Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2018

ΣΤΑ ΠΛΟΚΑΜΙΑ ΤΗΣ ΣΑΗΕΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ; – Τι γνωρίζει ο Αρχιεπίσκοπος και σιωπά;

Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου
egerssi@otenet.gr
www.egerssi.gr
Την περασμένη Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018 δημοσίευα στην Ελεύθερη Ώρα το άρθρο μου: “Στον ιστό της Σαηεντολογίας” και στο οποίο παρουσίαζα επιστολή του ΚΕΦΕ (Κέντρο Εφαρμοσμένης Φιλοσοφίας Ελλάδος) την 1η Μαρτίου 1995 προς την εφημερίδα Ελευθεροτυπία και από την οποία αναδεικνύονταν οι άριστες σχέσεις που διατηρούσε ο Οργανισμός της Σαηεντολογίας (ΚΕΦΕ) στην Ελλάδα με την εν λόγω εφημερίδα και τους δημοσιογράφους συντελεστές έκδοσής της!
Επίσης παρουσίαζα, απόσπασμα από την επιστολή του Μαρξιστή – Κομμουνιστή δημοσιογράφου Βασίλη Ραφαηλίδη προς το ΚΕΦΕ, όπου ασπαζόταν την Σαηεντολογία! Επίσης παρουσίαζα το μεγαλύτερο περιεχόμενο, ενός ενδιαφέροντος ρεπορτάζ της δημοσιογράφου Μαριλένας Αστραπέλλου και το οποίο δημοσιεύθηκε στις 18 Σεπτεμβρίου 2012 στο BHMagazino, με τίτλο: “Ο ελληνικός κόσμος της Σαηεντολογίας”!
Αυτή η έρευνα της κ. Αστραπέλλου, εκτός των πολλών αποκαλύψεων – που δεν αξιοποιήθηκαν στο ελάχιστο – είχε και την εξής αξιοπρόσεκτη επισήμανση:
«…Ύστερα από τις εφόδους του εισαγγελέα, το ΚΕΦΕ διαλύθηκε και από το 1997 και μετά μετατράπηκε σε Ελληνικό Κέντρο Διανοητικής και Σαηεντολογίας. Η Σαηεντολογία χαρακτηρίστηκε από τον αντεισαγγελέα Πρωτοδικών, Ιωάννη Αγγελή, ως μια οργάνωση με ολοκληρωτικές δομές και τάσεις που στην ουσία περιφρονεί τον άνθρωπο. Ο δημοσιογράφος Αντώνης Μποσνακούδης, πρώην μέλος του ΚΕΦΕ από το οποίο αποπέμφθηκε “λόγω δημοσιογραφικής ιδιότητας” κατά δήλωσή του, στο βιβλίο του “Μισθοφόροι της νέας τάξης” μιλάει για πράκτορες και σύνδεσή τους με ξένα κέντρα επιρροής…»!

Είχε τα στοιχεία για τη Σαηεντολογία η ΝΔ και σιώπησε…

Έτσι από την πλευρά μου, στο πλαίσιο της ευρύτερης έρευνας περί του θέματος, μπόρεσα και “ανακάλυψα” την αλήθεια περί της αποπομπής του δημοσιογράφου – συγγραφέα Αντώνη Μποσνακούδη από το ΚΕΦΕ! Αφού, προφανώς, έγινε οικειοθελής αποχώρησή του από τη Σαηεντολογία και η καταγγελτική επίθεσή του εκφράστηκε μέσω υπομνήματός προς την Επιτροπή Θεσµών και ∆ιαφάνειας της κυβερνήσεως της ΝΔ και του Κώστα Καραμανλή τον Ιανουάριο του 2008, καθώς και στην Επιτροπή Θεσµών και ∆ιαφάνειας της κυβερνήσεως ΝΔ – ΠΑΣΟΚ (Σαμαρά – Βενιζέλου) στις 7 Ιανουαρίου 2013, με θέμα: «Η πολιτική, δημοσιογραφική και κοινωνική διάβρωση από τη συγκαλυμμένη δράση της εξτρεμιστικής οργάνωσης “Scientology-ΚΕΦΕ”»! Όπου βρήκε “στόματα ερμητικά κλειστά”! Γιατί – ενδεχομένως κόρακας, κοράκου μάτι δεν βγάζει, ή επί το εκκλησιαστικό: Τα καλά και συμφέροντα ταις ψυχαίς ημών…
Αλλά καλύτερα να αφήσουμε “να μιλήσει” ο κ. Αντώνης Μποσνακούδης:
Αξιότιµοι κ. Βουλευτές,
Με το υπόµνηµα και τα συνοδευτικά έγγραφα επιθυµώ να σας ενημερώσω για ένα σύνολο γεγονότων και ενεργειών από την αρχή της δεκαετίας του ’90, που έγιναν από την εξτρεμιστική οργάνωση της Σαηεντολογίας (Scientology). Στοιχεία αυτών και τα αποτελέσµατά τους, εξακολουθούν να επηρεάζουν σημερινές πολιτικές, κοινωνικές και δημοσιογραφικές εξελίξεις και διεργασίες. Παράλληλα, εξακολουθούν να διατηρούν εξωτερικό έλεγχο σε αντιλήψεις, στάσεις και απόψεις (µε μακροχρόνιο επηρεασµό) πολιτικών, δημοσιογραφικών και άλλων χώρων. Είµαι βέβαιος ότι ως µέλη της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Θεσµών και ∆ιαφάνειας µπορείτε να φέρετε το θέµα αρχικά προς εξέταση και στη συνέχεια προς πλήρη διερεύνηση και θεραπεία των τοµέων που έχουν πληγεί. Το υλικό που σας υποβάλλω (σε έντυπη και ηλεκτρονική µορφή) το είχα υποβάλλει και τον Ιανουάριο του 2008 στους βουλευτές που αποτελούσαν τότε την Επιτροπή Θεσµών και ∆ιαφάνειαςΟ Πρόεδρός της, ο κ. Απόστολος Σταύρου, µου απάντησε (στα µέσα Απριλίου του 2008 σε εκδήλωση στην Πρεσβεία της Γαλλίας για τα νέα Γραφεία των Γαλλικών Ναυπηγείων DCNS) ότι ο ίδιος δεν θα έφερνε το θέµα προς συζήτηση στην Επιτροπή για δικούς του λόγους: “∆εν µπορώ να εκθέσω τόσους”, κλπ (σ.σ. Ο Απόστολος Σταύρου τον Απρίλιο του 2012 αποχώρησε από την Κ.Ο. της ΝΔ και προσχώρησε στη “Δημοκρατική Συμμαχία της Ντόρας Μπακογιάννη”)!
∆εν υπήρξαν επίσης µέλη για να το φέρουν προς συζήτηση, πλήρη διερεύνηση και θεραπεία, όπως προανέφερα, λόγω των επιπτώσεων που θα είχε σε αυτούς και σε µερίδα των κοµµάτων τους, όπως πιστεύω. Ελπίζω η Επιτροπή, µε τη σημερινή σύνθεσή της, να πράξει το καθήκον της, διότι το θέµα έχει καθοριστική σχέση µε την ανάγκη πάταξης των ανώτερων µορφών διαφθοράς που επιβλήθηκαν στην Ελλάδα, και ασκούν καθοριστικό επηρεασµό ακόµη και σήµερα. Θα ήταν εντελώς απαράδεκτο αν η Επιτροπή Θεσµών και ∆ιαφάνειας του Κοινοβουλίου εξακολουθούσε να καλύπτει την αδιαφάνεια και διαφθορά που διαβρώνουν τους θεσµούς. Μεταξύ άλλων, η αποτυχία του τότε Προέδρου της Επιτροπής να θεραπεύσει την κατάσταση (ίσως όµως και άλλων µελών της Επιτροπής), θεωρώ ότι έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην παραγραφή της υπόθεσης κατασκοπείας, η οποία είναι µία από τις πτυχές της δράσης της εν λόγω οργάνωσης (Scientology) και αφορούσε την διαρροή και κατοχή απόρρητου εγγράφου της Πολεµικής Αεροπορίας. Αναφέρομαι σε αυτό το γεγονός στο νέο πρόσθετο υλικό που σας παραθέτω. Υπενθυμίζω επίσης και το κατασχεθέν (από εισαγγελέα) Σαηεντολογικό έγγραφο που αποκαλύπτει επέµβαση της CIA κατά της ΕΥΠ προς όφελος οργανώσεων όπως η Scientology.

Η Σαηεντολογία των ΗΠΑ έφερε στην Εξουσία τον ΣΥΡΙΖΑ…

Όπως γίνεται αµέσως κατανοητό µε την απλή ανάγνωση των αποδεικτικών εγγράφων, τα δίκτυα της Σαηεντολογίας απλώθηκαν ακόµη και σε πολιτικά κόµµατα και σε δημοσιογραφικούς χώρους. Σήµερα έχει διαμορφωθεί µία ιδιαίτερη κατάσταση µε την έννοια ότι ο βασικός πολιτικός πυρήνας, ο οποίος υποστήριζε πολιτικά, κοινωνικά και δημοσιογραφικά την Σαηεντολογία (δηλαδή ο “Συνασπισµός” µε την παλαιά σύνθεση) σήµερα έχει διαφορετική µορφή, σύνθεση στελεχών και ηγεσίας και η παλαιά σύνθεσή του φαίνεται να βρίσκεται σε άλλο “στρατόπεδο” από την σημερινή. Γενικά αυτό που χαρακτηριζόταν “εκσυγχρονιστικός χώρος”! Η σημερινή ηγεσία και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ κληρονόμησαν ένα πολιτικό προϊόν που παρήγαγαν άλλοι, µε τους οποίους βρίσκονται (όπως υποστηρίζουν) σε πολιτική και κοινωνική αντίθεση: σε αντίπαλα στρατόπεδα “µνηµονιακών – αντιµνηµονιακών”. Ο παλαιός “Συνασπισµός” και στη συνέχεια ο ΣΥΡΙΖΑ έγιναν φορείς μόλυνσης της ελληνικής κοινωνίας (και όλων των παλαιών κοµµάτων και πολιτικών χώρων) από τον εξτρεμιστικό στρατηγικό χώρο των ΗΠΑ που εξυπηρετείται από οργανώσεις όπως η Σαηεντολογία.
Από το 1993 η Scientology είχε επιλέξει για συνεργασία τους τότε Ευρωβουλευτές Αλαβάνο, Παπαγιαννάκη και Εφραιµίδη διότι είχαν αξιολογηθεί ως “αντι-ορθόδοξοι”!
Σε άλλο κατασχεθέν Σαηεντολογικό έγγραφο αναφέρονται το 1995 ως σύµµαχοι πλήθος “αριστεροί” µεταξύ των οποίων και ο µετέπειτα βουλευτής Κουναλάκης. Από τότε µέχρι πρόσφατα, ο “Συνασπισµός” (ως πυρήνας του “εκσυγχρονιστικού” αποστήµατος µέσα στο ΠΑΣΟΚ, Ν∆, κλπ) λειτούργησε ως σερβιτόρος των σχεδίων και αναλυτικών εντολών που δόθηκαν στη Σαηεντολογία από τη διεθνή ∆ιοίκηση των ΗΠΑ µέσω του Ευρωπαϊκού Γραφείου Ειδικών Υποθέσεων (OSA EU) στη ∆ανία (σ.σ. κέντρο της ευρωπαϊκής Σαηεντολογίας). Οι ακραίες αντιδημοκρατικές οµάδες εντός της παλαιάς δοµής του Συνασπισμού κατέστησαν τον ίδιο και τον ΣΥΡΙΖΑ πολιτικά εργαλεία πρόσληψης και ψυχρής επιβολής αυτών των σχεδίων και εντολών. Αυτά τα σχέδια (αντί-ορθόδοξα, αντί-πνευματικά, αντί-πατριωτικά και ουσιαστικά αντί-κοινωνικά) αποτέλεσαν την αρχική και θεμελιώδη ταυτότητα του “Συνασπισμού”, οριοθέτησαν την πολιτική του ύπαρξη και λειτουργία, ξεπλύνοντας την ισχύ των ακραίων αμερικανικών κέντρων ισχύος.
Η Αριστερά έχει υποστεί µία καθοριστικής σηµασίας διείσδυση από τις ΗΠΑ, για την φυσιογνωμία και λειτουργία της. Όσο ενοχλητικό και να αποτελεί για άτοµα που θεωρούν τους εαυτούς τους “αριστερούς”, είναι δεδομένο πια. Υπήρξε εκπληκτική ταύτιση µεταξύ ενεργών κέντρων ισχύος στις ΗΠΑ µε την πολιτική συμπεριφορά και ενέργειες του “Συνασπισμού” και του ευρύτερου “εκσυγχρονιστικού” χώρου, τουλάχιστον µέχρι πρόσφατα. Η αναδιάταξη και απολύμανση στην πολιτική που είναι πια πανίσχυρη λαϊκή απαίτηση, αποτελεί και ευκαιρία τόσο για τον ΣΥΡΙΖΑ όσο και για τους άλλους πολιτικούς χώρους που μολύνθηκαν, ώστε µε τα στοιχεία που παρουσιάζω, να αναθεωρήσουν θέσεις και πολιτικές που δίχασαν τον ελληνικό λαό από τη δεκαετία του ’90 και συνέβαλλαν καθοριστικά στη σημερινή κατάσταση. Για δύο δεκαετίες περίπου (µέσω των σταδιακά ελεγχόμενων ΜΜΕ) οι ακραίες αντιδημοκρατικές οµάδες εντός της παλαιάς δοµής του “Συνασπισμού” επέβαλαν στην ελληνική κοινωνία την ανοχή σε προκλητικές πολιτικές και ενέργειες κατά των εθνικών θεµάτων, της Εκκλησίας, της οικογένειας, της ιστορικής αλήθειας και της αξιοπρέπειας. Οι Έλληνες εξωθήθηκαν “να το βουλώσουν” και να ανεχθούν πρωτόγνωρα προσβλητικές καταστάσεις από το να κατηγορούνται για ρατσισμό µέχρι για ευθύνες σε Ιερά Εξέταση! Γνωρίζοντας ότι άδικα κατηγορούνται και ότι παράνοµα τούς επιβάλλεται η ανοχή. Ακριβώς όπως σήµερα παράνοµα επιβάλλονται οι εντολές των Μνημονίων και άδικα κατηγορούνται οι Έλληνες ως τεμπέληδες, κλπ. Η ανοχή που µέχρι σήµερα στην εποχή της Τρόικα δείχνει η ελληνική κοινωνία στους επίορκους δηµόσιους λειτουργούς, καλλιεργήθηκε από τότε και επιβλήθηκε από τον εξτρεμιστικό στρατηγικό χώρο των ΗΠΑ που εξυπηρετείται από οργανώσεις όπως η Σαηεντολογία. Αποτελεί το έδαφος για ξέπλυµα ισχύος και επιβολή καταστάσεων όπως αυτές που επιβάλλονται σήµερα. Το έδαφος στρώθηκε από παλιά.

Συνασπισμός, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ κατά της αναγραφής του θρησκεύματος στις ταυτότητες…

Ο Συνασπισµός και ο “αριστερός κόσµος” δεν ήταν ο μοναδικός πολιτικός χώρος που ελέχθηκε σε μεγάλο βαθµό. Ενδεικτικά αναφέρω άλλες περιπτώσεις. Οι πρώην υπουργοί Ευθυµίου και Λοβέρδος είχαν υπερασπισθεί στελέχη της Σαηεντολογίας στη δίκη για “φακελώµατα” πολιτικών, δημοσιογράφων, κληρικών, κλπ. Ο πρώην υπουργός Σταθόπουλος συντόνισε συνέδρια µε συγκαλυμμένη Σαηεντολογική καθοδήγηση και επαναξεκίνησε την ιστορία των ταυτοτήτων, που είχε σταματήσει όταν έπεσε η κυβέρνηση Μητσοτάκη. Ο κ. Φώτης Κουβέλης συμμετείχε επίσης σε τέτοια συγκαλυμμένα Σαηεντολογικά συνέδρια στα πρώτα στάδια του “Συνασπισμού”. Ακόµη και στη Ν.∆. υπήρξε έλεγχος από την εποχή Μητσοτάκη, ο οποίος ξεκίνησε το θέµα των ταυτοτήτων σε συντονισµό µε τη Σαηεντολογία και τους Μάρτυρες του Ιεχωβά, όπως αποκαλύπτει σχετικό έγγραφο και τα τµήµατα “Η εξωθεσµική επιβολή για τις ταυτότητες” και “Ξέπλυμα ισχύος” του πρώτου υπομνήματος. Οι έφοδοι του εισαγγελέα Αγγελή και οι σχετικές έρευνες έδειξαν ότι υπάρχει σχέση της Σαηεντολογίας µε κάποιους χώρους της κυβέρνησης των ΗΠΑ. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός της παρέµβασης της CIA για να κλείσει το τµήµα της Ελληνικής Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (ΕΥΠ) που ασχολούνταν µε οµάδες όπως η Scientology. Το ΚΕΦΕ γνώριζε την παρέµβαση και το αποτέλεσµά της. Επίσης, γνώριζε πολιτικά σχέδια της NSA (Εθνική Υπηρεσία Ασφάλειας των ΗΠΑ) ότι δηλαδή “η NSA ίσως έχει σχεδιάσει να απαλλαγεί επίσης από την Ευρωπαϊκή κοινότητα, αρχίζοντας έναν εσωτερικό πόλεµο µεταξύ των µελών”. Οµοίως και για τη CIA ότι δηλαδή “…εµείς γνωρίζουµε ότι η CIA έχει αποφασίσει ότι ο Σαµαράς θα είναι ο επόµενος πρωθυπουργός της Ελλάδας”. Στο πρώτο υπόµνηµα υπάρχουν αναλυτικότερα στοιχεία.
Το γεγονός ότι το 2012 είδαµε γεγονότα που επιβεβαιώνουν τις πληροφορίες της ακραίας οργάνωσης, οι οποίες ήταν πριν από 20 χρόνια περίπου (!!!), είµαι βέβαιος ότι είναι αρκετό για να ασχοληθείτε σοβαρότατα για το βαθµό της διείσδυσης και διάβρωσης στα κόµµατα που βρίσκεστε και/ή προήλθατε. Σας υποβάλλω το ακόλουθο συμπληρωματικό υλικό στο αρχικό Υπόµνηµα, που είχα υποβάλλει το 2008. Οφείλω να αναφέρω, σχετικά µε τις παραπομπές σε έγγραφα στο βιβλίο µου “Μισθοφόροι της Νέας Τάξης”, ότι την αυθεντικότητα και αξιοπιστία αυτών των εγγράφων δεν την αμφισβητεί ούτε η ίδια η Σαηεντολογία. Σε συνέχεια των δηλώσεων που έκανε η Πρόεδρος της Σαηεντολογίας, Κατερίνα ∆ιαµαντάρα, σε τηλεοπτικό σταθµό (εκπομπή του κ. Πάνου Παναγιωτόπουλου όπως αναφέρω στο τµήµα για ΜΜΕ), όπου ανέφερε ότι τα έγγραφα στο βιβλίο µου είναι πλαστά και κατασκευασμένα, υπέβαλα μήνυση. Υποχρεώθηκε, µε εξωδικαστικό συµβιβασµό, να παραδεχθεί ότι µε το βιβλίο µου δεν έκανα τίποτα παράνοµο, ανήθικο ή δημοσιογραφικά αντιδεοντολογικό. Αν ήταν πλαστά και κατασκευασμένα, φυσικά θα είχα πραγματοποιήσει και τα τρία προαναφερθέντα και θα είχα υποστεί νοµικές κυρώσεις. Συνεπώς, τα έγγραφα δεν τα αμφισβητεί ούτε η ίδια η Σαηεντολογία και είναι απολύτως αξιόπιστα…»!


Γέμισε Συριζαίους η Αρχιεπισκοπή…

Το ανωτέρω μέρος του υπομνήματος του κ. Αντώνη Μποσνακούδη, προφανώς και πετάχτηκε στον κάλαθο των αχρήστων από τις Επιτροπές Θεσμών και Διαφάνειας των κυβερνήσεων της ΝΔ, παρ΄ ότι ήταν στα χέρια της ένα ισχυρό όπλο κατά του ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να του φράξει το δρόμο προς την Εξουσία. Γιατί η δημοσιοποίηση όλων αυτών των στοιχείων, προφανώς και θα επηρέαζαν το 13% των δεξιών ψηφοφόρων που στις διπλές εκλογές του 2015 “κατέφυγαν” στον ΣΥΡΙΖΑ!
Γιατί λοιπόν σιώπησαν οι κυβερνήσεις της ΝΔ;
Ήταν εντολή των ΗΠΑ να αναλάβει την Εξουσία ο ΣΥΡΙΖΑ;
Είναι τυχαίο ότι το “δαχτυλίδι” της αρχηγίας του ΣΥΡΙΖΑ το έδωσε στον Αλέξη Τσίπρα, ο Αλέκος Αλαβάνος; Κατόπιν εντολής ή όχι;
Είναι τυχαίο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ στα χρόνια της Εξουσίας του, προσπαθεί να διαλύσει θεσμικά την Ορθοδοξία; Κυρίως διά μέσω του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, όπου προΐσταται ο άθεος Κώστας Γαβρόγλου;
Αλλά και διά μέσω της Συμφωνίας Τσίπρα – Ιερώνυμου, όπου μεθοδεύεται ο διαχωρισμός Κράτους – Εκκλησίας;
Αλήθεια, τι ενέργειες έκανε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος, όταν παρέλαβε τα Υπομνήματα του Αντώνη Μποσνακούδη;
Γιατί οι πληροφορίες μας λέγουν, ότι ο Αρχιεπίσκοπος υπήρξε παραλήπτης αυτών των Υπομνημάτων, όπως και η Νομική Υπηρεσία της Αρχιεπισκοπής, όπως και το Γραφείο Τύπου της Αρχιεπισκοπής!
Όπου εκπρόσωπος Τύπου της Αρχιεπισκοπής είναι ο κ. Γεώργιος Βασιλείου! Ο οποίος στις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015 (σ.σ. εκλογές με λίστα) τοποθετήθηκε σε μη εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στην Αιτωλοακαρνανία (;;;)!
Τελικά, τόσο δυνατοί είναι οι δεσμοί της Αρχιεπισκοπής με τον ΣΥΡΙΖΑ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters