Σάββατο 24 Μαρτίου 2018

Είναι νόμιμη η ΑΑΔΕ; ΟΧΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ! ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ! (βίντεο)

Πριν λίγες μέρες, τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ, είχαν κάνει μια ανάρτηση ιδιαίτερης σημασίας για όλον τον ελληνικό λαό.

Με τίτλο "Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΔΙΚΗ, ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ", είχαν αποκαλύψει πως η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ (ΑΑΔΕ), ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ!

Το θέμα, αφορούσε την προσφυγή στο ΣτΕ, επτά δικηγόρων, που με ατράνταχτα στοιχεία, προσέφυγαν κατά της ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ιδρυθείσας από την ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΣΙΠΡΑ - ΚΑΜΜΕΝΟΥ, της ΑΑΔΕ.

Προσφεύγοντες με άλλη προσφυγή, ήταν και οι ΕΦΟΡΙΑΚΟΙ!
Μια από τους προσφεύγοντες δικηγόρους, ήταν και η έγκριτη νομικός, Λιάνα Καστρινάκη.

Στο βίντεο που ακολουθεί, προσκεκλημένη του Γιώργου Λεκάκη η κυρία Καστρινάκη, αναλύει τα της προσφυγής και της ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΙΔΡΥΣΘΕΙΣΑΣ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ".

Παρακολουθείστε το βίντεο και διαδώστε το...


Είναι πολύ σημαντικό να αντιληφθεί ο λαός, πως ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ  ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ, γιατί πέραν της παρανόμως ιδρυθείσας ΑΑΔΕ, τα χρήματα που καταβάλει για τους υπέρογκους φόρους, πηγαίνουν στην Γερμανία, στην οποία ανήκει η ΑΑΔΕ...

Όταν ο λαός, διώξει τους φόβους του και αντιδράσει σε νόμιμο πλαίσιο, θα καταπέσει όλο το σαθρό οικοδόμημα της εγχώριας και παγκόσμιας τοκογλυφικής πολιτικής και οικονομικής συμμορίας.

Καλλιόπη Σουφλή
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters