Τετάρτη 18 Απριλίου 2018

ΜΕΤΡΑΕΙ ΜΕΡΕΣ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ !!! ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΜΟΙΡΑΙΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΕΙ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ FED !!!

ΒΑΔΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΣΑΝΤΑΜ ΧΟΥΣΕΪΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΤΝΑΦΙ Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ
Θέμα χρόνου να τον τελειώσουν οι ΗΠΑ, βρίσκοντας την αφορμή ακόμη και στα ελληνοτουρκικά !!!

Τα σπάει οριστικά με την Ουάσιγκτον ο Ερντογάν και αποσύρει όλο τον χρυσό της Τουρκίας από την FED !!!


Εν μέσω τουρκο – αμερικανικών εντάσεων και αρνητικών αξιολογήσεων από τη Moody’s για την τούρκικη οικονομία, για τις οποίες είχε διαμαρτυρηθεί έντονα ο Ερντογάν σε δημόσιο λόγο του καταφερόμενος παράλληλα κατά της Ελλάδας, η Κεντρική τράπεζα της Τουρκίας αποσύρει όλα τα αποθέματα χρυσού από την Αμερικανική FED. 


Τα αποθέματα ανέρχονται σε 28,6 τόνους και σύμφωνα με τον αρθρογράφο της Hurriyet, Ουγκουρ Γκερς, που επικαλείται επίσημη έκθεση πεπραγμένων της τουρκικής κεντρικής τράπεζας, «ασφαλίστηκαν» στην Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών και στην Τράπεζα της Αγγλίας. 

Σύμφωνα με τον αρθρογράφο, οι τουρκικές τράπεζες στην Τουρκία έχουν αυξήσει τα αποθεματικά τους σε χρυσό και όχι σε ξένο νόμισμα, τοποθετώντας 38,3 τόνους στην τράπεζα της Αγγλίας και 63,8 τόνους σε λογαριασμούς της κεντρικής τράπεζας στο Χρηματιστήριο της Κωνσταντινούπολης.
 
Περίπου 9,9 δισ. δολάρια που συγκεντρώθηκαν το τελευταίο έτος συνέβαλαν στη διεύρυνση του τρεχούμενου λογαριασμού της Τουρκίας για να καλυφθεί το οικονομικό πρόβλημα και την διολίσθηση της λίρας» αποκάλυψε ο Γκέρς.



Αποτέλεσμα εικόνας για υπερβαση ερντογαν σανταμ

ΠΗΓΗ
https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/04/fed.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters