Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018

ΤΟ ΤΖΙΝΙ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΛΥΧΝΑΡΙ Νο 5 – ΜΕΡΟΣ Ε’ (ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΘΕΙΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ)

ΤΟ ΤΖΙΝΙ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΛΥΧΝΑΡΙ Νο 5 – ΜΕΡΟΣ Ε’ (ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΘΕΙΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ)

Η ΑΡΜΟΝΙΑ…που είναι η σύγκλιση,η αρμογή,η σύνδεση διαφορετικών ή αντίθετων σε ένα σύνολο με ευρυθμία,ορθή αναλογία και τέλεια συναρμογή...δε θα μπορούσε παρά να είναι ζευγάρι με την ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ !!! Η ΑΡΜΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΗΦΑΙΣΤΟΣ...κι ο Ήφαιστος είναι ο μεγάλος Δημιουργός- Κατασκευαστής του Σύμπαντος , των Ουράνιων Σωμάτων, άρα και του υπέροχου πλανήτη στον οποίο κατοικούμε!!!
Ο Ήφαιστος , δημιουργεί με Αρμονία και τελειότητα και δίπλα του η Αφροδίτη, χαρίζει άπειρη Αισθητική ,ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι απλώς… Θεϊκό!!!



Στάσου μπροστά σε ένα άγαλμα Ελλάνιο και παρατήρησε το… Μένεις άφωνος από την Αρμονία και την Ομορφιά του… Όλα είναι μελετημένα, γεωμετρημένα με την ιερή γεωμετρία που μόνον ο Ήφαιστος κατείχε και την έδωσε στους Μύστες να κατασκευάσουν τα αγάλματα των Ολύμπιων Δυνάμεων με τη μορφή των ανθρώπων… Σου προκαλούν δέος καθώς τα κοιτάζεις… Θαυμάζεις την τελειότητα τους,νομίζεις πως θα αναπνεύσουν και θα αρχίσουν να κινούνται με χάρη. Στα πρόσωπα τους νιώθεις τη γαλήνη και ηρεμία που αποπνέει η Σοφία και η Γνώση που ολοφάνερα τα διακατέχει … Φτιαγμένα από μάρμαρο, όμως σε κάνουν να νιώθεις πως είναι ολοζώντανα… Έχεις την αίσθηση πως σε ακούνε και σε παρακολουθούν, βλέπουν κατά πόσο είσαι κι εσύ μέσα σ’ αυτήν την Αρμονία και την Αισθητική….

Είσαι άνθρωπε;;;; Είμαστε;;;;
Σήμερα, εμείς ,οι απόγονοι αυτών των ωραίων Θεών και των Ηρώων προγόνων μας ,έχουμε κάτι από την Αρμονία και την Αισθητική που αποπνέουν τα αγάλματα τους, αυτά τα ενθύμια της καταγωγής και της ύπαρξης μας ;;;

Ή μήπως κάποιοι κατάφεραν μέσω της αρρωστημένης διατροφής και της καθήλωσης μας σε έναν καναπέ, να αλλοιώσουν αυτήν την αρμονία της σωματικής ρώμης και σφριγηλότητας, αντικαθιστώντας την με την παχύσαρκη εικόνα των πλαδαρών κορμιών των σύγχρονων ανθρώπων και την γαλήνη του προσώπου με την απόγνωση και τη θλίψη, που χαρακτηρίζει κάθε άνθρωπο ο οποίος έχασε τον προορισμό του και περιπλανιέται άσκοπα σε φαύλους στημένους κύκλους;;;

Παρατήρησε τους Ναούς…έστω και τα απομεινάρια τους…. Ακόμη και σπασμένοι, βανδαλισμένοι , νιώθεις πως έχουν να πουν τόσα πολλά για σένα και την ιστορία σου…


Νιώθεις το δέος στους αρχαιολογικούς χώρους κι ας είναι περιφραγμένοι κι ας σε εμποδίζουν κάποιοι να πας κοντά ,να αγγίξεις….Πάλι,στους χώρους των προγόνων σου,των Ναών σου,νιώθεις σαν η ψυχή να γύρισε πίσω και να αντάμωσε αυτό που έχασες …Καμιά φορά τρέχουν δάκρυα και η σιωπή μέσα σου είναι τόσο ηχηρή ,που νομίζεις πως θα σπάσει τα κύτταρα σου και θα βγει σαν φως ,να σε εξαϋλώσει και να σε πάει εκεί όπου ανήκεις…στην Αλήθεια! Οι Ναοί…με πόση γεωμέτρηση φτιάχτηκαν ,επίσης από γνώστες και μύστες ,που ήξεραν και εντόπιζαν τους ενεργειακούς χώρους και κατείχαν τη γεωμετρία ώστε ακόμη και σήμερα εσύ απλώς να θαυμάζεις….

Η ίδια η φύση ,πόση αρμονία έχει να σου παρουσιάσει μέσα από την «άτακτη” τελειότητα της;;; Όλα τέλεια…Όλα υπέροχα…

Aλλά τον Ήφαιστο κάποιοι τον θέλησαν κουτσό κι άσχημο…Κι εδώ δεν κόλλαγε σε πολλούς από εμάς το γεγονός του πώς η Αφροδίτη διάλεξε για άντρα της έναν άσχημο και κουτσό;;; Όχι…Oύτε ο Ήφαιστος ήταν άσχημος ,ούτε ήταν κουτσός, ούτε ζήλευε τις απιστίες της Αφροδίτης, γιατί ούτε η Αφροδίτη τον απατούσεΕίναι ύβρις και σχέδιο ύπουλων ,μιαρών σιχαμάτων να παρουσιάζουν τις δυο Θεϊκές Ενέργειες -Δυνάμεις ,με ανθρώπινες αδυναμίες και πάθη…απλώς για να σου αλλάξουν την εικόνα και να σε οδηγήσουν εκεί που αυτοί θέλουν…στη ΛΗΘΗ!

ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΚΙ ΑΦΡΟΔΙΤΗ….ΑΡΜΟΝΙΑ ΚΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ….και ξαφνικά,ξεκαθαρίζει το τοπίο γύρω σου και βλέπεις πόσο κάποιοι επιδιώκουν να σου κρύψουν την αλήθεια της ιστορίας σου και της καταγωγής σου και στην παρουσιάζουν αλλοιωμένη ώστε να μην καταδέχεσαι ούτε να ασχοληθείς μαζί της, ούτε να ψάξεις ….
ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΕΙΣ…ΤΩΡΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ….ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ…ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΣΟΥ ΚΟΙΤΑ….ΑΦΟΥΓΚΡΑΣΟΥ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΗ ΦΥΣΗ….ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟ ΨΕΜΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΣΟΥ…..ΕΛΛΗΝΑ !!!!

Κι όταν δεις κι αφουγκραστείς την Αλήθεια…τότε θα αναβλύσει από τα σωθικά σου ,σαν πίδακας ,μια δύναμη αρχέγονη…η ΑΝΔΡΕΙΑ…. που την είχες καταχωνιάσει τόσο βαθιά, αφού σου την αντικατέστησαν με τη δειλία.

Η ΑΝΔΡΕΙΑ…«ΑΝΔΡΕΙΑ ΕΣΤΙ ΕΞΙΣ ΨΥΧΗΣ ΑΚΙΝΗΤΟΣ ΥΠΟ ΦΟΒΟΥ,ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑ ΠΟΛΕΜΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ,ΘΑΡΣΟΣ ΠΟΛΕΜΙΚΟΝ,ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ ΨΥΧΗΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΦΟΒΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΙΝΑ,ΤΟΛΜΗ ΥΠΗΡΕΤΙΚΗ ΦΡΟΝΗΣΕΩΣ,ΕΥΘΑΡΣΙΑ ΕΠΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΠΡΟΣΔΟΚΙΑΣ,ΕΞΙΣ ΔΙΑΦΥΛΑΚΤΙΚΗ ΛΟΓΙΣΜΩΝ ΟΡΘΩΝ ΕΝ ΚΙΝΔΥΝΟΙΣ»

Δεν γίνεται,να συνειδητοποιήσεις την Αλήθεια, να δεις πως είσαι απόγονος Θεών, πως μέσα σου είναι καταγεγραμμένες οι Αξίες σου ,να καταλάβεις το ψέμα που σου πρόβαλλαν τόσα χρόνια και να μην θυμώσεις….
Η συνειδητοποίηση του ΠΟΙΟΣ είσαι ,σε τοποθετεί σε εκείνο το σημείο όπου πρέπει να πάρεις θέση…

ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΑΔΡΑΝΗΣ….ΤΩΡΑ ΔΕ ΣΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ Η ΘΛΙΨΗ ΚΑΙ Η ΜΕΜΨΙΜΟΙΡΙΑ….ΤΩΡΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ …ΞΕΡΕΙΣ…ΚΙ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΠΑΛΕΨΕΙΣ ΜΕ ΑΝΔΡΕΙΑ ΨΥΧΗΣ ΤΟΝ ΑΙΩΝΙΟ ΕΧΘΡΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΣΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕ ΤΗΝ ΑΦΘΟΝΙΑ -ΤΗΝ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ !!!

Τώρα θέλεις τον ΑΡΗ δίπλα σου…Χρειάζεσαι την ΑΣΠΙΔΑ του, για να σε προστατέψει από κάθε σκοτεινή επιβολή ...


Χρειάζεσαι την ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ του,για να μένει η Νόηση σου απερίσπαστη από κάθε αποστατική ενέργεια…. Χρειάζεσαι το ΔΟΡΥ του ,για να χτυπήσεις κάθε μετάλλαξη και κάθε ψέμα και χάραγμα… Πάνω απ΄όλα όμως χρειάζεσαι την εγκράτεια και το θάρρος της ψυχής, για να σηκώσεις το ανάστημα και το βλέμμα σου κατευθείαν πάνω στα μιαρά σιχάματα ,που για να σε τρομάξουν θα σου δείξουν το σκληρότερο πρόσωπο τους ,την ασχήμια τους στο έπακρον. 

Μα ο Άρης μέσα σου ,θα σε κάνει ατρόμητο και θα νιώσεις πόσο σκουπίδια είναι και πόσο τιποτένιοι, που μόνον με δόλο και ψέμα ξέρουν να κινούνται…
Ο Άρης…είναι η αστείρευτη πηγή της ΑΝΔΡΕΙΑΣ , Ο ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ και όχι ο πολεμοχαρής και αιμοδιψής Θεός που οι αποστάτες θέλησαν να μας παρουσιάσουν.

Κι έχει πάντα δίπλα του την Αισθητική ,την ΑΦΡΟΔΙΤΗ, γιατί ακόμη και στον πόλεμο ,ωραίοι πήγαιναν οι πολεμιστές! Ακόμη και τον πόλεμο με κάλλος διεξήγαγαν ,γιατί πολεμούσαν για τις υπέρτατες Αξίες …

ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΤΗΝ ΠΗΡΕΣ…Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΔΩΣΕ ΑΠΛΟΧΕΡΑ…ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΘΕΣΗ…ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΘΕΣΗ…ΜΕ ΑΝΔΡΕΙΑ ….ΕΛΛΗΝΑ!!!

(συνεχίζεται)
Α.Κ.

https://www.e-synews.gr/wp/2018/08/19/to-tzini-vgike-apo-to-lychnari-no-5-2/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters