Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2018

Donald Trump: Ο Τζορτζ Σόρος, το Βατικανό, οι Ρότσιλντ και οι Σατανιστές ελέγχουν τον κόσμο

Επιμέλεια μετάφρασης Δημἠτριος Γεωργιλάς .
Killuminati Εκθέτοντας τη Νέα Παγκόσμια Τάξη Illuminati19 Δεκεμβρίου 2018
Donald Trump: Ο Τζορτζ Σόρος, το Βατικανό, οι Ρότσιλντ και οι Σατανιστές ελέγχουν τον κόσμο .
Ο Donald Trump επιβεβαίωσε τις μακροχρόνιες θεωρίες ότι ο κόσμος ελέγχεται από τον George Soros, την τραπεζική οικογένεια Rothschild, το Βατικανό και τους σατανιστές.


Αυτή η πληροφορία μπορεί να μην είναι νέα σε πολλούς, αλλά αυτή είναι η πρώτη φορά που ένας πρόεδρος προώθησε τέτοιες ιδέες σε δημόσιο επίπεδο.


Με αποτέλεσμα την εικόνα ο Donald Trump να αναφέρεται στον Τζορτζ Σόρος, το Βατικανό, στους Ρότσιλντ και στους Σατανιστές.

Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, ο Πρόεδρος Τράμπ διεύρυνε συνδέσμους σε έναν ιστότοπο ο οποίος αποκάλυψε αυτές τις έννοιες, οι οποίες συνήθως αποκρύπτονται και χαρακτηρίζονται ως "άγριες θεωρίες συνωμοσίας".

Πολλοί τώρα το βλέπουν ως επιβεβαίωση για την ολιγαρχική cabal που εργάζεται υπόγεια στα παρασκήνια για φέρει την Νέα Τάξη Πραγμάτων .Ο Trump δημοσίευσε έναν σύνδεσμο από τον επίσημο λογαριασμό του Twitter σε έναν ιστότοπο που ονομάζεται MAGAPILL, ο οποίος υπογραμμίζει τα νέα και τα γεγονότα που τα κύρια μέσα ενημέρωσης τα έθαψαν , όπως τις μεγάλες επιχειρήσεις της αστυνομίας για συλλήψεις ατόμων εμπλεκομένων σε εμπορία παιδιών, και τον σύνδεσμο μεταξύ της δολοφονίας του Seth Rich και της Hillary Clinton, που αποκαλύφτηκε ότι ήταν εμπλεκόμενη σε κύκλωμα παιδεραστίας .

"Πω πω, δεν κατάλαβα ότι το κάναμε τόσα πολλά . Επιθυμείτε να αναφέρουν τα ψεύτικα νέα! Σας ευχαριστούμε », δήλωσε η θέση του, με μια σύνδεση με την ιστοσελίδα του MAGAPILL. Σύμφωνα με το NewsWeek, αυτό επιβεβαιώνει ότι ο κ. Trump βλέπει αυτές τις αποκαλούμενες« θεωρίες συνωμοσίας »ως γεγονός.

Ο δικτυακός τόπος έχει δημοσιεύσει tweeted στοιχεία που εκθέτουν τους Luciferians, τον υπέρ της παγκοσμιοποίησης δισεκατομμυριούχο Τζορτζ Σόρος, και πώς το Βατικανό ελέγχει τον κόσμο.

Το αποτέλεσμα εικόνας για τον Donald Trump λέει ο George Soros, το Βατικανό, οι Rothschilds και οι ΣατανιστέςDonald J. Trump@realDonaldTrump Τώρα συνειδητοποίησα πόσο μεγάλο έργο κάναμε . Εύχομαι να το αναφέρουν τα ψεύτικα νέα! όπως αποκαλεί τα συστημικά Μ Μ Ε . 

Ευχαριστώ. https://twitter.com/magapill/status/934553287214489600...6:25 μ.μ. - 25 Νοεμβρίου 201727,44827,448 Απαντήσεις 19,68619,686 Retweets67,47567,475 συμπαθεί Πληροφορίες διαφημίσεων Twitter και ιδιωτικό απόρρητο Νωρίτερα αυτό το μήνα, ο ιστότοπος tweeted επίσης ένα "διάγραμμα ροής" που κατέδειξε πως το τραπεζικό καρτέλ του Rothschild ελέγχει κρυφά την παγκόσμια χρηματοδότηση. "Τραπεζικές οικογένειες, ορισμένου αίματος οικογένειες έχουν κυριαρχήσει σε παγκόσμια χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, όπως: BIS, FED, Δ.Ν.Τ, Παγκόσμια Τράπεζα, Wall Street," σύμφωνα με το site.In earlier tweets, ο Trump είχε επιτεθεί στο CNN ως "ψεύτικα νέα". η πρώτη φορά που ο Trump κοινοποίησε πληροφορίες από το διαδίκτυο που άνοιξαν το καπάκι στις συνωμοσίες.

Τον Ιούλιο του 2016, ο Trump κοινοποίησε ένα γραφικό που απεικόνιζε μια εικόνα της προεδρικού αντιπάλου του, Χίλαρι Κλίντον, που υπερέβαινε πάνω από ένα αστέρι που θυμίζει το Αστέρι του Δαβίδ, με πολλά χρήματα και των λέξεων "ο πιο διεφθαρμένος υποψήφιος 

ποτέ".Πηγή:http://www.exposinggovernment.com/2017/11/27/2503/Επιμέλεια μετάφρασης
Δημήτριος Γεωργιλάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters