσίασαν την άποψη ότι ο Ρώσος πρόεδρος είναι ένα… κυριολεκτικά βαμπίρ και ότι έχει παρουσιαστεί και άλλες δυο φορές στην επικαιρότητα.
Την πρώτη φορά 100 χρόνια πριν και συγκεκριμένα το 1920 σαν αξιωματικός του ρωσικού στρατού, ενώ η δεύτερη εμφάνιση του Ρώσου προέδρου –βαμπίρ είναι το 1941 σαν πιλότος της ρωσικής πολεμικής αεροπορίας που μάχονταν τα ναζιστικά στρατεύματα που είχαν τότε εισβάλλει στην Ρωσία.


Πραγματικά… «συγκλονιστικές» οι αποκαλύψεις του τουρκικού τύπου που επικαλείται ανάλογες αποκαλύψεις από διεθνείς ιστοσελίδες οι οποίες υποστηρίζουν πως τώρα αποκαλύπτεται ότι ο Ρώσος πρόεδρος είναι κυριολεκτικά ένα βαμπίρ, γι’ αυτό και έχει ένα… «περίεργο» περπάτημα όπως σχολιάζει ο διεθνής τύπος.
Όλα αυτά μας θυμίζουν τα αμερικανικά προτεσταντικά κανάλια που τα τελευταία χρόνια προπαγανδίζουν με λύσσα ότι ο Πούτιν είναι ο… Αντίχριστος που πρέπει να καεί στην πυρά.
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
nikosxeiladakis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters