Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018

Σοκ! Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ άφησε ελεύθερη Τουρκάλα πράκτορα της MIT

Από τον προσωπικό λογαριασμό στο facebook της πρώην βουλευτή και επικεφαλής του Μετώπου Νίκης κ.Ραχήλ Μακρή:

"Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ απελευθερώνει Τουρκάλα κατάσκοπο της ΜΙΤ την ώρα που δυο Έλληνες αξιωματικοί μας βρίσκονται στα χέρια τους για υποτιθέμενη κατασκοπεία. 

Άφησαν ελεύθερη Τουρκάλα κατάσκοπο της MIT Που είχε εισέλθει στην χώρα με Γαλλικά έγγραφα και φωτογράφιζε με το κινητό της τηλέφωνο τις εγκαταστάσεις των ειδικών δυνάμεων του 6ου ΕΤΕΘ Ρόδου. 

Οι δικαστές που προφανώς ενεργούν βάση κυβερνητικών εντολών συριζανελ άφησαν ελεύθερη πράκτορα της ΜΙΤ με την δικαιολογία ότι οι εγκαταστάσεις φαίνονται από το Google. Ξέχασαν βέβαια ότι και η τουρκική Ναυτική Βάση του ΑΚΣΑΖ φαίνεται από το Google αλλά αν πιάνανε Έλληνα να την φωτογραφίζει θα τον καταδίκαζαν για κατασκοπεία και θα τον οδηγούσαν στο εκτελεστικό απόσπασμα. 

Είναι φανερό πλέον ότι η κυβέρνηση των συριζανελ υπηρετεί τουρκικά συμφέροντα και εγκατέλειψε τους δυο Έλληνες αξιωματικούς μας στο έλεος των Τούρκων την ώρα που ελευθερώνουν Τούρκους κατασκόπους στην χώρα μας."


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters