Τρίτη 21 Αυγούστου 2018

ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΑΓΛΥΦΟ ΔΕΙΧΝΕΙ όσα μας ΚΡΥΒΟΥΝ για τα ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ (video)

 
Γράφει ο Σπύρος Μακρής
Βρισκόμαστε στο Mahabalipuram της Ινδίας και αυτό που βλέπετε είναι το δεύτερο μεγαλύτερο ανάγλυφο του κόσμου που ονομάζεται «Arjuna’s Penance». Φιλοτεχνήθηκε πριν από περίπου 1300 χρόνια. Αυτό το ανάγλυφο έχει μήκος περίπου 96 πόδια και ύψος 43 πόδια.
Είναι σημαντικό πως, σύμφωνα με το video που ακολουθεί στην συνέχεια, οι αρχαιολόγοι είναι αρκετά μπερδεμένοι από αυτό το ανάγλυφο και δεν είναι σε θέση να καταλήξουν σε ένα συμπέρασμα για το τι δείχνει.


Σπουδαιότερο, όμως, είναι ότι ακόμα και οι Ινδουιστές θεολόγοι διχάζονται καθώς δεν βλέπουν πουθενά απεικονίσεις του Shiva, του Vishnu ή άλλου αξιοσημείωτου θεού σε αυτό το ανάγλυφο. Επιπλέον, αυτή η σκηνή που παρουσιάζει το ανάγλυφο δεν περιγράφεται στις χιλιάδες ινδουιστικές γραφές που διαθέτουν οι Ινδουιστές στα χέρια τους. Κατά συνέπεια, ούτε και αυτοί μπορούν να συμπεράνουν τι απεικονίζει…

Και κάπου εδώ, αρχίζει η εναλλακτική ερμηνεία…

Σύμφωνα με αυτήν, το ανάγλυφο είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικό και ενδιαφέρον καθώς φαίνεται να αποδεικνύει και να ενσωματώνει δύο σύγχρονες θεωρίες μαζί: των αρχαίων αστροναυτών και των ερπετοειδών.

Αρχαίοι Αστροναύτες θεωρούνται εκείνοι που ήρθαν από άλλους πλανήτες και επισκέφτηκαν την Γη, διδάσκοντας, εκπολιτίζοντας και χτίζοντας τεράστια μεγαλιθικά μνημεία. Ενδεχομένως, να συμβαίνει και το αντίθετο. Δηλαδή να υπήρχε υπερανεπτυγμένος τεχνολογικά πολιτισμός στην Γη που μπορούσε να ταξιδεύει στο διάστημα και σε άλλους πλανήτες.

Τα ερπετοειδή, σε αρκετές περιπτώσεις, θεωρούνται ως κακόβουλα πλάσματα που είτε ήρθαν από άλλους πλανήτες, έγινε κάποιος πόλεμος εδώ στον πλανήτη μας, ηττήθηκαν και οι νικητές τους έκλεισαν στα έγκατα της Γης. Μία άλλη εκδοχή ισχυρίζεται ότι ήδη κατοικούν στο εσωτερικό του πλανήτη και βρίσκονται εκεί πριν την εμφάνιση του ανθρώπου. Και στις δύο περιπτώσεις, τα ερπετοειδή έχουν την ιδιότητα να πετούν και να «αλλάζουν» σε ανθρώπους…

Μπορεί όλα ή κάποια από αυτά να ακούγονται τρελά, αλλά αυτές οι σύγχρονες θεωρίες υποστηρίζονται από πάρα πολλές μυθολογίες, πολλών αρχαίων πολιτισμών.

Ας ρίξουμε μια καλή ματιά, τώρα, στο ανάγλυφο «Arjuna’s Penance».

Κάντε κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση:



Στο κέντρο της προσοχής μας είναι σαφώς οι δύο «Φιδο-Θεοί» που βγαίνουν από το έδαφος, αφού έχουν «σπάσει» την γη να ανοίξει και να αποκτήσουν πρόσβαση στην επιφάνεια. Εμφανίζονται με σώματα που είναι μισά ανθρώπινα και μισά φίδια.

Παρατηρήστε, επίσης, ότι υπάρχει ένας τρίτος «θεός» κάτω από τον δεύτερο, ο οποίος δεν έχει ακόμα μεταμορφωθεί ακόμα σε άνθρωπο. Δεν είναι μισός και μισός, αλλά παραμένει με ολόκληρο το σώμα του φιδιού. Αυτό δείχνει ότι οι «θεοί» που έβγαιναν από την γη μπορούσαν να μεταμορφωθούν ή να μετασχηματιστούν σε ανθρώπους καθώς προσέγγισαν την επιφάνεια της γης. Αυτοί οι «Θεοί των Φιδιών» ή «Nagas» έχουν τεκμηριωθεί σε πολλά αρχαία Ινδουιστικά και Βουδιστικά κείμενα.

Προσέξτε ότι παντού, σε όλη την έκταση του ανάγλυφου, επικρατεί μία αναστάτωση στα ζώα καθώς συμβαίνει το μυστηριώδες συμβάν. Είναι δε, ιδιαίτερα χαρακτηριστικό πως ο ελέφαντας προστατεύει τα μικρά του κάτω από το σώμα του.

Επιπλέον υπάρχουν φιγούρες ανθρώπων που κάποιες φαίνεται να «χαιρετίζουν» την «άφιξη» ενώ άλλες που, ενώ είναι γυμνοί, φορούν περίεργα κράνη και μοιάζουν να «επιβλέπουν» και ταυτόχρονα να μην πατούν σε έδαφος, αλλά να πετούν…

Πραγματικά είναι ένα μυστηριώδες ανάγλυφο και προς το παρόν η μόνη ερμηνεία που θα μπορούσε να το εξηγήσει είναι η παραπάνω…

Δείτε το σχετικό και αναλυτικότερο video:

Indian Sculpture Shows Shapeshifting Reptilians & Ancient Astronauts

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Αγγλικά, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

 


diadrastika.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters