Παρασκευή 10 Αυγούστου 2018

Αποκάλυψη: Ο Jacob Rothschild, παραδέχτηκε ότι η Νέα Τάξη έχει πρόβλημα



Ο Jacob Rothschild, φοβάται ότι η Παγκόσμια Οικονομία κινδυνεύει αλλά από ποιον;
Ο δισεκατομμυριούχος τραπεζίτης, είναι δυσαρεστημένος από την κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ των ΗΠΑ και της Κίνας.
Επίσης αναφέρθηκε και στην ευρωπαϊκή Οικονομική κρίση, η οποία θεωρεί ότι είναι ένα παρακλάδι (της Παγκόσμιας κρίσης).

Ο τραπεζίτης είπε χαρακτηριστικά:

Όταν έγινε το τρομοκρατικό χτύπημα στους Δίδυμους Πύργους και όταν ξέσπασε η Παγκόσμια Οικονομική κρίση το 2008, όλες οι χώρες του κόσμου ακολούθησαν την ίδια γραμμή, προκείμενου να λύσουν αυτά τα προβλήματα.
Η συνεργασία μεταξύ των Κρατών, πλέον είναι δύσκολη. Το γεγονός αυτό, θέτει σε κίνδυνο την Παγκόσμια Οικονομία σε βαθμό τόσο μεγάλο, που μπορούμε να μιλάμε για εποχές που ομοιάζουν με εκείνες του Β’ΠΠ.

Προσοχή

Ο Jacob Rothschild, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στον αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, τον οποίο ούτε λίγο ούτε πολύ, αποκάλεσε εχθρό της Παγκοσμιοποίησης και δεν έχει άδικο.
Ο Ντόναλντ Τραμπ κατάφερε να βγάλει τις ΗΠΑ, από τον οικονομικοκοινωνικό κατήφορο, αν και έχει να κάνει πολύ δουλειά ακόμη για να καταφέρει να αποκτήσει την απόλυτη εξουσία.

Το γεγονός αυτό, ενοχλεί ιδιαίτερα πολλούς Παγκοσμιοποιητές και όχι χωρίς λόγο.

Τραμπ και Πούτιν, ακολουθούν τον παραδοσιακό δρόμο της Πατρίδας, της Οικογένειας και της Θρησκείας.
Αυτό το ιδεολογικό αν θέλετε τρίπτυχο, δεν συνάδει με την πολιτική ορθότητα και με την..πρόοδο που προωθεί η Παγκοσμιοποίηση.

Βλέπουμε λοιπόν, ότι ένα «ισχυρό» τσιράκι της Παγκόσμιας σκακιέρας, ο Jacob Rothschild θεωρεί ότι η Νέα Τάξη, πλέον διατρέχει πολύ μεγάλο κίνδυνο!!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters