Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018

Νέα αποκάλυψη: 7 ονόματα Ελλήνων πολιτικών στο έγγραφο του FBI! Το έγγραφο της Ομοσπονδιακής Αρχής των ΗΠΑ περιλαμβάνεται στη δικογραφία

 
Το έγγραφο της Ομοσπονδιακής Αρχής των ΗΠΑ περιλαμβάνεται στη δικογραφία
Έγγραφο του FBI, το οποίο περιλαμβάνεται στη δικογραφία για τη Novartis, κάνει αναφορά σε επτά από τους δέκα συγκεκριμένους πολιτικούς που κατονομάζονται στην υπόθεση.
Πρόκειται για τους κ.κ. Λοβέρδο, Σαλμά, Γεωργιάδη, Λυκουρέντζο, Σαμαρά, Στουρνάρα και Αβραμόπουλο, ενώ δεν υπάρχουν τα ονόματα των κ.κ. Πικραμμένου, Βενιζέλου και Κουτρουμάνη. Όπως αναφέρεται, πρόκειται για πληροφορίες, υλικό του FBI, το οποίο, όπως λένε στο έγγραφο, είναι για την εφαρμογή του νόμου και για αποδεικτικούς λόγους και τονίζουν ότι είναι μόνο για τα συγκεκριμένα πρόσωπα. Στο έγγραφο δεν γίνεται καμία αναφορά ότι χρηματίστηκαν τα συγκεκριμένα πρόσωπα, ενώ επισημαίνεται πως αποτελεί πληροφόρηση και ότι δεν θα πρέπει να εκληφθεί το συγκεκριμένο έγγραφο σαν τελικό πραγματικό συμπέρασμα.
Ειδικότερα, όπως προκύπτει από τη δικογραφία και την επίσημη μετάφραση, στα έγγραφα που απέστειλε το FBI προς την εισαγγελέα Διαφθοράς, Ελένη Τουλουπάκη, περιλαμβάνονται οι εξής:
  • Κωνσταντίνος (Κώστας) Φρουζής
  • Εμμανουήλ Βουλκίδης
  • Θεόδωρος Βουλκίδης
  • Νίκος Μανιαδάκης
  • Νίκος Μανιάς
  • Σταυρούλα (Λίνα) Νικολοπούλου
  • Γιάννης Στουρνάρας
Στα ίδια έγγραφα περιγράφεται με σαφήνεια το σκηνικό του ξεπλύματος του «μαύρου» χρήματος, ειδικά σε ό,τι αφορά τους γιατρούς. Η διεξαγωγή συνεδρίων και πολυτελών ταξιδιών, εκδηλώσεων, η χρήση εικονικών τιμολογίων, αλλά και οι απευθείας καταβολές είναι οι τέσσερις πρακτικές που φέρεται να χρησιμοποιούσε η Novartis, προκειμένου να διευρύνει το μερίδιό της στην ελληνική αγορά.
Η εμπλοκή του ονόματος της συζύγου του κ. Στουρνάρα αφορά τη διεξαγωγή συνεδρίων μέσω της εταιρείας επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων MINDWORKS, ιδιοκτησίας της, ωστόσο η ίδια αρνείται τις κατηγορίες. «Για άλλη μια φορά επιχειρείται η εμπλοκή μου σε σκάνδαλο με στόχο αποκλειστικά το σύζυγό μου Γιάννη Στουρνάρα, Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας. Θα περίμενε κανείς περισσότερη φαντασία στην εκστρατεία «δολοφονίας» χαρακτήρων και καταστροφής της εταιρείας μου» σημειώνει σε ανακοίνωσή της.
Αλλά και ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος διαψεύδει οποιαδήποτε εμπλοκή του και τονίζει ότι «η προσπάθεια κάποιων να με εμπλέξουν, προσωπικά και οικογενειακά, στο σκάνδαλο Novartis, θα πέσει στο κενό. Η πορεία μου, όπως και της συζύγου μου, είναι κρυστάλλινη και διαυγής και δεν μπορεί να σκιαστεί από τις επιθυμίες και τις σκοπιμότητες αυτών που με κάθε βρώμικο τρόπο επιδιώκουν την εξόντωσή μου. Έρχονται δε, σε συνέχεια ανάλογων επιθέσεων και διώξεων που έχω υποστεί τα τελευταία τρία χρόνια και που έχουν έναν και μοναδικό στόχο. Την αποπομπή μου από τη διοίκηση της Τράπεζας της Ελλάδος. Προσπάθεια που είχε μεθοδευτεί ήδη από το 2014 σε σύσκεψη στην Κυψέλη, όπως αναφέρει στο βιβλίο του ο Γιάνης Βαρουφάκης χωρίς να έχει διαψευστεί».
Δείτε τα έγγραφα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters