Κυριακή 4 Μαρτίου 2018

“Ποιος μπήκε που στον Έβρο”; Θα το ξέραμε αν το ρωσικό σύστημα που έχουμε δεν σάπιζε σε αποθήκες!



Ποιος μπήκε που ; Οι «δικοί» μας μπήκαν στο δικό τους έδαφος ή εκείνοι μπήκαν στο δικό μας ; Το καίριο αυτό ερώτημα δεν θα ετίθετο κατά το τελευταίο συμβάν στο Έβρο με τους δυο Έλληνες στρατιωτικούς που συνελήφθησαν από τις Τουρκικές Αρχές εάν είχε ενεργοποιηθεί το «Γεωγραφικό Σύστημα Πληροφοριών Διασυνοριακής Ασφάλειας κατά τη Μετακίνηση Ανθρώπων και Αγαθών», που το 2009 είχε προμηθευτεί η ΕΥΠ επί Διοικήσεων Κοραντή & Παπαγγελόπουλου.
Του Δήμου Βερύκιου
Πρόκειται για ένα σύστημα με εξελιγμένο ρωσικό λογισμικό που ωστόσο το 2010 μπήκε σε βαθιά …κατάψυξη επί κυβερνήσεως Γιώργου Παπανδρέου, προκαλώντας αλληλοσπαραγμό στα σωθικά της ΕΥΠ.
Εάν λειτουργούσε το συγκεκριμένο σύστημα θα υπήρχε σήμερα πλήρη απεικόνιση του «επεισοδίου» στη συνοριακή γραμμή στον Έβρο και με σαφήνεια θα διαπιστώνονταν εάν οι Έλληνες στρατιωτικοί είχαν περάσει στο τουρκικό έδαφος όπως παραδέχεται και το ελληνικό ΥΠΕΘΑ ή εάν οι Τούρκοι εισέβαλαν στο έδαφος μας για να πιάσουν τους Έλληνες στρατιωτικούς όπως ευρέως μεταδίδει το «Ράδιο Αρβύλα».

Για την εν λόγω προμήθεια κατηγορήθηκαν επί κυβερνήσεως ΓΑΠ και αθωώθηκαν με βούλευμα δεκάδες στελέχη της ΕΥΠ και του Υπουργείου Οικονομίας…!!! Σήμερα το σύστημα εξακολουθεί και σαπίζει στα κουτιά, ενώ η εταιρία έχει προσφύγει στα Διοικητικά Δικαστήρια κατά του Δημοσίου για αδράνεια και έχει δικαιωθεί. Αξιοσημείωτο είναι ότι κάποιοι εκ των συνδικαλιστών της ΕΥΠ που το 2009 πολέμησαν μετά μανίας το «Δορυφορικό Γεωγραφικό Σύστημα» δικάζονται σήμερα για δουλεμπόριο!! Μήπως κάποιοι ήθελαν την χώρα «ξέφραγο αμπέλι» για να μπορούν να  κάνουν τις βρωμοδουλειές τους ;

Σχόλιο ιστολογίου: Για το συγκεκριμένο σύστημα έγκαιρης ενημέρωσης έχουμε γράψει σειρά άρθρων. Σας προτείνουμε να διαβάσετε με προσοχή δύο από αυτά, σημειώνοντας πως εάν η Ελλάδα είχε ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ σύστημα ενημέρωσης, τότε θα μπορούσε να μην εξαρτάται από τρίτες (σύμμαχες) χώρες για συγκέντρωση πληροφοριών που αφορούν τα ελληνικά συμφέροντα και την ελληνική ασφάλεια. Και όλοι μπορούν να αντιληφθούν τι θα σήμαινε αυτό για τον τομέα πληροφοριών, χωρίς "φιλτραρίσματα"..

  1. Με εγκληματικές εθνικά αποφάσεις άφησαν ακάλυπτα τα σύνορα της χώρας!!!
  2. Η κομματική καμαρίλα εμπόδισε σκανδαλωδώς τον διασυνοριακό έλεγχο της χώρας από την ΕΥΠ



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

https://kostasxan.blogspot.gr/2018/03/blog-post_75.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters