Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018

ΕΦΟΔΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΓΙΑ ΜΙΖΕΣ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΟΥΣ...ΘΑΝΑΤΟΥΣ! NOVARTIS -SIEMENS οι κορυφές του παγόβουνου...


Χθες οι οικονομικοί εισαγγελείς με προστατευόμενους μάρτυρες (ξανα)μπήκαν στα γραφεία της φαρμακευτικής εταιρειας NOVARTIS στην Αθήνα, έμειναν 5-6 ώρες και έκαναν έρευνα.
Η καινούργια έρευνα βασίστηκε σε στοιχεία που πήραν κατά την επίσκεψή τους με επικεφαλής την Ελένη Τουλουπάκη στις ΗΠΑ και με βάση τις μαρτυρίες προσπαθούν να επιβεβαιώσουν τις μίζες σε Ελληνες ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, στελέχη κρατικών νοσοκομείων, ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ και ιδιώτες γιατρούς κλπ.

Μετά τις γιορτές αναμένονται ανακοινώσεις, κατηγορίες και ίσως και ...συλλήψεις αν...

Το "αν" αφορά τη δράση διεθνούς ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΟΥ και ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ κυκλώματος, το οποίο προσπαθεί ακόμα και με δολοφονίες και φυσικά με κάθε είδους απειλές και ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ νόμων να εμποδίσει την πρόοδο των δικών και των ερευνών.


Αποτέλεσμα εικόνας για ΝΟΒΑΡΤΙΣ

Τα παραπολιτικά κυκλώματα έχουν στελέχη στις ισχυρότερες κυβερνήσεις του πλανήτη και της Ευρώπης. Τα παραδικαστικά έχουν δικαστές ικανούς να εξαφανίσουν στοιχεία, να τα κρατήσουν σε "κούτες" θαμμένα για χρόνια, να μην τα παραδώσουν (σας θυμίζει κάτι ελληνικό;) αρμοδίως, να μην εφαρμόσουν κείμενες διατάξεις, να εφαρμόσουν καταφανώς αντισυνταγματικές διατάξεις, να αποκαλύψουν τεχνηέντως προστατευόμενους μάρτυρες(συνέβη και στην Ελλάδα προσφάτως...), να αγνοήσουν μαρτυρίες, να αποχαρακτηρίσουν εγκλήματα απο κακουργήματα ,ώστε να τα παραγράψουν με παιδικές "νομικές" αιτιολογίες κλπ.
Στη χώρα υπήρξαν φοβερά στοιχεία και μαρτυρίες "προστατευόμενων" μαρτύρων και για άλλα σκάνδαλα (φαρμακευτική εκ Γερμανίας με δίκες στη Γερμανία, ΚΑΡΟΥΖΟΣ κλπ) αλλά οι μάρτυρες όχι μόνο δεν προστατεύθηκαν, αλλά αφέθηκαν βορά σε απόπειρες ή δωροδοκίες, σε απειλές παντός είδους,σε τροχαία θανατηφόρα,όπως έχει καταγγελθεί επίσημα.
Προσέξτε απλά την αλυσίδα σε μια σύντομη αναφορά και θα καταλάβετε γιατί "καίει" και την Ελλάδα.


Αποτέλεσμα εικόνας για ΖΗΜΕΝΣ

1.Η Ελλάδα είναι η χώρα με τις σοβαρότερες παρουσίες παγκοσμίως στους φορολογικούς παραδείσους, τόσο σε ποσά χρημάτων, όσο και "βαρειά" ονόματα, δηλαδή πολιτικούς, συγγενείς πολιτικών, στελέχη πανίσχυρων ΜΜΕ, επιχειρηματίες, στελέχη της κρατικής μηχανής κλπ.

2.Η NOVARTIS μαζί με άλλους πανίσχυρους κολοσσούς με τους οποίους συνεργάζεται σε διάφορα επίπεδα έχει ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΔΩΡΟΔΟΚΙΩΝ στις λίστες και στους φορολογικούς παραδείσους και εδναιφέρεται να μην βγει τίποτα στις δικαστικές αιθουσες.

3.Η Ελλάδα είναι μέσα στην πρώτη πεντάδα των χωρών που αφήνουν τα καλύτερα κέρδη και εξασφαλίζουν και πολιτική επιρροή στις φαρμακευτικές και εξοπλιστικές εταιρείες.

4.Η Ελλάδα είναι χώρα που μοιάζει περισσότερο τριτοκοσμική παρά ευρωπαϊκή στη δράση παραπολιτικών και παραδικαστικών κυκλωμάτων, στα οποία εμπλέκονται πανίσχυρα πρόσωπα, που έχουν συμφέροντα ταυτόχρονα στην πολιτική, τα ΜΜΕ, τις εταιρείες κολοσσούς που κερδίζουν απο την κρατική βοήθεια κλπ.

5.Πανίσχυρα πρόσωπα που εμπλέκονται στις λίστες των φορολογικών παραδείσων εμπλέκονται και σε άλλα σκάνδαλα και έτσι έχουν δημιουργήσει πλέγματα προστασίας πολιτικής και δικαστικής.

6.Παράδειγμα:Επιχειρηματίες που εμπλέκονται στα προαναφερόμενα με τους φορολογικούς παραδείσους, είχαν καταφέρει να μην ασκηθεί καμία δίωξη για τα εκατομμύρια που είχαν οι ίδιοι ή άνθρωποί τους στους φορολογικούς παραδείσους, αλλά κατάφεραν να ασκηθεί δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για "ξέπλυμα" βρόμικου χρήματος" σε ...4χρονο κοριτσάκι, το οποίο ήταν κόρη αντιδίκου τους, ο οποίος ήξερε και ξέρει "καυτά" μυστικά τους, αλλά βρέθηκε εκτός του δικού τους πλαισίου...

Αποτέλεσμα εικόνας για ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΙ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΙ

Το πρόσχημα ήταν ότι είχε ανοίξει λογαριασμό στο 4χρονο η οικογένεια, αλλά ο λογαριασμός ΔΕΝ είχε χρήματα. Και όμως η κατηγορία στην αδέκαστη ελληνική δικαιοσύνη παρέμεινε ...10 χρόνια, ώσπου ανώτερος δικαστής συνέταξε απαλλακτικό πόρισμα το οποίο όμως στη συνέχεια...εξαφανίστηκε και παραμένει ως σήμερα εξαφανισμένο!!!

7. Είναι πραγματική επιδημία η έκδοση απαλλακτικών δικαστικών κρίσεων για βρόμικο χρήμα στην Ελλάδα με την μέθοδο της πραγματικής ή προσχηματικής παραγραφής σε υποθέσεις που αλυσιδωτά οδηγούν στον λεγόμενο κύκλο της διαπλοκής...


Εδώ και λίγο καιρό στην Ευρώπη γίνονται μεγάλες αλλαγές και αποκαλύψεις για την διαπλοκή ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ και ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ κυκλωμάτων σε διάφορες χώρες με σκοπό να συγκαλύπτονται οικονομικά και άλλα ποινικά εγκλήματα ομάδων που ασκούν εξουσίες σε διάφορες χώρες.


Αιτία το γεγονός ότι παράγινε το κακό και τα ποσά που λεηλατούνται απο τους προαναφερόμενους είναι τόσα, ώστε να βουλιάζουν οι χώρες οικονομικά και να υπάρχει μια προκλητική "κάστα" σχετιζομένων με δημόσιο χρήμα (π.χ. ΚΕΕΛΠΝΟ, εξοπλιστικά, φαρμακευτικά, κατασκευαστικά) που ζουν ως Κροίσοι.

Αφορμή η δολοφονία της δημοσιογράφου Δάφνης Γκαλίτσια στη Μάλτα με βόμβα στο αυτοκίνητό της.

Η δημοσιογράφος αυτή εργαζόταν για την αποκάλυψη των ονομάτων του πρωθυπουργού της Μάλτας και άλλων απο τι λίστες των φορολογικών παραδείσων...


Αποτέλεσμα εικόνας για ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΜΑΛΤΑ

Στην Τουρκία το καθεστώς Ερντογάν έχει εξαπολύσει με διάφορα προσχήματα πογκρόμ και κατά δημοσιογράφων που ασχολούνται με την διαφθορά της οικογένειάς του, προσπαθώντας να εμποδίσουν αποκαλύψεις. Αυτές όμως έχουν ισχυρή βάση και στήριξη απο τις ΗΠΑ, όπως και οι αποκαλύψεις για την Ελλάδα...
Θυμίζουμε ότι και στην Αττική οδό, άνθρωπος των ελληνικών ΜΜΕ, με διάφορες εμπλοκές, αλλά που σίγουρα ήξερε πολλά, ανατινάχτηκε στο "Καγιέν" του σε ένα μοναδικής πρωτοτυπίας παγκοσμίως "δυστύχημα"...


Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΑΥΡΙΚΟΣ ΑΝΑΤΙΝΑΞΗ
Πολλοί παρατηρούν ότι στα ΜΜΕ δεν δίδεται δημοσιότητα ευρεία και βάθος στις αποκαλύψεις αυτού του είδους.
Επιδερμικές αναφορές, αποσπασματικές, ώστε να μην συνδέονται όλα αυτά και τα ξεπερνούν.


Πρόσφατα μονη η γαλλική LE MONDE είχε πρωτοσέλιδη την επίκαιρη ανακοίνωση της Ευρωπαικής Ενωσης μιας λίστας τριτοκοσμικών χωρών, στις οποίες "κρύβουν" τρισεκατομμύρια, οι προαναφερόμενες ομάδες.

Φυσικά και οι ελληνικές ομάδες.

Διαβάστε τη λίστα και ψάξτε τα ελληνικά ονόματα που νόμιμα (υπάρχει και ένα άλλο με τον Τοτό...) έχουν εταιρείες εκεί, από επιτυχημένες οικονομικές δραστηριότητες.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΙ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΙ
Η μαύρη λίστα κρατών ή θεσμικών οντοτήτων είναι η εξής:

-Τα Νησιά Σαμόα
-Τα Νησιά Σαμόα υπό αμερικάνικη κτήση
-Η υπό αμερικάνικο έλεγχο νήσος του Γκουάμ
-Το Μπαχρέιν
-Η Γρανάδα
-Η Νότιος Κορέα
-Το Μακάο
-Τα νησιά Μάρσαλ
-Η Μογγολία
-Η Ναμίμπια
-Τα νησιά Παλάος
-Η Σάντα Λούτσια
-Το Τρινιντάντ και Τομπάγκο
-Η Τυνησία
-Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα
-Ο Παναμάς
-Τα Μπαρμπάντος

Φυσικά δεν είναι όλες οι χώρες και, όπως σημειώνουν σοβαρά ΜΜΕ δεν είναι χώρες πλυντήρια, όπως η Κύπρος, η Μάλτα, η Ιρλανδία, το Λουξεμβούργο κλπ.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΑΚΑΟ

Αυτές δεν είναι διότι και οι μεγάλες (ή απλώς γνωστές...) χώρες (ΗΠΑ, Γερμανία, Ρωσία, Βρετανία, Κίνα, Ντουμπάϊ παρέχουν ένα πλέγμα νομιμότητας στο ξέπλυμα κρατικών χρημάτων από τις ομάδες αυτές με διάφορα προσχήματα, όπως οι τριγωνικές συναλλαγές κλπ.
Παρόλα αυτά η ελληνική ελιτ προσπαθεί με κάθε θεμιτό και αθέμιτο τρόπο να ρίξει την κυβέρνηση αυτή, η οποία όχι μόνο δεν εμποδίζει τις έρευνες και τις αποκαλύψεις αυτές αλλά τις βοηθά κιόλας, έστω και αν υπάρχουν μέλη της που δεν έχουν και μεγάλη διαφορά από μέλη προηγούμενων κυβερνήσεων.


ΥΓ 1.Στα όρια της δουλικής γελοιότητας ορισμένα ΜΜΕ ανακάλυψαν ότι η Μαρέβα Μητσοτάκη λέγεται Μαρέβα Γκραμπόφκσι και δεν αναφέρουν το όνομα του μελλοντικού ...πρωθυπουργού καθόλου.

Τι μας θυμίζει αυτή η δουλοπρέπεια...Τι μας θυμίζει....


ΥΓ2 Σε πρόσφατο πορισμα για το ΚΕΕΛΠΝΟ καταγράφεται η συνεργασία των κολοσσών, εκεί που δεν το περιμένει κανείς. Ετσι διαβάζει για τη συνεργασία σε δουλειές στην Ελλάδα της φαρμακευτικής BAYER με την διαβόητη για τις μίζες ΖΗΜΕΝΣ...Ο κόσμος της μίζας είναι πολύ μικρός, πολύ ισχυρός και πολύ επικίνδυνος για όσους έρευνούν...




http://ntokoumenta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters