Τρίτη 3 Απριλίου 2018

Κατασκοπευτικό θρίλερ: Γερμανός και Γάλλος φωτογράφισαν στρατιωτικές εγκαταστάσεις στην Ανδραβίδα

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο ξένοι υπήκοοι φέρονται να έχουν κινηματογραφήσει από αέρος και με ελικόπτερο απόρρητες στρατιωτικές εγκαταστάσεις, που ανήκουν στην 117 Πτέρυγα Μάχης- Αλβανός ο «εργοδότης» τους – Συνελήφθησαν και ανακρίνονται
Ένα κατασκοπευτικό θρίλερ, με την εμπλοκή ενός Γερμανού και ενός Γάλλου υπηκόου, βρίσκεται σε εξέλιξη από το Σάββατο το απόγευμα, εντείνοντας το κλίμα ανησυχίας που υπάρχει τις τελευταίες ημέρες τόσο στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας όσο και στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης, αναφορικά με την ανάληψη δράσης πρακτόρων που λειτουργούν για λογαριασμό τρίτης χώρας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο ξένοι υπήκοοι φέρονται να έχουν κινηματογραφήσει από αέρος και με ελικόπτερο απόρρητες στρατιωτικές εγκαταστάσεις που ανήκουν στην 117 Πτέρυγα Μάχης στο αεροδρόμιο της Ανδραβίδας.
Πρόκειται για ένα ελικόπτερο τύπου AS 350BA Ecureuil, το οποίο εντοπίστηκε από τις δυνάμεις ασφαλείας του αεροδρομίου να πετά χωρίς άδεια πάνω από τις εγκαταστάσεις του.
Σχεδόν αμέσως ζητήθηκε η συνδρομή της Πολιτικής Αεροπορίας, προκειμένου αφενός να ταυτοποιηθεί το συγκεκριμένο ελικόπτερο, αφετέρου να επιβεβαιωθεί εάν είχε καταθέσει σχέδιο πτήσης και σε ποια διαδρομή αφορούσε.
Έπειτα από σχετικό έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι οι χειριστές του εν λόγω ελικοπτέρου είχαν καταθέσει μεν σχέδιο πτήσης, αλλά αυτό αφορούσε σε μία πτήση μέχρι το… Λουτράκι. Παράλληλα, την περιέργεια των Αρχών κίνησε ένα ακόμη στοιχείο, αφού ως μισθωτής του ελικοπτέρου εμφανιζόταν ένας… Αλβανός υπήκοος.
Αμέσως στήθηκε σχετική επιχείρηση των αρμοδίων υπηρεσιών, με αποτέλεσμα, αμέσως μετά την προσγείωσή του ελικοπτέρου στο αεροδρόμιο των Μεγάρων, οι δύο επιβαίνοντες σε αυτό, ένας Γερμανός που ήταν και ο χειριστής του ελικοπτέρου και ένας Γάλλος υπήκοος που επέβαινε σε αυτό, να συλληφθούν με τη διαδικασία του αυτοφώρου.
Την ίδια στιγμή, στο μικροσκόπιο των Αρχών βρέθηκε και το ίδιο το ελικόπτερο. Με βάση τον σχετικό έλεγχο που ακολούθησε, οι αρμόδιοι διαπίστωσαν την ύπαρξη πάνω σε αυτό αρκετών καταγραφικών συσκευών, όπως κάμερες κτλ.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο σχετικός έλεγχος, από τις αστυνομικές αρχές, στις συσκευές που έφερε το ελικόπτερο, συνεχίζεται στις εγκαταστάσεις του αεροδρομίου Μεγάρων, όπου και αυτό φυλάσσεται, μέχρι να ολοκληρωθούν οι σχετικές διαδικασίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters