Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018

Εκπληκτικό, διαβάστε και διαδώστε το παντού! Η γενιά της Μακεδονίας θα σώσει τη χώρα από τη γενιά του πολυτεχνείου...

Γράφει ο Αιμίλιος Σάλαζαρ

Ο μεγάλος ξεσηκωμός των μαθητών της Βορείου Ελλάδας κατά της προδοσίας των πολιτικών και του ξεπουλήματος της Μακεδονίας, είναι μία πραγματική Ελληνική «ιντιφάντα» (στα Αραβικά σημαίνει «σεισμός»).
Οι συντονισμένες επιθέσεις που εξαπολύουν οι πολιτικοί προδότες εναντίον των μαθητών, θυμίζουν τις ίδιες αήθεις επιθέσεις των ίδιων προδοτών κατά των σύγχρονων Ελλήνων ηρώων που συμμετείχαν στα ένδοξα συλλαλητήρια για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας. 

Οι κατηγορίες περί φασισμού πλέον έχουν ξεφτίσει, ενώ ακούγονται ως αστειότητες, λόγω της κατάχρησης της έννοιας από τους προπαγανδιστές της αριστεράς. Άλλωστε έχει γίνει πλέον σαφές ότι οι μεγαλύτεροι φασίστες στη χώρα είναι η οργανωμένη αριστερά, και έπονται οι δεξιοί ναζιστές

Οι «τσακίστε τους φασίστες» είναι δηλωμένοι υμνητές της βίας και του αίματος, κοκκινοβαμμένα Ορκ στα οποία το μόνο που αξίζει είναι η πολιτικοιδεολογική αλληλοεξόντωση με τους ναζί. 

Σε κάθε περίπτωση οι Έλληνες πολίτες, εν αντιθέσει με τους εξωνημένους δούλους του Στάλιν και του Χίτλερ, δεν έχουν καμία σχέση με το φασισμό, όσο δηλητήριο και αν εκσφενδονίζουν τα φίδια της κυβέρνησης.

Ωστόσο, θα ήλπιζε κανείς ότι μέχρι και τα ερπετά έχουν κάποιο όριο. 
Υπάρχει κάτι πιο αχρείο, άθλιο και αισχρό από το να κατηγορεί κανείς μαθητές 15-16 χρονών για φασισμό και τραμπουκισμό; 

Πόσο απάνθρωπος και μισάνθρωπος μπορεί να είσαι, πόσο κανίβαλος και αρχιφασίστας για να καθυβρίζεις τη νεολαία της χώρας σου; Τα μιάσματα του πολιτικού συστήματος μας αποδεικνύουν πως βρίσκονται στον μαύρο πάτο της εξέλιξης του ανθρώπου.

Απαντώντας σε όλους τους προδότες της απεχθούς συμφωνίας, Κοτζιά, Καμμένο, Τσίπρα, αλλά και στο λοιπό πολιτικό σύστημα που δεν παραιτήθηκε, νομιμοποιώντας έτσι την συγκυβέρνηση να ξεπουλήσει τη Μακεδονία, ένα σχολείο της Βορείου Ελλάδος έστειλε επιστολή στο φασιστικό υπουργείο παιδείας και ανθελληνισμού ρωτώντας το αυτονόητο:«Είστε μια χούφτα νοματαίοι και θέλετε να επιβάλετε την άποψή σας για τη Συμφωνία των Πρεσπών στη συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού. Και λέτε εμάς φασίστες;».

Οι καταληψίες της κυβέρνησης και τα κοράκια του δικομματισμού και του πολυτεχνείου που ποτέ δεν έδωσαν δημοκρατία και συμμετοχή στους πολίτες, τολμούν με θράσος να κατηγορούν τους μαθητές, επειδή επαναστατούν με όσα μέσα έχει αφήσει ανέπαφα η κοινοβουλευτική δικτατορία. Και τα άφησε ανέπαφα ακριβώς για να μπορούν να διαμαρτύρονται οι γελοίοι συνδικαλιστές, με γνώμονα πάντα το κακό της Ελλάδας.

Αντικινητοποίηση λοιπόν όπως πάντα κάνουν οι αληθινοί φορείς του φασισμού στη χώρα: οι νεολαίες των κομμάτων της αριστεράς και τα εξωκοινοβουλευτικά, αναρχικά παραπαίδια τους. Γνωρίζουμε άλλωστε πλέον ότι όπου αναφέρεται η λέξη «συντονιστικό» μαθητών, δεν υπάρχει καμία σχέση με κανονικούς ανθρώπους, αλλά πρόκειται για κομματικά κακέκτυπα του κομματικού, στομωμένου πλέον σωλήνα. Δηλαδή οι αυριανοί κρατικοδίαιτοι της αριστεράς. Οι λούμπεν αούγκανοι με τα καδρόνια, τις κόκκινες σημαίες και τα προκάτ συνθήματα του περασμένου αιώνα, που αν και αρέσκονται στη δήθεν επανάσταση, είναι οι πλέον προσκυνημένοι και ξεπλένουν την προδοσία του ΣΥΡΙΖΑ στο Σκοπιανό.

Η ιντιφάντα της Βορείου Ελλάδος ωστόσο είναι η πραγματική επανάσταση. Ο ξεσηκωμός των μαθητών της Μακεδονίας αποδεικνύει ότι η Ελλάδα είναι ζωντανή. Ότι η χώρα δεν είναι αποχαυνωμένη όπως η Αθήνα, και οι πολίτες δεν είναι προδότες όπως οι πολιτικοί. Η Αθήνα μπορεί να είναι μια ξοφλημένη ιδεολογικά, πολιτικά και εθνικά πόλη, αλλά δεν έχει ξοφλήσει μαζί της και η χώρα. Η ιντιφάντα δεν γυρίζει πίσω. Δημιουργεί και γαλουχεί την νέα γενιά της Ελλάδας. Αυτήν που επιτέλους θα αντικαταστήσει το αίσχος της γενιάς του βρώμικου πολυτεχνείου, με όραμα και αγάπη για τον Ελληνισμό. Η γενιά της Μακεδονίας γεννήθηκε.

Είναι μια γενιά παιδιών που αγαπάει την πατρίδα της, και κάνει πέρα τους προδότες σε βουλή, δημοσιογραφία και πανεπιστήμια που προσπαθούν να την νουθετήσουν εναντίον της Ελλάδας. Είναι η γενιά που παραμερίζει και ξεφτιλίζει τους ψευτοκουλτουριάρηδες της αριστεράς και της όζουσας «τέχνης» οι οποίοι ξεπουλούν τη χώρα στο βωμό του κόμπλεξ και της ξεφτιλισμένης πολιτικής τους ορθότητας.

Είναι η γενιά που δεν έχει καμία σχέση με τους κηφήνες του πολυτεχνείου που κατέστρεψαν την Ελλάδα στη σύγχρονη ιστορία της. Που γελούν με τους κίβδηλους πολιτικούς ήρωες της μεταπολίτευσης, οι οποίοι μετά τη χούντα, αντί για δημοκρατία, επέφεραν διχασμό, κομματοκρατία, διαφθορά και πελατειακό κράτος για να βολευτούν εσαεί αυτοί και οι οικείοι τους. Στις πλάτες των Ελλήνων πολιτών.
 
Αλλά τώρα τα έβαλαν με μία νέα γενιά οι οποίοι δεν λυγάει. Η γενιά της Μακεδονίας δεν τσιμπάει στα ιστορικά ψέματα των προδοτών – εθναρχών, ενώ γελάει με τις πολιτικές καρικατούρες του σήμερα και τις φαιδρές τους ιδεολογίες.Είναι αυτή που υπερασπίζεται τη Μακεδονία, που ακυρώνει το σάπιο βουλευτικό αξίωμα των ριψάσπιδων του κυνοβουλίου. Είναι η μόνη υγιής δύναμη αυτή τη στιγμή στη χώρα και είναι αυτή που θα ενώσει τους πολίτες και θα τιμωρήσει την «ανθρωποφάγα φυλή του πολυτεχνείου» που ερήμωσε τη χώρα με την προδοσία και την ασυδοσία της.

Είναι αυτή η γενιά που μπορεί να οδηγήσει τους προδότες πίσω από τα σίδερα, με παραδειγματική τιμωρία για κάθε ανθέλληνα και εχθρό αυτής της χώρας. 

Είναι αυτή που μπορεί να απελευθερώσει την πατρίδα μας από τον κομμουνισμό και τον φασισμό – τη Σκύλλα και τη Χάρυβδη. Τα δύο τέρατα της Ελλάδας.

Είναι αυτά τα παιδιά που μπορούν να σώσουν τη Μακεδονία και την Ελλάδα.

Βοηθήστε τα με κάθε τρόπο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters