Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018

Την Έκοψαν στον Αέρα του ΣΚΑΪ: «Θα Πάρουμε τα Όπλα, Θα Τιμωρήσουμε τους Προδότες»

 
Κόπηκε στο ζωντανό του ΣΚΑΙ η Ειρήνη Μαρούπα και έπειτα δέχτηκε μαζική επίθεση χωρίς να μπορεί να απαντήσει από ΣΥΡΙΖΑ Ν.Δ. και Πάγκαλο ο οποίος έκανε και αρκετά σεξιστικά σωβινιστικά και υποτιμητικά σχόλια σε προσωπικό επίπεδο.





«Θα τιμωρήσουμε τους προδότες όλοι θα πληρώσουν για την σημερινή κατάντια της Ελλάδας» ήταν η φράση που είπε η δικηγόρος Ειρήνη Μαρούπα στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, «ΣΗΜΕΡΑ» με αφορμή τα χτεσινά συλλαλητήρια και άναψε το φιτίλι, με αποτέλεσμα να την κόψουν στον αέρα.

H ποινικολόγος είπε αυτά που νιώθουν όλοι οι Έλληνες. Η οργή ξεχειλίζει με τις διαπραγματεύσεις στο Σκοπιανό. Χθες, αποδείχθηκε πως ο Ελληνισμός δεν δέχεται καμία παραχώρηση στο όνομα Μακεδονία.

Στη συνέχεια καλεσμένος ήταν ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος, ο οποίος εξαπέλυσε επίθεση προς τους παρουσιαστές της εκπομπής, λέγοντας «ποια ήταν αυτή η κυρία, που είχαν καλέσει και να μιλάει ως εκπρόσωπος του ελληνικού λαού»

Η αντίδραση από το 2ο λεπτό και μετά.



Πηγή: tilestwra.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters