Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2018

Ο λαός ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ στη ροζουλί χούντα. Συγκρούσεις πολιτών με δυνάμεις ασφαλείας στην Θεσσαλονίκη - Πολλοί τραυματίες. ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Συγκρούσεις πολιτών με δυνάμεις ασφαλείας στην Θεσσαλονίκη - Πολλοί τραυματίες
Δεν έχουν τέλος τα επεισόδια στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Οι μάχες μεταξύ πολιτών που αντιτίθενται στην εκχώρηση της Μακεδονίας στα Σκόπια με τις κυβερνητικές δυνάμεις ασφαλείας




 συνεχίζονται εδώ και ώρα μπροστά στο Βασιλικό Θέατρο, στην οδό Νικολάου Γερμανού, καθώς και στην οδό Παύλου Μελά....

  Οι κυβερνητικοί κάνουν συνεχή χρήση χημικών σε μια προσπάθεια να διασπάσουν το μπλοκ των διαμαρτυρόμενων πολιτών.... μεταξύ των οποίων βρίσκονται και πολλά γυναικόπαιδα.  



Συμμετέχοντες στη διαδήλωση έβαλαν νωρίτερα φωτιά σε κάδους, πέταξαν αντικείμενα εναντίον των ενόπλων ασφαλιτών ενώ φώναζαν και συνθήματα εναντίον του πρωθυπουργού αλλά και της αστυνομίας.  



Η κυκλοφορία των αυτοκινήτων στην παραλιακή λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου διακόπηκε και κατά διαστήματα ομάδες διαδηλωτών επιτίθενται εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων.  Η ατμόσφαιρα στην περιοχή του κέντρου της Θεσσαλονίκης παραμένει αποπνικτική.  



Η γυναίκα έφερε τραύματα στο πόδι και μεταφέρθηκε στη Λέσχη Αξιωματικών κοντά στη ΔΕΘ, ενώ υπάρχουν τουλάχιστον άλλοι δέκα τραυματίες από τις δυνάμεις ασφαλείας και τους πολίτες.  



Επιπλέον, πληροφορίες κάνουν λόγο για τραυματισμούς και ενός ακόμα ατόμου, πιθανότατα ασφαλίτη, ενώ άλλο ένα άτομο παραλήφθηκε από ασθενοφόρο με αναπνευστικά προβλήματα λόγω των δακρυγόνων.






https://skeftomasteellhnika.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters