Παρασκευή 13 Απριλίου 2018

ΠΩΣ ΕΠΕΣΕ ΤΟ MIRAGE 2000-5! ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΛΙΤΩΣΕ ΤΗ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ! – ΜΥΣΤΗΡΙΟ: ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΚΑΤΕΓΡΑΨΑΝ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΑΧΗΤΙΚΟΥ! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΠΩΣ ΕΠΕΣΕ ΤΟ MIRAGE 2000-5! ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΛΙΤΩΣΕ ΤΗ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ! – ΜΥΣΤΗΡΙΟ: ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΚΑΤΕΓΡΑΨΑΝ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΑΧΗΤΙΚΟΥ! (ΒΙΝΤΕΟ)

mirage2000-4-750x430Πως χάθηκε το Mirage 2000-5 με τον Σμηναγό Γιώργο Μπαλταδώρο και πως λίγο έλειψε να χάσουμε και το δεύτερο αεροσκάφος; Σύμφωνα με πληροφορίες του Militaire.gr το σημερινό δυστύχημα μοιάζει με την τραγωδία του Πηλίου όταν δύο F-16 πήγαιναν για προσγείωση σε σχηματισμό “κάρφωσαν” στο βουνό. Παραλίγο να γίνει ακριβώς το ίδιο και σήμερα. Ο δεύτερος πιλότος γλίτωσε κυριολεκτικά τη τελευταία στιγμή.
Ας τα πάρουμε από την αρχή.

Μέχρι τις 10 το πρωί το αεροδρόμιο της Σκύρου ήταν εκτός δράσης λόγω της κακής ορατότητας. Μόλις άνοιξε οι πιλότοι των δύο Mirage 2000-5 πήραν αποστολή αναχαίτισης.

Είχαν επαφή με τους Τούρκους στη Μυτιλήνη. Από εκεί και αφού τους αναχαίτισαν πολλές φορές έφθασαν παρακολουθώντας τους μέχρι τη Ρόδο. Οι Τούρκοι τους ξαναοδήγησαν μέχρι τη Μυτιλήνη!!!. Όλα αυτά με αερομαχίες κατά διαστήματα.
Οι δύο πιλότοι μας φυσιολογικά κουρασμένοι επέστρεφαν στη Σκύρο για προσγείωση. Μπροστά ο Σμηναγός Γιώργος Μπαλταδώρος . Στη κάθοδο βρήκαν σύννεφα στα 3000 πόδια. Μπήκαν στη νέφωση κι εκεί φαίνεται ότι ο εφιάλτης κάθε πιλότου , η παραίσθηση “χτύπησε” τον Σμηναγό. “Κάρφωσε” στη θάλασσα. Το δεύτερο Mirage 2000 ακολουθούσε. Ο χειριστής του κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά μόλις στα 1000 πόδια. Μέχρι να τραβήξει το χειριστήριο είχε βρεθεί στα 300 πόδια!!! Τον έσωσε η εμπειρία του.
Την πτώση του Mirage ισχυρίζονται οι Τούρκοι ότι κατέγραψαν σε βίντεο διάρκειας εννέα δευτερολέπτων.
Το βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο από το «Anatolia Fotografium», δείχνει ένα αντικείμενο – προφανώς αεροπλάνο – να πέφτει στη θάλασσα και κάνει το γύρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στην Τουρκία.

Ωστόσο, κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα αν απαθανατίζεται η πτώση του μοιραίου μαχητικού, ή αν πρόκειται για παλαιότερο περιστατικό.

Αν μάλιστα παρατηρήσει κανείς καλύτερα το βίντεο θα δει πως στο 0:04 δευτερόλεπτο διακρίνεται μια ακτή.





http://www.makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters