Τρίτη 10 Απριλίου 2018

OHE και Ρωσία ζητούν αμερόληπτη έρευνα για την υποτιθέμενη επίθεση με χημικά στη Douma

O ΓΓ του ΟΗΕ ο António Guterres, καλεί σε μια  «αμερόληπτη» έρευνα για την υπόθεση χημικών στη Ντούμα. «Κάθε επιβεβαιωμένη χρήση χημικών όπλων, από οποιαδήποτε πλευρά στη διαμάχη κι υπό οποιοδήποτε συνθήκες είναι επάισχυντη κι αποτλεί μια κατάφωρη παραβίαση του διεθνούς δικαίουl», δήλωσε ο Antonio Guterres.

 «Η σοβαρότητα των πρόσφατων ισχυρισμών απαιτεί μια έρευνα σε βάθος χρησιμοποιώντας μια έρευνα αμερόληπτη, ανεξάρτητη και επαγγελματική«.
Η Μόσχα θα καταθέσει στον ΟΗΕ σήμερα Τρίτη ένα σχέδιο απόφασης απαιτώντας την πραγματοποίηση μιας έρευνας που θα είχε τη συμβολή του (OIAC), μετά την φερόμενη χημική επίθεση στη Douma, ανακοίνωσε ο  Sergueï Lavrov.
 
Οι  ΗΠΑ « αρνούνται να κοιτάξουν κατά πρόσωπο την αλήθεια », δήλωσε το Κρεμλίνο την Τρίτη. « Βλέπετε τη μη εποικοδομητική θέση που υιοθέτησαν ορισμένες χώρες, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών »,κατήγγειλε ο  Dmitri Peskov,προσθέτοντας ότι κανείς από αυτούς  « δεν μιλάει για την αναγκαιότητα διεξαγωγής μιας αμερόληπτης έρευνας ».

 
« Καλούμε τους Δυτικούς ν΄αρνηθούν την πολεμική ρητορική, » απάντησε στον ΟΗΕ ο ρώσος πρέσβης Vassily Nebenzia, προειδοποιώντας για « σοβαρές συνέπειες  » σε περίπτωση στρατιωτικής δράσης εκ μέρους των δυτικών. « Δεν υπήρξε επίθεση με χημικά » στη Douma, πρόσθεσε καταγγέλοντας  « θέατρο ». Ο Vladimir Poutine καταδίκασε από την πλευρά του το απαράδεκτο  της σπέκουλας σε αυτήν τη φερόμενη επίθεση.





www.dimpenews.com

 http://greeknation.blogspot.gr/2018/04/ohe-douma.html 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters