Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2018

Ο Διάσημος Φαραώ Τουταγχαμών ΕΙΝΑΙ ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΡΑΘΩΤΙΣ

    Του Γιώργου Λεκάκη
Ο Τουταγχαμών είχε ταφεί σε έναν ασυνήθιστα μικρό τάφο (KV62). Το 1915, ο George Herbert, ο 5ος Κόμης του Carnarvon, «οικονομικός υποστηρικτής» (διάβαζε τυχοδιώκτης-αρχαιοκάπηλος!!!) της αναζήτησης και ανασκαφής του τάφου του Τουταγχαμών στην Κοιλάδα των Βασιλέων της Αιγύπτου, χρησιμοποίησε τον Άγγλο αρχαιολόγο Howard Carter για να τον βρει. 

Μετά από έρευνα, ο Carter ανακάλυψε τον τάφο τον Νοέμβριο του 1922…


Η παρακάτω είναι μια θεαματική έγχρωμη εικόνα (φωτογραφία) από την εποχή του ανοίγματος του «τάφου του Τουταγχαμών», το 1922-1925!..

Αλλά η φωτογραφία δεν είναι μέσα σε αυτόν. Η φωτογραφία είναι μέσα (!!!) στον «τάφο» του φαραώ Σέτι Β΄, στον οποίο έχει… στηθεί ένα «αυτοσχέδιο εργαστήρι», όπου ο Arthur Mace και ο Alfred Lucas «καθαρίζουν» αρχαία αγάλματα, τα οποία «ευρέθησαν» στον «τάφο του Τουταγχαμών». 
 
Λαδώνουν, βάφουν και καλλωπίζουν αγάλματα, φορώντας τα… κοστούμια τους…

Ο Διάσημος Φαραώ Τουταγχαμών ΕΙΝΑΙ ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΡΑΘΩΤΙΣ
 
Άγγλοι με κοστούμια καλλωπίζουν μέσα σε αρχαίο τάφο αγάλματα που βρέθηκαν στον τάφο του Έλληνα βασιλιά Ράθου πιο γνωστού ως Τουταγχαμών!
 
Η φωτογραφία του Harry Burton (Ινστιτούτο Griffith, Οξφόρδης), η οποία επιχρωματίσθηκε από την Dynamichrome.
 
Ο τάφος του Σέτι Β΄ (KV56) – γνωστός ως «Ο Χρυσός Τάφος» – επίσης στην Κοιλάδα των Βασιλέων ανακαλύφθηκε τον Ιανουάριο του 1908, από τον «αιγυπτιολόγο» Edward R. Ayrton, σε μια ανασκαφή που πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό του Theodore M. Davis (διάβαζε τυχοδιώκτης-αρχαιοκάπηλος!!!), 
 
Περιείχε ένα «μικρό σύνολο» κοσμημάτων με το όνομα Seti II: Ένα σύνολο ενωτίων / σκουλαρικιών, δακτυλιδιών, βραχιολιών, μια σειρά από στολίδια και φυλακτά, περιδέραια, ένα ζευγάρι γάντια από ασήμι και ένα μικροσκοπικό ασημένιο σανδάλι…

Εν τω μεταξύ, όλοι έχουν πάντα κάτι από «Τουταγχαμών» να πουλήσουν!!! Ατέλειωτη ήταν αυτή η συλλογή;

Κάτι σαν το… τίμιο ξύλο του σταυρού του Χριστού ένα πράγμα…

Σημειώνω, πως το ότι κυβέρνησαν την Αίγυπτο, και βρέθηκαν στην Κοιλάδα των Βασιλέων της Αιγύπτου, δεν σημαίνει ότι ήταν και… Αιγύπτιοι!

Ο διάσημος φαραώ Τουταγχαμών (κυβ. 1332–1323 π.Χ.) είναι ο Έλληνας Ράθος / Ράθως / Ραθώτις (κατά τον Αιγύπτιο συγγραφέα Μανέθωνα).

Ο φαραώ Σέτι Β΄ (κυβ. 1200-1194 π.Χ.). είναι ο Έλληνας Σέθος / Θούωρις (κατά τον Αιγύπτιο συγγραφέα Μανέθωνα).

Τι σχέση να έχει ο Σέθος / Σεύθις / Σέτι με τον Θράκα βασιλιά Σεύθη;
Περισσότερα προσεχώς…

Πάντως έχουμε φάει πολύ παραμύθι στην μάπα…
arxeion-politismou.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters