Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018

Ποιος Έφτιαξε το Πρώτο Drone Παγκοσμίως; Μήπως ήταν Έλληνας;


Φωτογραφία από την προσωπική συλλογή του κυρίου Κωνσταντίνου Πανιτσίδη
Για να θυμηθούμε άλλη μια μοιραία νεοελληνική πολιτική προδοσία.


Ας αφιερώσουμε αυτό το μικρό απόσπασμα από την εκπομπή του Mr. V στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ TV, στην μνήμη αυτού του αφανούς Έλληνα πατριώτη, ο οποίος περιέργως »αρρώστησε» ΚΑΙ αυτός όπως ο Χριστόδουλος επειδή ήταν πατριώτης και δεν ήθελε να συνεργαστεί με τις δυνάμεις του αντίχριστου «OξαποδουΗΛ» (που έλεγε και ένας σπουδαίος μπλόγκερ)!

Ήταν αυτός που σχεδίασε το πρώτο drone στις αρχές της δεκαετίας του ’80. Και ήταν ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ!

Δείτε: Ἀπόσπασμα ἀπὸ τὴν δημοφιλῆ σειρὰ ἐκπομπῶν «V for Vendetta», γιὰ τὸ ἑλληνικὸ μὴ ἐπανδρωμένο ἀεροσκάφος «Πήγασος», τὸ ὁποῖο «θάφτηκε» ἀπὸ τοὺς πολιτικάντηδες τῆς «μεταπολιτεύσεως» καὶ τοὺς συνεργούς τους.

Mr. V – «ΠΗΓΑΣΟΣ»: ΤΟ «ΘΑΜΜΕΝΟ» ΕΛΛΗΝΙΚΟ UAV



Ἐπιτρέπεται ἡ ἀναδημοσίευσις τῆς ἐκπομπῆς μὲ τὴν προϋπόθεσι ὅτι θὰ ἀναφέρεται ρητῶς ἡ πηγή.

odysseiatv και ΟΔΥΣΣΕΙΑ TV

αναδημοσίευση

triklopodia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters