Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018

Ο Σόρος λάδωσε με 1 εκατομμύριο εταιρεία ερευνών, για να βρει «σκάνδαλα» εναντίον του Τραμπ

 
Ο Τζορτζ Σόρος είναι γνωστός για τη διεθνή προώθηση της ατζέντας υπέρ της παγκοσμιοποίησης. Αυτές οι φιλελεύθερες προσπάθειες έχουν …. συναντήσει αντιδράσεις στην Ευρώπη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα των New York Times, ο Τζορτζ Σόρος διοχέτευσε 1 εκατ. στον οργανισμό για τα κοινωνικά δικαιώματα Democracy Integrity Project, που στη συνέχεια χρησιμοποίησε την εταιρεία έρευνας Fusion GPS σε αναζήτηση για «άπλυτα» σε βάρος του Ντόναλντ Τραμπ κατά τη διάρκεια της καμπάνιας για την προεδρία το 2016.

 
Η Fusion GPS, με τη σειρά της, προσέλαβε τον Κρίστοφερ Στιλ, πρώην αξιωματούχο της MI6 που έγινε ερευνητής, προκειμένου να συντάξει φάκελο για την υποτιθέμενη ρωσική ανάμιξη στις προεδρικές εκλογές του 2016 και την φερόμενη συμπαιγνία με την καμπάνια του Τραμπ, που τόσο η Ρωσία όσο και ο πρόεδρος των ΗΠΑ αρνούνται.

Η ιδιωτική έρευνα του Στιλ περιείχε ανεπιβεβαίωτους ισχυρισμούς για συνωμοσία μεταξύ της εκστρατείας του Ντόναλντ Τραμπ και της ρωσικής κυβέρνησης πριν και κατά τη διάρκεια των εκλογών του 2016. Ο πρώην δικηγόρος του Τραμπ, Μάικλ Κοέν, που κατά τον Στιλ είχε ταξιδέψει στην Ευρώπη για να συναντηθεί με ρώσους αξιωματούχους, έχει αρνηθεί τους ισχυρισμούς.

Αυτό έρχεται σε συνέχεια του σκανδάλου της προηγούμενης χρονιάς, που ξέσπασε μετά από αναφορές ότι Εθνική Επιτροπή των Δημοκρατικών και η υποψήφια στις προεδρικές εκλογές του 2016 Χίλαρι Κλίντον βοήθησαν στην χρηματοδότηση φακέλου δυσφήμισης μέσω της δικηγορικής εταιρείας Πέρκινς Κόι.

Το ότι ο Σόρος είχε εμμέσως χρηματοδοτήσει το Fusion GPS μέσω δωρεάς επιβεβαιώθηκε από τον εκπρόσωπό του πριν ένα μήνα.

Ο 88χρονος επενδυτής, γνωστός και ως ο άνθρωπος που «κερδοσκόπησε σε βάρος της Τράπεζας της Αγγλίας», εντατικοποίησε τις προσπάθειές του να στηρίξει τους Δημοκρατικούς ενόψει των ενδιάμεσων εκλογών του 2018. 
Ο Σόρος επίσης αναμείχθηκε στην αντιπαράθεση στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού μετά την εκδίωξη από την Ουγγαρία του Ιδρύματος «Ανοιχτή Κοινωνία» (Open Society Foundations» με έδρα τη Βουδαπέστη.

Στο μεταξύ, ο πρώην επικεφαλής της καμπάνιας του Τραμπ, Στιβ Μπάνον, ξεκίνησε την πρωτοβουλία με την ονομασία «Το Κίνημα» (The Movement) προκειμένου να ενισχύσει δεξιούς πολιτικούς σε μία εμφανή προσπάθεια να περιορίσει και να αντιδράσει στις προσπάθειες του Σόρος.

makpress

https://www.triklopodia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters