Κυριακή 3 Ιουνίου 2018

Ξημερώνει ...


Βρισκόμαστε πλέον στο τελικό στάδιο της Μεταμόρφωσης και όλα επιταχύνουν καθώς οι αντιλήψεις του περιοριστικού χωροχρόνου αποσύρουν το άδραγμά τους και η Συνείδηση απελευθερώνεται ολοένα.

Κάθε μέρα ξημερώνει μια καινούρια βιωματική συνθήκη που μας ζητάει να συντονιστούμε, να ευθυγραμμιστούμε και να συμπλεύσουμε με την ενεργειακή ροή που δεν μένει ούτε μια στιγμή θαρρείς στο ίδιο σημείο.

Γύρω μας αυξάνονται οι άνθρωποι που κοιτάζουν έκπληκτοι αυτά που συναντούν και καθώς ξυπνούν από τον λήθαργο αιώνων αναρωτιούνται: "μα, τι μου συμβαίνει;"


Πώς γίνεται και ξαφνικά νιώθεις πως όλα έχουν αλλάξει ριζικά μέσα σου αλλά ο εξωτερικός σου κόσμος δείχνει να μην έχει πάρει χαμπάρι και να συνεχίζει όπως ήταν;

Πώς γίνεται να νιώθεις πως με κάποιον περίεργο τρόπο έχεις απαλλαγεί από φορτία θλίψης, μιζέριας κι αποξένωσης ενώ δεν μπορείς να θυμηθείς ούτε ένα χαρακτηριστικό γεγονός που να προκάλεσε όλα αυτά τ`αποτελέσματα;

Πώς γίνεται να ξυπνάς ένα πρωί και να συνειδητοποιείς πως σε κοιτάζεις κι αναρωτιέσαι: "πώς βρέθηκα εγώ εδώ;"


Όλες οι απαντήσεις έχουν ήδη δοθεί σε προηγούμενες αναρτήσεις, με πολλούς τρόπους. Όμως, αξίζει τον κόπο να γίνει μια ανακεφαλαίωση, με την μορφή υπενθύμισης:

. Ο Γαλαξίας που κατοικούμε, εισέρχεται σε μια περιοχή του Σύμπαντος, σε μια ζώνη υψηλά φορτισμένων σωματιδίων, γεγονός ήδη επιστημονικά τεκμηριωμένο και γνωστό. Τα σωματίδια είναι Φωτόνια, ραδιενεργά "φορτισμένα".

. Η επαφή κάθε μορφής ζωής με αυτή την όψη του Κοσμικού Πυρός, θα έχει σαν αποτέλεσμα μια οριστική μετάλλαξή της σε κυτταρικό επίπεδο καθώς το στοιχείο του άνθρακα θα κρυσταλλοποιηθεί, κάτι που με την σειρά του θα κάνει την μορφή πιο ελαφριά, πιο αιθερική.

. Η συνθήκη αυτή, σηματοδοτεί το τέλος της μαθητείας στην 3η & 4η διάσταση, αφού το συχνοτικό πρότυπό της δονείται σε ανώτερη οκτάβα, στην οποία καλούμαστε να "κουρδιστούμε" σε Πλανητική κλίμακα. 

. Αυτό είναι το τέλος ενός Κοσμικού Κύκλου 26.000 χρόνων, αποτελεί την επάνοδο της Γαίας στην 5η διάσταση που βρισκόταν πριν την έναρξή του και συμβολίζει την ενηλικίωση της Ανθρωπότητας που αυτή η Οντότητα δέχθηκε να φιλοξενήσει, χαμηλώνοντας την συχνότητά της και κάνοντας την Μεγάλη Θυσία, υπηρετώντας το Εξελικτικό Σχέδιο.

. Η Γαία δέχεται αλλεπάλληλα ενεργειακά κύματα που μεταβιβάζει και αναδιανέμει μέσω των αιθερικών πλεγμάτων που συνδέουν κάθε Βασίλειο με τα μέλη του αλλά και όλα τα Βασίλεια μεταξύ τους (Ορυκτό, Φυτικό, Ζωικό, Ανθρώπινο).

. Το Ανθρώπινο είναι το τελευταίο που τώρα αφυπνίζεται και σταδιακά μεταλλάσσεται, όλα τα υπόλοιπα είναι έτοιμα και μας περιμένουν να συνδεθούμε και ν`αναλάβουμε δράση.


. Η Μεγάλη Μεταμόρφωση για την οποία γίνεται λόγος και από την οποία θα προκύψουν ραγδαίες, δραματικές αλλά και λυτρωτικές αλλαγές, δεν είναι άλλη από την αφύπνιση του κέντρου της Καρδιάς (Anahata Chakra) που τώρα εκδηλώνεται όλο και πιο έντονα.

. Αυτή είναι μια Μύηση υψηλής δυναμικής που θα έχει αποτέλεσμα την εναρμόνιση των δύο εγκεφαλικών ημισφαιρίων και την εξισορρόπηση των αρσενικών και θηλυκών ποιοτήτων και ιδιοτήτων.

. Η εσωτερική ενοποίηση που θα προκύψει, συμβολίζει τον Ιερό Γάμο που κάθε άνθρωπος θα τελέσει, αν και εφόσον το επιλέξει και περάσει την δοκιμασία του καθαρτηρίου που απαιτεί την άνευ όρων αναγνώριση και αποδοχή τόσο της φωτεινής όσο και της σκοτεινής του όψης.

. Η άνοδος στην επόμενη διάσταση προϋποθέτει σαφώς την υπέρβαση των ορίων που ο κόσμος των απατηλών μορφών και φαινομένων έχει εντυπώσει στη συνείδηση, διχάζοντας επί σειρά αιώνων ανάμεσα στο καλό και το κακό.

. Οποιαδήποτε όψη μας κάποτε χαρακτηρίστηκε κακή/αρνητική/σκοτεινή κ.λπ., απωθήθηκε στο υποσυνείδητό μας, απορρίφθηκε και εξορίστηκε, καθιστώντας μας ατελείς, κατακερματισμένους και συνεπώς παραμορφωμένους. Κάθε απόρριψη, είτε προήλθε από το περιβάλλον είτε από εμάς, με την πάροδο του χρόνου έχτισε μια πανοπλία με σκοπό την αυτοπροστασία μας από ανάλογο πόνο, μέσα στην οποία εγκλωβίσαμε την Καρδιά μας και της απαγορεύσαμε να νιώθει με την δικαιολογία πως προστατεύουμε τον εαυτό μας και δεν θα επιτρέψουμε σε τίποτα και σε κανένα να μας πληγώσει πάλι. Παραχωρήσαμε κάθε εξουσία στο μυαλό μας που με βάση ηθικούς κώδικες, ιδεολογικές πεποιθήσεις και ενοχικά συμπλέγματα που συναντήσαμε και αφομοιώσαμε στην διαδοχή των ενσαρκώσεών μας, αυτό πήρε τον έλεγχο και μας έκανε συναισθηματικά ανάπηρες μηχανές. Ζώντας μόνιμα σε ένα αφιλόξενο και εχθρικό για την ασφάλειά μας περιβάλλον, στερημένοι από στοιχειώδη δικαιώματα για μια αξιοπρεπή ζωή, βουλιάξαμε στη βία κατά πάντων, σε έναν εκφυλισμό που δικαιολογήσαμε ορμώμενοι από τα πρωτόγονα ένστικτα της επιβίωσης, όπως τα προσδιορίζει το αριστερό εγκεφαλικό ημισφαίριο που διαχειρίζεται τις αρσενικές ποιότητες και δυνάμεις όταν είναι ακαλλιέργητο και εστιασμένο στην εξουσία επάνω στους άλλους και στην υπηρεσία του εαυτού, όπως ακριβώς μας έδειξε η εποχή της πατριαρχίας.

. Η Μύηση που τώρα βρίσκεται σε εξέλιξη, κρούει ισχυρά την Πύλη της Καρδιάς και ταυτόχρονα ενεργοποιεί το δεξί εγκεφαλικό ημισφαίριο που διαχειρίζεται τις θηλυκές ιδιότητες και δυνάμεις, αφυπνίζοντας συναισθήματα από καιρό λησμονημένα και ωθώντας στην επιφάνεια της συνείδησης παλιές πληγές, προσφέροντας έτσι μοναδικές ευκαιρίες εξαγνισμού, κάθαρσης, συγχώρεσης και συνεπώς διάλυσης της πανοπλίας, με σκοπό την αναζωογόνηση της Καρδιάς, μέσα απ`όπου η Ψυχή κάνει αισθητή την παρουσία της.

. Κάθε μέλος της Ανθρώπινης Οικογένειας τώρα καλείται να κάνει την οριστική του/της επιλογή και ν`αποφασίσει αν θα ανοίξει την Πύλη και έτσι θα συμμετέχει στην άνοδο προς την 5η διάσταση, ή θα συνεχίσει να διερευνά την 3η/4η διάσταση σε έναν άλλο παρόμοιο πλανήτη όπου και θα μεταβεί με την βοήθεια των Συμπαντικών Δυνάμεων που επιβλέπουν την παρούσα φάση του εξελικτικού σχεδίου.

. Στο παρελθόν, η μετάβαση της Συνείδησης στην 5η διάσταση, έχει ολοκληρωθεί από Οντότητες που γνωρίζουμε μέσω ιστορικών καταγραφών και ονομάζουμε "Αναληφθέντες Διδασκάλους". Η διαφορά που υπάρχει τώρα είναι ότι κανένας δεν χρειάζεται ν`αποσαρκωθεί για να πετύχει κάτι τέτοιο όπως συνέβη με Εκείνους. Η ζώνη υψηλά φορτισμένων σωματιδίων που εισερχόμαστε, μας επιτρέπει να μεταφέρουμε στο επόμενο συχνοτικό πρότυπο και τον σωματικό μας φορέα, καθώς αυτός θα απαλλάσσεται από τους χαμηλούς κραδασμούς της ύλης, κάτι που ισχύει για τη Γαία αλλά και ολόκληρο τον Γαλαξία που κατοικούμε, αφού κάθε όψη της Συνείδησης, όπως κι αν εκδηλώνεται, θ`ακούσει το κάλεσμα και θ`ανταποκριθεί στην αναγκαιότητα να κουρδιστεί υψηλότερα, ανεξάρτητα σε ποια διάσταση ζει και σε ποιο συχνοτικό πρότυπο κραδαίνεται.


. Καθώς ο/η αναζητητής συντονίζεται εσωτερικά και τολμάει να καταδυθεί για να συναντήσει τον εξόριστο στο βασίλειο του υποσυνείδητου εαυτό, η αφύπνιση είναι αναπόφευκτη και συχνά δραματική. Τα μάτια ανοίγουν και επιτρέπουν σταδιακά στο Φως να εισέλθει και να εξαφανίσει τις σκιές, να θεραπεύσει τις πληγές και ν`αποκαταστήσει ισορροπίες, ζυγίζοντας οδυνηρές εμπειρίες δίπλα σε αιώνιες αλήθειες και αξίες που τώρα μπορούν να γίνουν κατανοητές και αποδεκτές στην ουσία του συμβολισμού τους.

. Με κάθε αποδοχή, με κάθε κατανόηση, με κάθε συγχώρεση, ένα ακόμη φορτίο χάνεται και μια ακόμη σκοτεινή γωνιά φωτίζεται. Με κάθε τόλμημα προς το Φως, η Ψυχή κάνει όλο και πιο αισθητή την Παρουσία της και η Ενοποίηση, η Εναρμόνιση και η Χαρά εμφανίζονται μεταμορφώνοντας, ανυψώνοντας και εγκαθιδρύοντας μια ολοκαίνουρια αντίληψη για τη Ζωή ενώ ξεδιπλώνουν διαρκώς νέες δυνατότητες, ευκαιρίες και προοπτικές πέρα από κάθε φαντασία.

. Οι παραδοξότητες της χωροχρονικής ασυνέχειας γίνονται πλέον ενδιαφέρουσες και διασκεδαστικές καθώς η Συνείδηση μετατοπίζεται όλο και πιο συχνά στο Κρυσταλλικό Σώμα / Σώμα της Ψυχής / Merkabah, ένα πολυεδρικό φωτεινό όχημα που λάμπει σαν διαμάντι που έχει κλεισμένο μέσα του τον Ήλιο και αναδεικνύει την Δόξα, το Δέος και τον Θαυμασμό που περιμένουν τον/την αναζητητή που θ`αποδεχθεί την πρόκληση να συναντήσει την Αυθεντική του Υπόσταση.

. Όταν βρεθεί σε αυτό το επίπεδο της Αυτο-Συνείδησης, ο/η αναζητητής αντιλαμβάνεται ότι ζούσε στο ελάχιστο των ικανοτήτων του/της, όσο δηλαδή επίτρεψαν τα τυραννικά συστήματα διακυβέρνησης επί σειρά αιώνων, τα στερημένα από την τροφή της Αγάπης γεννήματα που αιματοκύλισαν τη Γαία απαξιώνοντας τη Ζωή και επιβάλλοντας το πρότυπο ενός ανθρώπου-θεού που δεν ανα-γνώρισε ποτέ Θεό μες την Καρδιά του.

. Τότε, αποσύρει την ενέργειά του/της από την 3η & 4η διάσταση, εστιάζει στην ανύψωση του κραδασμού του/της, αποδέχεται την ευθύνη των σκέψεων, των λόγων και των πράξεών του/της, επικροτεί τον σεβασμό στη Ζωή και τον εφαρμόζει άφοβα, υποστηρίζει κάθε όψη του Σχεδίου στον βαθμό που την αντιλαμβάνεται, εκπαιδεύει τον εαυτό του/της σε μια καθημερινή διεύρυνση της Συνείδησης και έτσι καθίσταται εστιακό σημείο του Φωτός το οποίο και αγκυρώνει στην επιφάνεια της Γαίας καθώς μεταστοιχειώνεται σε κανάλι αναδιανομής του. Έτσι, μαθαίνει το πραγματικό νόημα του "να είναι σε αυτό τον Κόσμο αλλά όχι από αυτόν", ζώντας καθημερινά θαύματα μέσα από άψογες, αβίαστες και χαρούμενες συγχρονικότητες που επεκτείνουν συνεχώς την αντίληψή του/της.


Αυτή ήταν μια σχετικά σύντομη σύνοψη των όσων βιώνουμε και των προκλήσεων που ήδη αντιμετωπίζουμε αλλά και που σύντομα ο καθένας θα κληθεί ν`αντιμετωπίσει, πάντα σύμφωνα με την προσωπική μου αντίληψη και κατανόηση, μέσω συνειδητά καταχωρημένης βιωματικής εμπειρίας.

Η Μεγάλη Ανατροπή έχει ήδη ξεκινήσει και βρίσκεται καθ`οδόν. Κάθε κύμα που εκλύεται στη Γαία και που γίνεται με τον ένα ή τον άλλο τρόπο αντιληπτό, μας προετοιμάζει για το Κύμα της Μεγάλης Ώθησης (το Γεγονός) που έρχεται να αφυπνίσει κάθε κοιμώμενη συνείδηση και να θέσει οριστικό τέλος στην εποχή της βαρβαρότητας / πατριαρχίας.

Κάθε μέλος της Ανθρώπινης Οικογένειας που έχει ήδη αποφασίσει να προχωρήσει στον επόμενο εξελικτικό κύκλο, έχει τον δικό του ρυθμό αφομοίωσης αυτών των ενεργειών και συνεπώς αναμένει τα δικά του επιλεγμένα γεγονότα που θα το οδηγήσουν στην εκπλήρωση της Αποστολής του και στην διεκπεραίωση του Ψυχικού του προγράμματος.

Κάθε επιλογή θα γίνει απόλυτα σεβαστή από τις Συμπαντικές Δυνάμεις, κάτι αυτονόητο για έναν πλανήτη Ελεύθερης Βούλησης όπως η Γαία. Η επιλογή είναι αυστηρά προσωπική υπόθεση και δεν αφορά σε τίποτα και σε κανέναν για να την κρίνει κατ`οποιονδήποτε τρόπο. 

Αυτό, ισχύει για όλους και ούτε εκείνοι που επέλεξαν να παίξουν "σκοτεινούς ρόλους" εξαιρούνται. Η Ανιδιοτελής Αγάπη της Πηγής των Πάντων προσφέρεται σε όλους, άνευ όρων.


Στις μέρες που έρχονται να κλονίσουν συθέμελα τον αρχαίο κόσμο των διεφθαρμένων αξιών, πολλά θα μπορούσαν να ειπωθούν με σκοπό να βοηθήσουν τον/την αναζητητή ώστε να τολμήσει τις αναγκαίες υπερβάσεις που θα παρουσιαστούν μπροστά του/της.

Διαλογισμός, ενεργειακές θεραπείες, σωστή διατροφή, άσκηση, μελέτες εμπνευσμένων κειμένων, περίπατοι στη φύση, αποχή από πηγές αρνητισμού, αποστάσεις από εστίες φόβων κ.λπ.

Μέχρι χτες, η αντίδρασή μας απέναντι σ`έναν ασπρόμαυρο κόσμο που μας ήθελε όλους υποταγμένους, τρομοκρατημένους, θλιμένους, ανταγωνιστικούς, επιθετικούς, ανικανοποίητους και διαιρεμένους, ήταν είτε η μοιρολατρεία είτε η αντεπίθεση. Και οι δύο, όχι μόνο δεν επέφεραν κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα, αλλά τελικά έθρεψαν το σύστημά του και γιγάντωσαν τα σκοτάδια και την άγνοιά του. Όσες φορές στην Ιστορία κι αν οι θύτες αντάλλαξαν θέσεις με τα θύματα, ο πόνος καταγράφηκε και χάραξε βαθιές πληγές που τώρα ήρθε η ώρα να θεραπεύσουμε, προσωπικά και συλλογικά.

Στη Φύση, κάθε δηλητήριο έχει και το αντίδοτό του, με τον ίδιο τρόπο που κάθε δράση επιφέρει και μια αντίδραση, κάθε αιτία γεννάει ένα αποτέλεσμα.

Το Αντίδοτο στα δηλητήρια της πατριαρχίας, το Μεγάλο Κλειδί που ανοίγει διάπλατα την Πύλη της Καρδιάς και επιτρέπει στην Ψυχή να εμφανιστεί και ν`αναλάβει την καθοδήγηση, την ανύψωση και τον "καθαγιασμό" της προσωπικότητας, είναι η Χαρά.

Αυτό είναι το Φως που εξαφανίζει τις σκιές, που αποκαθιστά τις ισορροπίες και θεραπεύει όλες τις πληγές.

Η Χαρά ανυψώνει τους κραδασμούς σου, ενδυναμώνει το ανοσοποιητικό σου σύστημα και έλκει κοντά σου ό,τι χρειάζεσαι για να προοδεύσεις ενώ σου ανοίγει δρόμους που μέχρι χτες ούτε καν γνώριζες την ύπαρξή τους, δρόμους που όλοι τους σε οδηγούν σ`εσένα.

Γύρω σου ο παλιός κόσμος καταρρέει και χάνεται ανεπιστρεπτί, όποια μορφή κι αν έχουν τα εξωτερικά φαινόμενα φρόντισε να θυμάσαι πως τίποτα δεν γίνεται τυχαία και όλα τα γεγονότα μας οδηγούν στον επόμενο εξελικτικό κύκλο της ωριμότητας και της Πνευματικής Αναγέννησης.

Αν επιθυμείς να βαδίσεις συνειδητά προς το Φως που τώρα έρχεται να σε συναντήσει, τότε απόσυρε την ενέργειά σου από το φθαρμένο και παρωχημένο σύστημα της εξαπάτησης και της ψευδαίσθησης, εστίασε εσωτερικά, συγκέντρωσε τις δυνάμεις σου, αποκατάστησε την σχέση σου με τον εαυτό σου και ψάξε να βρείς αυτό που σου προσφέρει την μεγαλύτερη χαρά. Απάλλαξέ το από λανθάνουσες προσδοκίες, από φοβίες και ματαιώσεις, αγκάλιασέ το και στρέψου εκεί. Κάλεσε βοήθεια να σου δοθεί αν την χρειάζεσαι, οι Ουρανοί είναι ορθάνοιχτοι και περιμένουν την κλήση σου για ν`ανταποκριθούν, μην ντρέπεσαι, μην απαξιώνεσαι και μην επιτρέπεις σε οτιδήποτε να εμποδίσει τον δρόμο σου. Ξεκαθάρισε τις προθέσεις σου και σταθεροποιήσου όσο μπορείς, κάνοντας κάθε μέρα κι ένα ακόμη βήμα προς τον στόχο σου. Άφησε τον κόσμο να γίνει ό,τι μπορεί, έχε εμπιστοσύνη στο Κοσμικό Σχέδιο, ανεξάρτητα πόσο κατανοείς αυτά που συμβαίνουν. Υπερασπίσου τον ζωτικό σου χώρο και καλλιέργησέ τον συνειδητά και στοχευμένα. Χαμογέλα στη Ζωή και ακολούθησε τη ροή των πραγμάτων χωρίς αντιστάσεις και υπεκφυγές.


Αναζήτησε και βρες την Πηγή της Χαράς μέσα σου.
Απομάκρυνε όλα τα εμπόδια.
Πήγαινε εκεί.
Μείνε εκεί
και ζήσε εκεί
μέχρι εσύ να γίνεις η Χαρά
και να εκπέμπεις γύρω σου
το Φως της. 


Αυτό το επίτευγμα
θα είναι η απόδειξη
της μεγαλύτερης υπηρεσίας
που έχεις προσφέρει
στον εαυτό σου,
στο σύνολο,
στη Γαία.


Αυτό το Φως
θα είναι για Πάντα δικό σου
και οι επερχόμενοι αιώνες
θα σε θυμούνται
θα σε αναγνωρίζουν
και θα σε τιμούν γι`αυτό.


Προχώρα με Πίστη,
το σκοτάδι πεθαίνει
με κάθε μας γέλιο.

 Είναι Αλήθεια πως Ξημερώνει !!!





https://anoptron.blogspot.com/2018/04/blog-post_20.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters