Κυριακή 22 Απριλίου 2018

Τι μας Κρύβουν για την Αφρικανική Σκόνη; Γιατί Είναι Σιδερένια και Μαγνητική; (video)

Γράφει ο Σπύρος Μακρής
Τι μας Κρύβουν για την Αφρικανική Σκόνη;
Γιατί Είναι Σιδερένια και Μαγνητική;

Η λεγόμενη Αφρικανική Σκόνη ή αλλιώς η Σκόνη από την Σαχάρα, φαίνεται να εμπεριέχει πολλά στοιχεία που την καθιστούν ιδιαίτερα ύποπτη. Μη φυσιολογική.

Μα, θα μου πεις, ποιός είσαι εσύ που το λες; Είσαι κάποιος ειδικός; Είσαι κάποιος μετεωρολόγος, κάποιος ερευνητής του κλίματος, έχεις μελετήσει την συμπεριφορά της Γης τα τελευταία χρόνια;

Φυσικά, και δεν είμαι τίποτα από όλα αυτά, μα θα ήθελα μερικές απαντήσεις από όλους αυτούς του επιστήμονες που προανέφερα να δώσουν κάποιος σαφείς και κατανοητές εξηγήσεις για το φαινόμενο που λέγεται Αφρικανική Σκόνη.

Πως, για παράδειγμα, από ένα σπάνιο γεγονός έχει γίνει το θέμα κάθε εβδομάδας στα δελτία ειδήσεων. Πως γίνεται να μεταφέρεται και να φτάνει σε τεράστιες αποστάσεις, στην Σιβηρία ή στο Τέξας και αλλού.

Διαβάστε επίσης:

Τι Κρύβεται Πίσω από την Αφρικανική Σκόνη που έχει Καλύψει τον Μισό Πλανήτη;


Αλλά, κυρίως και πάνω από όλα, πως γίνεται η Αφρικανική Σκόνη να μαγνητίζεται, που σημαίνει ότι περιέχει σε κάποιο ποσοστό σε σίδηρο.

Στο katohika.gr είδαμε ένα video προερχόμενο από την Σλοβακία. Δημοσιεύτηκε στις 19/4/18 και είναι εκπληκτικό αυτό που διαπιστώνεται. Ας δούμε πως περιγράφει το συμβάν:


Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, η σκόνη από τη Σαχάρα άρχισε να ρέει στη Σλοβακία. Το πρόβλημα είναι ότι περιέχει κάτι που δεν προέρχεται από τη Σαχάρα. Η σκόνη που είναι ιδιαίτερα αισθητή σε γυαλιστερές επιφάνειες, όπως τα αυτοκίνητα, τα παράθυρα και τα περβάζια, περιέχει μια σειρά από υλικά που έλκονται από έναν μαγνήτη.



Με βάση τα σχόλια που είχε η ανάρτηση, το ίδιο φαινόμενο φαίνεται να παρατηρήθηκε και αλλού, όπως στην Σερβία.

Τι συμβαίνει με την Αφρικανική Σκόνη; Πόσο πιθανό και φυσιολογικό είναι να υπάρχουν μέσα σε αυτήν στοιχεία που μαγνητίζονται;

Άθελά μας έρχεται στο μυαλό μία θεωρία του Βελικόφσκυ όταν αναφερόταν στον υποτιθέμενο και φανταστικό πλανήτη Νιμπίρου, ή όπως αλλιώς μπορεί να τον ονομάζει ο καθένας, αφού επίσημα κανένας αστρονόμος της NASA ή από αλλού δεν έχει αναγνωρίσει την ύπαρξή του, με εξαίρεση την υποψία πως υπάρχει ένας ακόμα πλανήτης που πρόχειρα ονόμασαν 9ος Πλανήτης.

Το 1950 ο Velikovsky στο πρωτοποριακό βιβλίο του «Κόσμοι σε Σύγκρουση», ισχυρίστηκε ότι ένας τεράστιος πλανήτης-κομήτης θα πλησίαζε την Γη. Υπολόγισε ότι αυτό θα συνέβαινε περίπου το 2003. Αν και φαίνεται ότι έπεσε έξω στους υπολογισμούς του, είναι πιθανό, να υπάρχει μία συγκάλυψη, όπως υποστηρίζεται από συνωμοσιογράφους.

Ο Velikosysky, ανάμεσα σε άλλα, έγραψε για τον Nibiru:


Από την άφιξή του (Νιμπίρου) στο εσωτερικό του ηλιακού μας συστήματος το 2003, λέγεται ότι η Γη κατά τη συγκεκριμένη στιγμή θα συναντήσει την ουρά του Nibiru και ένα από τα πρώτα ορατά σημάδια αυτής της συνάντησης θα είναι η ερυθρότητα της επιφάνειας της γης από λεπτή σκόνη σκουριάς καθώς και ογκώδη σύννεφα φορτισμένα με κόκκινη, σκόνη οξειδίου του σιδήρου.

Πόσο άραγε πιθανό είναι, η λεγόμενη Αφρικανική Σκόνη, να αποτελεί μέρος της ουράς του Νιμπίρου, γι’ αυτό και μαγνητίζεται, επειδή περιέχει ποσότητες σκουριάς σιδήρου;


Τα συμπεράσματα δικά σας

Αφήστε μας την γνώμη σας στα σχόλια παρακάτω

diadrastika.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters