Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2018

Ο ρωσικός πύραυλος Avangard «διέλυσε» κάθε ΝΑΤΟϊκή ασπίδα: «Επιασε» την ασύλληπτη ταχύτητα των Mach 30! ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Tην εξωπραγματική ταχύτητα των Mach 30, "έπιασε " χτες το όχημα - φορέας πυρηνικών κεφαλών (Independent Post-Boost Vehicles, IPBV) “Avangard” που εφαρμόζεται σε διηπειρωτικούς πυραύλους διαλύοντας κάθε ΝΑΤΟϊκή αντιπυραυλική ασπίδα....
  Μιλάμε πλέον για επανάσταση στην πυρηνική στρατηγική καθώς αλλάζει ολόκληρο το πλαίσιο της "MAD" μεταξύ των δύο υπερδυνάμεων, Ρωσίας και ΗΠΑ.  Αυτό αποκάλυψε πριν λίγο η Μόσχα με τον Β.Πούτιν να σημειώνει πως "πρόκειται για ένα μεγάλο γεγονός για τις ρωσικές ΕΔ και πιθανότατα για ολόκληρη την χώρα".  
Η Ρωσία εγκωμίασε σήμερα τις δυνατότητες των νέων πολυηχητικών πυραύλων της, ικανών να ξεπερνούν τα 30.000 χιλιόμετρα την ώρα και «πρακτικά» αδύνατο να καταρριφθούν, διαβεβαιώνοντας παράλληλα πως θέλει απλώς «να διασφαλίσει την ασφάλειά της» μ' αυτά τα καινούρια όπλα, σ' ένα πλαίσιο φόβων για επανάληψη της κούρσας των εξοπλισμών ανάμεσα στη Μόσχα και την Ουάσινγκτον.  

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν, ο οποίος είχε αποκαλύψει τον Μάρτιο μια νέα γενιά «αήττητων» ρωσικών πυραύλων, επιθεώρησε χθες, Τετάρτη, τη δοκιμή ενός εξ αυτών στον οποίο έχει δοθεί η ονομασία Avangard όπως ανέφερε χτες το pronews.gr  «Οι τελευταίες δοκιμές έδειξαν πως έφθασε ταχύτητες κοντά στο Mach 30. 

Έφθασε μια ταχύτητα Mach 27», δηλαδή 27 φορές μεγαλύτερη από την ταχύτητα του ήχου και πάνω από 33.000 χλμ/ώρα, τόνισε σήμερα ο αντιπρόεδρος της ρωσικής κυβέρνησης Γιούρι Μπορίσοφ στο ρωσικό τηλεοπτικό δίκτυο Rossiia 24.  «Σε τέτοιες ταχύτητες, πρακτικά δεν μπορεί να καταρριφθεί από κανένα αντιπυραυλικό σύστημα», πρόσθεσε.

Ο Μπορίσοφ διευκρίνισε πως οι πύραυλοι αυτοί ξεχωρίζουν επειδή «είναι αδύνατο να προβλεφθεί πού θα βρίσκονται την επόμενη στιγμή» και διαβεβαίωσε πως ο τρόπος χειρισμού τους «ματαιώνει πρακτικά κάθε αντιπυραυλική άμυνα».  

Ο ρωσικός στρατός πρόκειται να εξοπλισθεί από τον ερχόμενο χρόνο με τους πυραύλους Avangard.  «Η Ρωσία έχει ένα νέο στρατηγικό όπλο», είχε δηλώσει χθες, Τετάρτη, ο Πούτιν αφού επιθεώρησε τη δοκιμή: ο πύραυλος εκτοξεύθηκε από τη νότια Ρωσία και, σύμφωνα με το Κρεμλίνο, έπληξε τον στόχο του σε απόσταση 4.000 χιλιομέτρων από εκεί, στη χερσόνησο Καμτσάτκα (Άπω Ανατολή).
  
Αυτοί οι πολυηχητικοί πύραυλοι εντάσσονται στη νέα γενιά των ρωσικών όπλων που παρουσιάσθηκαν τον Μάρτιο από τον Βλαντίμιρ Πούτιν στην κεντρική ομιλία της προεκλογικής εκστρατείας του πριν από την επανεκλογή του για μια τέταρτη θητεία.  

Ο σύμβουλος του Κρεμλίνου Σεργκέι Ιβανοφ διαβεβαίωσε σήμερα, μιλώντας στην τηλεόραση, πως η ανάπτυξη αυτών των νέων όπλων δεν γίνεται για λόγους εντυπωσιασμού, αλλά για να «διασφαλισθεί η ασφάλεια (της Ρωσίας) για πολλές δεκαετίες με χαμηλότερα κόστη», καθώς οι νέοι πύραυλοι είναι πιο αποτελεσματικοί από τους προηγούμενους. 


 
«Δεν σκοπεύουμε να μπούμε σε καμιά κούρσα εξοπλισμών ούτε τώρα ούτε στο μέλλον», τόνισε.  Το "Avangard"  αφορά πολλαπλά οχήματα - φορείς πυρηνικών κεφαλών στους διηπειρωτικούς πυραύλους που αντικαθιστούν το μοναδικό όχημα-φορέα MIRV το οποίο έφερε τις πολλαπλές πυρηνικές κεφαλές. 
Το όχημα φορέας απελευθέρωνε  - μέχρι τώρα - στην τελική φάση της πτήσης της κεφαλές οι οποίες ακολουθούσαν μια γραμμική, προβλέψιμη τροχιά προς την Γη.  
Πλέον κάθε όχημα-φορέας πλέον μπορεί να ακολουθήσει την δική του τροχιά εκτός ατμόσφαιρας και να απελευθερώσει στην συνέχεια τις κεφαλές οι οποίες θα ακολουθήσουν μια πιο ανεξάρτητη, μη προβλεπόμενη πορεία από τα αντιβαλλιστικά όπλα του αντιπάλου, από ότι αν έφευγαν από ένα μοναδικό MIRV.  



Κατά αυτό τον τρόπο, ένας μόλις πύραυλος με αριθμό οχημάτων-φορέων IPBV “Avangard” θα μπορεί να πλήξει μια σαφώς πιο ευρύτερη περιοχή από ότι ένας υπάρχων βαλλιστικός διηπειρωτικός πύραυλος εξοπλισμένος με ένα μοναδικό MIRV, αλλά το κυριότερο είναι ότι θα μπορέσει να προκαλέσει πλήγμα με ελάχιστες πιθανότητες να αναχαιτιστεί.  Δείτε νέες φωτογραφίες και βίντεο








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters