Τρίτη 19 Ιουνίου 2018

Μετά την Κουντουρά (ΔΕΙΤΕ) στα Χανιά. «Προδότη» φώναζαν στον Κοντονή και στη Τζάκρη στα Γιαννιτσά. Τους περιμένουν οι πολίτες στην Εδεσσα. ΒΙΝΤΕΟ


Αποτέλεσμα εικόνας για «Προδότη» φώναζαν τον Κοντονή στα Γιαννιτσά


ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ ΕΔΩ

Άγριες αποδοκιμασίες στον υπουργό Δικαιοσύνης και τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Τζάκρη την στιγμή που αποχωρούσαν από την Εισαγγελία και το Ειρηνοδικείο Γιαννιτσών - Χαμογελούσε ο Σταύρος Κοντονής ΦΩΤΟ...

Άγριες αποδοκιμασίες δέχθηκαν ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θοδώρα Τζάκρη από πολίτες κατά την επίσκεψή τους στην Εισαγγελία στα Γιαννιτσά.  
Την στιγμή που αποχωρούσαν από το κτήριο όπου στεγάζεται η Εισαγγελία και το Ειρηνοδικείο Γιαννιτσών, κόσμος που ήταν στους γύρω δρόμους άρχισε να τους αποδοκιμάζει με ένα παρατεταμένο «ουυυ» και να τους αποκαλεί «προδότες».  Χαρακτηριστική είναι η εικόνα στο βίντεο του δημοσιογράφου Αμιτζόγλου Λύσανδρου, όπου διακρίνεται η κ. Τζάκρη να φεύγει με σκυμμένο το κεφάλι. 
 
Στη συνέχεια ο κ. Κοντονής και η κ. Τζάκρη θα επισκεφθούν την Έδεσσα, όπου θα έχουν συνάντηση με δικαστικούς. Και στις δύο πόλεις πάντως έντονη είναι η αστυνομική παρουσία.



https://skeftomasteellhnika.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters