Σάββατο 14 Απριλίου 2018

Αν έχετε Αυτόν τον Τύπο Αίματος Μπορεί να Κατάγεστε από Εξωγήινους


 

Γράφει ο Σπύρος Μακρής
Αν έχετε Αυτόν τον Τύπο Αίματος Μπορεί να Κατάγεστε από Εξωγήινους

Έχετε αυτό τον τύπο αίματος; Τότε θα μπορούσατε να κατάγεστε από εξωγήινους προγόνους. Οι άνθρωποι που φέρουν έναν συγκεκριμένο τύπο αίματος είναι πιο πιθανό να έχουν παππούδες από κάποια φυλή εξωγήινων, σύμφωνα με μια νέα αξίωση την οποία μας παρουσιάζει η express.co.uk.

Ο καθένας από εμάς στον πλανήτη Γη, ανάμεσα σε άλλα, ξεχωρίζει από την ομάδα αίματος που έχει: O, A, B, ή AB. Ωστόσο, υπάρχει και μία υποκατηγορία και αναφέρεται στο εάν ένα άτομο έχει το παράγοντα Ρέζους (Rh) θετικό ή αρνητικό.

Ο παράγοντας Rh έχει να κάνει με το αν φέρετε στο αίμα σας ένα συγκεκριμένο αντιγόνο. Δηλαδή, εάν στο αίμα σας δεν υπάρχει το αντιγόνο, τότε είστε Rh αρνητικός.
Περίπου το 85 τοις εκατό των ανθρώπων είναι Rh θετικοί και σύμφωνα με μια εντυπωσιακή θεωρία, το υπόλοιπο 15 τοις εκατό από εμάς θα μπορούσε η σκούφια τους να κρατάει από εξωγήινους.

Πραγματικά, είναι μία πολύ ενδιαφέρουσα θεωρία και αξίζει να δούμε πως προκύπτει αλλά και τις πιθανότητες που έχουμε για να συμβαίνει κάτι τέτοιο.
Η ερευνήτρια Lara Starr δηλώνει ότι αν όλοι οι άνθρωποι είχαν εξελιχθεί από τους πιθήκους, τότε όλοι θα είχαμε τον ίδιο τύπο αίματος.

Σε άρθρο της για το The Spirit Science, γράφει:
«Στη μελέτη της γενετικής, διαπιστώνουμε ότι μπορούμε να κληρονομήσουμε ό, τι είχαν οι πρόγονοί μας, εκτός από την περίπτωση μετάλλαξης.
Μπορούμε να έχουμε πολλούς συνδυασμούς χαρακτηριστικών που κληρονομούνται από όλους τους προγόνους μας.
Επομένως, αν ο άνθρωπος και ο πίθηκος είχαν εξελιχθεί από έναν κοινό πρόγονο, το αίμα τους θα είχε εξελιχθεί με τον ίδιο τρόπο.
Οι παράγοντες αίματος μεταδίδονται με πολύ μεγαλύτερη ακρίβεια από οποιοδήποτε άλλο χαρακτηριστικό. Όλα τα άλλα γήινα πρωτεύοντα έχουν επίσης αυτόν τον Rh παράγοντα.
Αν όλοι εξελίσσονταν από τον ίδιο πρόγονο, θα είχαμε όλοι το ίδιο αίμα».

Η συγγραφέας του άρθρου συνεχίζει να λέει ότι υπάρχουν πολλά γνωρίσματα προσωπικότητας που σχετίζονται με έναν Rh αρνητικό φορέα που περιλαμβάνει υψηλότερο από το μέσο όρο IQ, χαμηλότερη θερμοκρασία σώματος, ευαίσθητη όραση και υψηλότερη αρτηριακή πίεση.

Η κ. Starr συνεχίζει να λέει ότι οι γυναίκες με Rh αρνητικό αίμα δεν μπορούν να κυοφορούν το παιδί ενός άνδρα με Rh θετικό τύπο. Δηλώνει σχετικά:

«Αν το κάνετε, παίρνετε κάτι που ονομάζεται αιμολυτική ασθένεια. Αυτή είναι η ίδια αλλεργική αντίδραση που συμβαίνει όταν μια Rh αρνητική μητέρα φέρει ένα Rh θετικό παιδί.
Το αίμα της δημιουργεί αντισώματα για να καταστρέψει μια ξένη ουσία (όπως θα έκανε για ένα ιό), καταστρέφοντας έτσι το βρέφος».

Ωστόσο, οι επιστήμονες έχουν απορρίψει αυτούς τους παράξενους ισχυρισμούς, δηλώνοντας ότι οι τύποι Rh είναι απλά ένα παραπροϊόν της εξέλιξης.
Ο επιστημονικός ιστότοπος archaeology review, γράφει ότι μια μελέτη

«φαινόταν να δείχνει ότι υπάρχει ένα εξελικτικό πλεονέκτημα για έναν πληθυσμό να έχει την διαγραφή του RhD μέσα σε αυτό.
Αυτό δεν είναι διαφορετικό από άλλες γενετικές εκφράσεις που είναι φαινομενικά επιβλαβείς για τα άτομα, αλλά μπορούν να έχουν κάποια συνολικά θετικά οφέλη για έναν πληθυσμό. Το δρεπανοκυτταρικό χαρακτηριστικό είναι μια τέτοια έκφραση.
Ενώ μπορεί να προκαλέσει αναιμία στα άτομα, ένας φορέας που δεν είναι αναιμικός μπορεί να αποφύγει την ελονοσία».

Τι συμβαίνει αλήθεια; Λέγεται ότι επιστημονικές αποδείξεις δεν υπάρχουν (ή αποκρύπτονται), σχετικά με την προέλευση του Ρέζους Αρνητικό. Αντίθετα, οι περισσότερες ενδείξεις στοιχειοθετούν αυτό το πράγμα: ότι το Ρέζους Αρνητικό δεν είναι γήινης προέλευσης


https://www.diadrastika.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters