Τρίτη 17 Απριλίου 2018

Τα Ιερά Όπλα Δελφών είναι Κρυμμένα αλλά σε Ετοιμότητα

 
«ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΣΑΣ *ΙΕΡΑ ΟΠΛΑ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ* ΗΤΑΝ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΥΨΙΣΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΑΜΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ.

-Έχουν ασφαλιστεί από
ενσαρκωμένους Ελλάνιους και φυλάσσονται συνεχώς από δικές μας δυνάμεις για να μην περιέλθουν στην κατοχή των αποστατών και τα χρησιμοποιήσουν για καταστροφικούς σκοπούς. Ίσως χρειαστεί στο μέλλον να τα χρησιμοποιήσουμε.


-Ήδη σας υποδείξαμε με το μήνυμά μας σημείο που βρίσκεται η σφραγισμένη είσοδος των υπογείων χώρων που φυλάσσεται ο ομφαλός των Δελφών και τα όπλα των ιερών.

-Οι αίθουσες είναι επανδρωμένες με υπερβατικές οντότητες που έχουν τη δυνατότητα να υλοποιούνται και αποϋλοποιούνται κατά βούληση και προέρχονται από την ανωτέρα τάξη συμμάχων του αστερισμού της Αύρας.

-Οι υπόκωφοι υπόγειοι θόρυβοι που ακούγονται κατά καιρούς, κυρίως τις νυχτερινές ώρες προέρχονται από την απασχόληση των οντοτήτων αυτών και τη λειτουργία των διαφόρων συσκευών που υπάρχουν.

-Στον κυκλικό χώρο βρίσκεται ο υπερμεγέθης κλιματολογικών συνθηκών κρύσταλλος του Ομφαλού των Δελφών, όπως σεις ονομάζετε, που μεταφέρθηκε στη Γαία από τις δυνάμεις της 7ης Αποστολής της Αύρας με εντολή του Ιερού Άρχοντα Φωτός, του Δία, από τον Γαλαξία της Ανδρομέδας.

ΛΥΡΙΟΣ ΑΡΙΣΤΑΙΑΣ !!!
Fileas Fong μέσω ellaniapili

https://www.diadrastika.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters