Κυριακή 17 Ιουνίου 2018

Χαμός στις Πρέσπες. Δείτε ΤΙ γίνονταν τη στιγμή της Συμφωνίας. ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ


 

«Μάχες» με χημικά και εκτόξευση αντικειμένων στα μπλόκα που έχει στήσει η αστυνομία – Πάνω από 80 πούλμαν έφτασαν στο Πισοδέρι για το συλλαλητήριο που ξεκίνησε στις 11.00 – Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στην Εγνατία ΟδόΟι υπουργοί Εξωτερικών Ελλάδας και Σκοπίων υπέγραψαν τη συμφωνία για το ονοματολογικό, ωστόσο την ίδια στιγμή η ένταση παραμένει, μερικά χιλιόμετρα μακρύτερα.

Σε σημείο που η Αστυνομία έχει μπλοκάρει το δρόμο, πριν από λίγο έγινε νέα μεγάλη ένταση με αντικείμενα και χημικά. Ειδικότερα, διαδηλωτές που ήθελαν να σπάσουν το μπλόκο για να πλησιάσουν τον τόπο διεξαγωγής της τελετής για την υπογραφή, συγκρούστηκαν ξανά με αστυνομικούς.

Ανάλογο επεισόδιο είχε προκληθεί και λίγο ώρα νωρίτερα, σε αλλο σημείο του μπλόκου.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο Life-events.gr, πολλοί διαδηλωτές αντιμετώπισαν αναπνευστικά προβλήματα ενώ αναφέρθηκαν και λιποθυμίες

Τεταμένο το κλίμα στα μπλόκα στις Πρέσπες

Εκατοντάδες άνθρωποι από όλη την Ελλάδα συγκεντρώθηκαν στις 10.30 στη Βίγλα Πισοδερίου, χιλιόμετρα μακριά από το σημείο της τελετής. Κατόπιν ομάδα διαδηλωτών αποφάσισε να πραγματοποιήσει πορεία προς το χωριό Ψαράδες, όπου έχουν μεταβεί Τσίπρας και Ζάεφ με τις αντιπροσωπείες τους. Στόχος να φτάσουν όσο το δυνατόν πιο κοντά στο σημείο της τελετής.

Σε κάποιο σημείο της πορείας, οι διαδηλωτές έπεσαν πάνω σε ένα από τα δεκάδες μπλόκα της αστυνομίας και σημειώθηκε ένταση ανάμεσα σε αστυνομικές δυνάμεις και διαδηλωτές.

Μια ομάδα πολιτών προσπάθησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό, με τις δυνάμεις να αντιδρούν άμεσα. Αντικείμενα και πέτρες εκσφεδονίστηκαν από την πλευρά των πολιτών, με την αστυνομία να απαντά κάνοντας χρήση χημικών.

Δείτε τις εικόνες από τα επεισόδια νωρίτερα το πρωί…












Πάνω από 80 πούλμαν με διαδηλωτές απ’ όλη την Ελλάδα

Στην περιοχή της Βίγλας Πισοδερίου του δήμου Πρεσπών συγκεντρώθηκαν λίγο μετά τις 10.00 πολλοί διαδηλωτές, για να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο ενάντια στη συμφωνία Ελλάδας- Σκοπίων που θα επιτρέπει στη γειτονική χώρα να ονομάζεται «Βόρεια Μακεδονία».

Δεκάδες λεωφορεία έχουν φτάσει στο σημείο και διαδηλωτές, με ελληνικές σημαίες στα χέρια, ετοιμάζονται να βροντοφωνάξουν «Όχι» στην εκχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας.

Μία ημέρα μετά την κινητοποίηση στην πλατεία Συντάγματος, έξω από τη Βουλή, άνθρωποι κάθε ηλικίας βρίσκονται κοντά στο σημείο όπου οι Υπουργοί Εξωτερικών των δύο χωρών αναμένεται να υπογράψουν τη συμφωνία, παρουσία των πρωθυπουργών των δύο χωρών.











Πηγη protothema.gr

ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΣΤΙΣ ΠΡΕΣΠΕΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. Δειτε το βιντεο ντοκουμεντο στο facebook


https://www.facebook.com/telis.varnas/videos/vb.100011764693149/540810976321054/?type=2&theater

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters