Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018

Τι μας Κρύβει το Ενεργειακό Πλέγμα της Γης;

Τι μας Κρύβει το Ενεργειακό Πλέγμα της Γης;
Η υπόθεση του «πλανητικού πλέγματος» είναι μια σύγχρονη ιδέα που υποδηλώνει ότι η Γη περιβάλλεται από ένα αόρατο δίκτυο ενέργειας, που μεταφέρεται σε όλο τον πλανήτη από ένα είδος «γεωμετρικής οδού» γνωστής ως Ley-Lines.

Αυτές οι γεωμετρικές γραμμές συναντώνται σε διάφορα διασταυρωμένα σημεία που σχηματίζουν ένα ισχυρό πλέγμα.

Αυτό που καθιστά τη θεωρία τόσο επιτακτική είναι η ποσότητα ιερών θέσεων που τρέχουν σε ευθυγράμμιση με αυτές τις ενεργειακές γραμμές. Αυτό περιλαμβάνει πολλές από τις σημαντικότερες τοποθεσίες που έχει κληρονομήσει η ανθρωπότητα από το μυστηριώδες παρελθόν της, όπως οι πυραμίδες της Γκίζας, των Μάγιας, το Stonehenge, οι Δελφοί, η Αμφίπολη, η Δήλος, το Gobekli Tepe στην σημερινή Τουρκία και πολυάριθμα άλλα μέρη στον κόσμο.


Οι τέσσερις βασικοί τύποι ιερής αρχιτεκτονικής ναών και μνημείων που εμφανίζονται σε αυτές τις γραμμές Ley είναι:

Τάφοι: όπως το ταφικό ανάκτορο Marhoj και η Πυραμίδα του Χέοπα
Ναοί: όπως το Ziggurat της Ur, η πυραμίδα Prang, ο ναός Tikal
Μνημεία: όπως το Στόουνχεντζ και η La Puerta de Hayu Marka
Ιερές Μονές: όπως ο γίγαντας Βούδας του Leshan, τα αγάλματα Moai

Η υπόθεση της ύπαρξης ενός «πλέγματος στην Γη» δημιουργεί αρκετά σημαντικά ερωτήματα:

Πώς γνώριζαν οι πρόγονοι σε κάθε μεριά του πλανήτη την ύπαρξη αυτού του υποθετικού ενεργειακού δικτύου;
Ποιος ήταν ο διασυνδεδεμένος σκοπός αυτών των παγκόσμιων μνημείων;
Και τέλος, τι έγινε σήμερα με αυτό το ενεργειακό πεδίο;

Κάντε κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση:

Τι μας Κρύβει το Ενεργειακό Πλέγμα της Γης;


Αν και δεν υπάρχουν χειροπιαστές αποδείξεις, είναι γεγονός ότι όπως φαίνεται σε παγκόσμιους χάρτες, αυτά τα μνημεία συνδέονται και ο πιθανότερος λόγος είναι ότι αυτά τα ιερά και τα μνημεία, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, σχετίζονται όλα μεταξύ τους και συνδέονται με τις σφαίρες των Θεών (π.χ. τον ουρανό, τον κάτω κόσμο καθώς και με άλλες εξωκοσμικές διαστάσεις που θρυλούνται ότι υπάρχουν).

Πολλοί αποδίδουν την ύπαρξη αυτών των μνημείων στα συγκεκριμένα μέρη και περιοχές στην αρχαία ελληνική χαμένη γνώση.

Ο Αριστοτέλης στα Πολιτικά του έγραφε:
«Οι καθιερωμένοι οίκοι για τη λατρεία των θεών πρέπει να βρίσκονται όχι μόνο στην κατάλληλη θέση αλλά και στην ίδια, εκτός από εκείνους τη θέση των οποίων ορίζει ξεχωριστά ο Νόμος ή κάποιο μαντείο υπό την αιγίδα του μαντείου των Δελφών». (VII 1331α).

Σε αυτό το «ενεργειακό πλέγμα της Γης» φαίνεται να αναφέρεται και ο Ησίοδος.

Όμως και πάλι το βασικό ερώτημα ανάμεσα στα προαναφερθέντα παραμένει: Πώς γνώριζαν;

Όσο για το τι συμβαίνει σήμερα με αυτό το αόρατο «πλέγμα στην Γη», αν εξακολουθεί να λειτουργεί ή όχι (με την προϋπόθεση ότι είχε ένα πολύ συγκεκριμένο σκοπό λειτουργίας και ύπαρξης). Κανείς δεν μπορεί να πει με ασφάλεια την σωστή απάντηση.

Ωστόσο, λέγεται ότι οι Μεγάλες Δυνάμεις που Κυβερνούν, που έχουν την τεχνολογία και τα ανάλογα μέσα, έχουν επιβεβαιώσει την ύπαρξη του «πλέγματος» και ότι με κάθε τρόπο προσπαθούν να το εκμεταλευτούν προς όφελός τους.

Αρκετοί από όσους διατείνονται ότι μπορούν να «αισθανθούν» και να «νιώσουν» το «ενεργειακό πλέγμα» ισχυρίζονται ότι ήδη έχει αρχίσει να μεταβάλλεται σαν κάποιος ξαφνικά να «γύρισε τον διακόπτη» και αυτό τέθηκε σε λειτουργία.



diadrastika.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters