Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018

H EΛΛΑΣ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΥΡΩΔΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΕΞΑΕΡΩΣΗ ΟΔΥΣΣΕΙΑ Χ ΡΑΨΩΔΙΑ - ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ



Το 480 π.Χ. οι Πέρσες είχαν εισβάλλει στην Αθήνα πυρπολώντας και αφανίζοντας.
          Τα γυναικόπαιδα είχαν μεταφερθεί για ασφάλεια στην Σαλαμίνα, Αίγινα και την Τροιζήνα.
          Στο συμβούλιο αρχηγών πριν την Ναυμαχία της Σαλαμίνος όταν έλαβε τον λόγο ο Θεμιστοκλής, ο Κορίνθιος Ναύαρχος Αδείμαντος του είπε
«Σώπασε Θεμιστοκλή διότι δεν εκπροσωπείς ελεύθερη πόλη». Ο Θεμιστοκλής του απάντησε με θυμό «έχω 200 πλοία επανδρωμένα για να αποκτήσω πόλη και χώρα μεγαλύτερη της Κορίνθου».

          2018μ.Χ., τρομοκρατημένε, φτωχοποιημένε και παθητικοποιημένε συνέλληνα ευρωδούλε. Πάψε να διαμαρτύρεσαι για τα αντισυνταγματικά μνημόνια, πλειστηριασμούς και φοροκαταιγίδες διότι δεν εκπροσωπείς ελεύθερη πόλη, χώρα.

          Η Ελλάς σκλαβωμένη χωρίς σύνορα, σύνταγμα και εθνικό νόμισμα (ταμείο) και εσύ ένας ευρώδουλος για εξαέρωση στο κρεμματόριο της παγκοσμιοποιήσεως και της νέας τάξης των πραγμάτων (globalization and the new world order), που λέγεται ευρωπαϊκή ένωση. 

          Μία συνομοσπονδία ευρωπαϊκών κρατών, των τοκογλυφών τραπεζιτών της παγκοσμίου κυβερνήσεως, που απέβλεπε στην φτωχοποίηση, εθνική απονεύρωση και εθνολογική αλλοίωση, ανάμειξη των ευρωπαϊκών λαών, με τα εκατομμύρια μεταφερομένων από τις ΜΚΟ OPEΝ SOCIETY SOROS Αφρικανών, ασιατών, λαθρομεταναστών επικοικιστών, για την δημιουργία της Νέας φυλής κοπάδι, EUROASIATIC NEGROID RACE (σχέδιο πανευρώπη, RICHARD GOUDEN HOVE KALERGI).

          Το ευρωπαϊκό μόρφωμα ουδεμία από τις αναληφθείσες υποχρεώσεις του εξεπλήρωσε π.χ. ασφαλή σύνορα ανάπτυξη, ισονομία, δημοκρατία. Αντιθέτως με το εθνοκτόνο ευρώ, ένα ιδιωτικό μη υποτιμώμενο τραπεζικό κατασκεύασμα, του μεγαλύτερου  τραπεζικού καρτέλ, δίχως στρατό, αντικατέστησε τα εθνικά νομίσματα των κρατών της ευρωζώνης χωρίς να έχει τις ιδιότητες αυτών, δηλαδή, έκδοση φθηνού χρήματος άνευ δανεισμού.

          Συνεπεία αυτής της μεγάλης απάτης όλα τα κράτη της ευρωζώνης είναι πτωχευμένα λόγω του αέναου εξωτερικού δανεισμού, υποθηκευμένα στους παγκοσμιοποιητές και μεταξύ τους χρεωμένα. 

          Η Ελλάδα ως πυλώνας του παγκοσμίου πολιτισμού του πολύ πλούσιου ορυκτού πλούτου και της σπουδαίας γεωπολιτικής της θέσεως, ευρέθη στο επίκεντρο αυτής της πλανητικής συμφοράς.

          Εν ονόματι του ψευδοχρέους, την ανοχή των παθητικοποιημένων πολιτών της και την ηγεσία των εφιαλτών πολιτικών της κάτω από το πέπλο της ευρωδημοκρατίας (δικτατορίας) παραδόθηκε δολίως στους τοκογλύφους της παγκοσμίου κυβερνήσεως. 

          12.000 πλειστηριασμοί αναμένονται να λάβουν χώρα εντός του 2018, από τις αντισυνταγματικές φοροκαταιγίδες και τα μνημόνια             1 εκ. κατασχέσεις. 

          170.637 αποποιήσεις κληρονομιάς (2013-2016) από Έλληνες που αποποιήθηκαν την γη των προγόνων τους, για να καταλήξουν στα επενδυτικά Funds, γεράκια και τους λαθρομετανάστες εποικιστές. Περισσότερα από 200 δις ευρώ οι ανακεφαλαιοποιήσεις τραπεζών   από τα θαλασσοδάνεια και τις λεηλασίες. 

          Στην μνηστηροφονία Χ ραψωδία της Οδύσσειας η διαχρονική Πηνελόπη, αντιστέκεται στους μνηστήρες εχθρούς, που λεηλατούν το ανάκτορο, περιμένοντας τον Οδυσσέα τιμωρό ελευθερωτή. 

          Το μήνυμα αυτό παραπέμπει στην υπόδουλη Ελλάδα του σήμερα, που αντιστέκεται στους τοκογλύφους παγκοσμιοποιητές, με τους ντόπιους επίορκους υπηρέτες τους και περιμένει από εσένα, να αφυπνιστείς και σαν νέος Οδυσσέας, να γίνεις τιμωρός ελευθερωτής.

«Ταχέως έχυνε τα βέλη στους μνηστήρες ο πολύβοος Οδυσσέας και τους εφόνευε»

Αντίνοος: αντί του νοός, αυτός που διαστρέφει τα πράγματα, προπαγανδιστικά media.
Ευρύμαχος: που μάχεται με θεμιτά και αθέμιτα μέσα.
Αμφίνομος: διαστρεβλώνει τον νόμο και τον χρησιμοποιεί κατά το δοκούν
Αγγέλαος: ο λαοπλάνος
Ευρυδάμας και δυμοπτόλεμος: Μάχονται τον δήμο και τον λαό.
Πολύβος: ο έχων πολλά βόδια, Ζάμπλουτος, για την εξαγορά συνειδήσεων.
Πείσανδρος: πείθει με πλαστά επιχειρήματα
Έλατος: ο ισοπεδοτικός
Ευρυάδης: ο λαίμαργος, μειζαδόρος

Με οδηγό τον Θείο όμηρο, εμπνευσμένη πατριωτική ηγεσία, στρατηγήματα και θυσίες μπορούμε να αποκτήσουμε ξανά ελεύθερη πατρίδα.

Το επόμενο πρωί της απελευθερώσεως (με το εκδοτικό προνόμιο της δραχμής), θα πληρωθούν μισθοί, συντάξεις και οι εσωτερικές οφειλές του δημοσίου, δημιουργώντας ρευστότητα στην αγορά και Μηδενισμό του εσωτερικού χρέους.

2. Αποκατάσταση του Αξιομάχου των ενόπλων δυνάμεων και σωμάτων ασφαλείας – στρατιωτική θητεία 24 μήνες.

3. Καταγγελία του μη οφειλόμενου, επονείδιστου ψευδοχρέους και όλων των απορρεουσων εξ’ αυτού ακυρωσίμων, δικαιοπραξιών, συμβάσεων, προϊόντων, Απάτης Πλάνης, Απειλής.

Διεκδίκηση αποζημιώσεων, σύμφωνα προς τας περί αδικοπραξιών διατάξεων.

4. Έλεγχος τραπεζικού συστήματος συνόρων, εισαγωγών, λαθρομεταναστών.

5. Ενεργοποίηση των πρωτογενών συντελεστών παραγωγής, Γεωργίας, Κτηνοτροφίας, Αλιείας, Βιώσιμων Βιομηχανικών, Βιοτεχνικών και Εμπορικών μονάδων.

6. Επίλυση δημογραφικού – επανελλήνηση, σεισάχθεια, διαγραφή χρεών Ελλήνων πολιτών.

7. Επαναπατρισμός ελληνικών επιχειρήσεων και της ελληνικής Ναυτιλίας.

Ο κόσμος σήμερα ευρίσκεται σε μια συμπατική καμπή λόγω επικρατήσεως των δυνάμεων του κακού.

Το 95% των κεντρικών τραπεζών του πλανήτη, την ροή του ηλεκτρονικού λογιστικού χρήματος και το παγκόσμιο εμπόριο χρέους  ελέγχει η οικογένεια Rothschild.

Τους γενετικά μεταλλαγμένους σπόρους μιας χρήσεως (MONSANTO BAYER) και τα φάρμακα, φαρμάκια ελέγχει η οικογένεια Rockefeller.

Βασικός χρηματοδότης των ΜΜΕ οι φαρμακευτικές εταιρείες που ξεπερνούν το 1,1 τρις δολ. ετησίως. Ο δημιουργός έπλασε τον κόσμο και το ζωϊκό βασίλειο με διαφορετικότητα, δίχως ενοποιήσεις. Αποτέλεσμα τούτου, η δημιουργία κρατών, συνόρων, ταμείου (εθνικού νομίσματος).

Αυτός που τα παραβαίνει, διαπράττει ύβριν. Εάν δεν αποκατασταθεί τούτο από τους ανθρώπους, θα αποκατασταθεί από την Νέμεση, με κατακλυσμούς και φωτιά, όπως αναφέρεται στον Τίμαιο και Κριτία του Πλάτωνος.





Ιδομενέας Αντ. Σαρρής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters