Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2018

Ο Χριστός πουθενά: Μήνυμα πανθρησκείας από τον Πάπα για τις «τρεις Αβραάμικες θρησκείες» – Η αναφορά του στα Ιεροσόλυμα. Του Άρη Δημόπουλου

Του Άρη Δημόπουλου 
Ο προκαθήμενος της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας για πολλοστή φορά άφησε…. στη γωνία τον Χριστό. 
«Βασιζόμαστε σε εσάς», ήταν τα λόγια που είπε στον Πάπα Φραγκίσκο ο ηγέτης των Παλαιστινίων, Μαχμούντ Αμπάς, καθώς αποχωρούσε από το Βατικανό... 
Γιατί όμως μπορεί να βασίζεται ένας μουσουλμάνος ηγέτης πάνω στον άρχοντα της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας; Η απάντηση κρύβεται στους Ιερούς Τὀπους και συγκεκριμένα στην Ιερουσαλήμ, την πόλη-σύμβολο για τον Χριστιανισμό, τον Εβραϊσμό και το Ισλάμ.


Στην περίπου 20λεπτη συνάντηση που είχαν οι δύο άνδρες, συζητήθηκε το θέμα της μεταφοράς της αμερικανικής πρεσβείας στα Ιεροσόλυμα, γεγονός που άνοιξε τον «ασκό του Αιόλου» για την «παγκόσμια αξία» της ιερής αυτής πόλης.
Το Βατικανό για άλλη μία φορά εξέφρασε την δυσαρέσκειά του για την τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα γύρω από τα Ιεροσόλυμα, κάτι που πλήττει πρωτίστως τις τρεις «Αβραάμικες θρησκείες».
Σε μία λιτή, πλην σαφέστατη ανακοίνωσή του, το Βατικανό έκανε γνωστό πως:
«Ιδιαίτερη προσοχή δόθηκε στην κατάσταση της Ιερουσαλήμ.
Υπογραμμίστηκε η σημασία της αναγνώρισης και διατήρησης της ταυτότητάς της και της παγκόσμιας αξίας της ιερής πόλης για τις τρεις Αβραάμικες θρησκείες.
Ο Αμπάς και ο Πάπας συζήτησαν επίσης τις προσπάθειες για την επανενεργοποίηση της ισραηλινο-παλαιστινιακής ειρηνευτικής διαδικασίας και ελπίζουν για μια ανανεωμένη δέσμευση της διεθνούς κοινότητας να ανταποκριθεί στις νόμιμες προσδοκίες και των δύο λαών».
Αυτή ήταν λοιπόν η επίσημη τοποθέτηση του Βατικανού στην συνάντηση μεταξύ του Παλαιστίνιου ηγέτη και του Πάπα, την πρώτη από τότε που ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε πως θα μεταφέρει την αμερικανική πρεσβεία στα Ιεροσόλυμα.
Θυμίζουμε πως με αυτήν την κίνηση ουσιαστικά ανατρέπονται τα σχέδια της Νέας Τάξης για ανακήρυξη-«εξπρές» των Ιεροσολύμων ως «παγκόσμια πρωτεύουσα» επακόλουθο σύμβολο της…παγκόσμιας ειρήνης και συνύπαρξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters