Κυριακή 15 Απριλίου 2018

28.560 άτομα αλβανικής καταγωγής έλαβαν την ελληνική ιθαγένεια το 2016

Ραγδαία αύξηση στην απόδοση της Ελληνικής ιθαγένειας σε αλλοδαπούς καταγράφηκε το 2016 σε σχέση με το έτος 2015 σύμφωνα με στοιχεία που δημοσίευσε η Eurostat. Πιο αναλυτικά σύμφωνα με τα στοιχεία της ευρωπαϊκής υπηρεσίας το 2016 συνολικά 33.210 άτομα έλαβαν την Ελληνική ιθαγένεια  138% περισσότερα σε σχέση με το 2015 όταν ανέλαβε την εξουσία η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ. Από τους 33.210 νέους Έλληνες πολίτες , το 86% ήταν Αλβανοί πολίτες, το 1,5% Ουκρανοί και το 1,2% Ρώσοι.

Σημειώνεται ότι το 2015 συνολικά 13.933 άτομα είχαν λάβει την Ελληνική ιθαγένεια και ξαφνικά μέσα σε ένα χρόνο ο αριθμός αυτός εκτοξεύτηκε στα 33.210 άτομα κυρίως αλβανικής καταγωγής (28.560 άτομα). Από τα στοιχεία προκύπτει ότι οι νόμιμα διαμένοντες στην Ελλάδα αλλοδαποί ξεπερνούν τους 790.142 άτομα εκ των οποίων αριθμός αυτών λαμβάνει κάθε χρόνο την Ελληνική ιθαγένεια.

Όπως φαίνεται ενώ ο αριθμός των αλλοδαπών που ελάμβανε την Ελληνική ιθαγένεια προ του 2016 ήταν ιδιαίτερα χαμηλός μόλις περίπου 14.000 άτομα από το 2016 η τάση αυτή αυξήθηκε ραγδαία, ενώ ακόμη δεν έχουν ανακοινωθεί τα στοιχεία για το έτος 2017.

Πάντως η Ελλάδα έχει τον τέταρτο υψηλότερο ποσοστό απόδοσης ιθαγένειας σε αλλοδαπούς στην ΕΕ αφού το 2016 σύμφωνα με τα στοιχεία της Eurostat 4,2 άτομα ανα 100 αλλοδαπούς πολιτογραφήθηκαν Έλληνες.

Ίσως τελικά αυτή να είναι η λύση που προκρίνεται από την κυβέρνηση για την επίλυση του δημογραφικού προβλήματος δεδομένου των νέων οικονομικών επιβαρύνσεων που θα υποστούν όσοι αποφασίσουν να κάνουν μια πολύτεκνη οικογένεια στην δοκιμαζόμενη από την υπογεννητικότητα Ελλάδα.


http://www.defence-point.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters