Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2018

Η Ανθρωπότητα τώρα έρχεται αντιμέτωπη με το τέλος της μαθητείας στο γήινο πεδίο όπως το ήξερε για 26.000 συνεχόμενα χρόνια


 

Το σύνθημα ακούγεται ήδη μέσα από την σύγκλιση των ενεργειών που κατέρχονται στη Γαία και μεταμορφώνουν σταδιακά το συχνοτικό πρότυπο των σωμάτων κάθε μορφής ζωής που έχει την δυνατότητα ν`αναβαθμιστεί.
Λίγο-πολύ, όλοι νιώθουμε το κάλεσμα της αλλαγής και ο καθένας το αποδέχεται στον βαθμό που έχει καλλιεργήσει το μυαλό του με ανώτερες ιδέες από τις παρωχημένες που το παλιό σύστημα τον είχε προγραμματίσει. Αν το μυαλό είναι δεκτικό, τότε η Καρδιά αφυπνίζεται ραγδαία και μια καινούρια ποιότητα κατακλύζει τον άνθρωπο, επαναπροσδιορίζοντάς τον σε όλα τα επίπεδα και τις εκφάνσεις της ζωής του. Όσο πιο πολύ ο άνθρωπος τολμάει να βαδίσει στο μονοπάτι που ξετυλίγεται μέσα του και αναπόφευκτα εμπρός του, τόσο περισσότερο απομακρύνεται από το παρελθόν του και ανοίγει τα πανιά του προς ένα ένα μέλλον που ούτε στην πιο τρελή του φαντασία δεν είχε εμφανιστεί ως δυνατότητα.
   
Έτσι, στην διάρκεια των 28 επόμενων ημερών, μπορείς αν το επιλέξεις να συντονιστείς με τις κατερχόμενες ενέργειες και να διαπιστώσεις πού σε οδηγούν, τι είδους κατανόηση σου προσφέρουν και σε ποια βιωματική εμπειρία σε τοποθετούν.
Μπορείς να συνδέεσαι μέσω του διαλογισμού, όσο πιο συχνά μπορείς, ακόμη και για 5' - 10', οπουδήποτε κι αν βρεθείς στην καθημερινότητά σου. Όπως έχει αναφερθεί ήδη, κάθε τελετουργικό που είχαμε θεωρήσει ως απαραίτητο συστατικό στοιχείο για να καταφέρουμε μια οποιαδήποτε σύνδεση, είτε με αρωματικά έλαια, με συγκεκριμένους ήχους και μάντραμ, με χρήση κρυστάλλων, ή οποιοδήποτε άλλο μέσο, τώρα πια όχι μόνο δεν ισχύει, αλλά αποτελεί εμπόδιο και μας καθυστερεί χωρίς λόγο. 
Κι αυτό επειδή όλα αυτά ανήκουν στην παλιά πραγματικότητα όπου το σκοτάδι ήταν πολύ πυκνό και το πέπλο αδιαπέραστο. Τώρα όμως που το Φως εισέρχεται σαρώνοντας κάθε εμπόδιο, τίποτα σχεδόν απ`όλα αυτά δεν ωφελεί καθώς αυτό που μας ζητείται είναι να απελευθερώσουμε το Φως της Ψυχής μας, να ενδυναμώσουμε δηλαδή το Φωτεινό μας Σώμα (Merkaba) και να κατανοήσουμε ότι οποιαδήποτε σύνδεση μπορεί να επιτευχθεί μέσω αυτού του οχήματος και της εστιασμένης μας πρόθεσης. 
Όποιος τολμήσει ν`απαλλαγεί από τα τελετουργικά του, θα διαπιστώσει πως η πόρτα είναι ορθάνοιχτη και η σύνδεση γίνεται ακαριαία, ακόμη και σε συνθήκες που ποτέ πριν δεν θα τολμούσε, όπως ανάμεσα στο πλήθος κάποιου κοινόχρηστου χώρου. Στο εγγυώμαι προσωπικά ότι λειτουργεί και μπορεί να σε απαλλάξει από περιττά φορτία και ανούσιους φόβους.
Αυτή η προτροπή, φυσικά και δεν σημαίνει ότι τα τελετουργικά απαγορεύονται ή πως είναι αρνητικά, κάθε άλλο. Στόχος της είναι να σε ωθήσει για να συνειδητοποιήσεις πόσο πολύ έχουν αλλάξει όλα όσα γνωρίζαμε και συνεχίζουν ν`αλλάζουν και να τροποποιούνται καθημερινά. Ο ρυθμός που όλα κινούνται, μας ζητάει να συντονιζόμαστε από την ώρα που ξυπνάμε, καθώς καμία ημέρα δεν θα είναι ίδια με την προηγούμενη ή την επόμενη και αυτό είναι η νέα μας πραγματικότητα από εδώ και μπρος.
Εκμεταλλεύσου λοιπόν αυτή την περίοδο των 28 ημερών όσο καλύτερα μπορείς, πειραματίσου και τόλμα να υπερπηδήσεις τα όρια που είχες βάλει στον εαυτό σου μέχρι χτες. Όταν και αφού το κάνεις και αντικρίσεις τ`αποτελέσματα, τότε θα γνωρίζεις πολύ καλύτερα τι λειτουργεί για σένα και με ποιον τρόπο σου ζητείται να το χειρίζεσαι, κάτι που θα σε στρέψει σε πολύ πιο σωστές επιλογές που θα ταιριάζουν πολύ πιο όμορφα κι αρμονικά με το δικό σου Τώρα. Όταν σταθεροποιηθείς στο νέο σου έδαφος, τότε θα κατανοήσεις πόσο πολύ έχει αυξηθεί η αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών που προσφέρεις στον εαυτό σου και στο σύνολο, ενώ υπάρχει σοβαρότατο ενδεχόμενο να προσεγγίσεις νέους τρόπους και να βελτιώσεις κατά πολύ τους παλιότερους. Κι αυτό, θα σου δώσει μεγάλη χαρά.
  
Σχετικά με τις εικόνες του άμεσου μέλλοντος που ανέφερα, τα ενεργειακά πρότυπα που τώρα κατέρχονται δυναμικά στη Γαία έχουν σκοπό να γκρεμίσουν οτιδήποτε δεν ανταποκρίνεται στις νέες συχνότητες και στέκεται ως εμπόδιο στην Επανάσταση της Συνείδησης που η Ανθρωπότητα είναι πανέτοιμη ν`αδράξει, ν`αφομοιώσει και να εκδηλώσει με χίλιους τρόπους.
Αν κοιτάξεις ιστορικά δεδομένα πριν από 50 μόλις χρόνια και τα συγκρίνεις με τα σημερινά, θα δείς πως:
- Οι δικτάτορες μειώνονται δραστικά.
- Τα πολεμικά μέτωπα μειώνονται επίσης και, όπου ξεπροβάλλουν, η διάρκειά τους είναι όλο και πιο σύντομη, ενώ όλο και πιο γρήγορα αποκαλύπτεται το στημένο σκηνικό και οι πραγματικές του αιτίες που δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με την επίσημη προπαγάνδα.
- Τα θρησκευτικά ιδρύματα μαστιγώνονται από τις αποκαλύψεις σκανδάλων σεξουαλικής φύσης και οικονομικής κατάχρησης, ενώ στην προσπάθειά τους ν`αντεπιτεθούν με τα όπλα του μίσους, του ρατσισμού και της μισαλλοδοξίας, όπως έκαναν επί σειρά αιώνων, απομονώνονται κοινωνικά καθώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι παγκοσμίως απορρίπτουν τους σκοτεινούς δογματισμούς της μεσαιωνικής νοσηρότητας και στρέφονται σε πιο ελεύθερη έκφραση της αντίληψης του Θεού, εγκαθιδρύουν μια δια-προσωπική σχέση με την Συμπαντική Ευφυία και προσεγγίζουν βιωματικά την έννοια της Υπερβατικής Αγάπης, απαλλαγμένοι από την ανάγκη μεσαζόντων και "μεσιτών του Παραδείσου".

- Τα πολιτικά κόμματα χάνουν όλο και περισσότερο την επιρροή τους, ο αντίλογος απέναντί τους μεγαλώνει ολοένα καθώς γίνεται ολοφάνερο πως δεν υπηρετούν τους λαούς και τα συμφέροντά τους, αντίθετα, υπηρετούν απροκάλυπτα ένα σύστημα που υποδουλώνει τους ανθρώπους και διαρκώς τους υποβιβάζει, τους εξευτελίζει και τους τρομοκρατεί, εξαπολύοντας την ρητορική του φασισμού και της χωριστικότητας σε κάθε ευκαιρία. Τα ποσοστά συμμετοχής στις εκλογές μειώνονται συνεχώς και είναι πλέον κοινό μυστικό πως τα συστήματα διαχείρισης των ψήφων είναι διάτρητα και "μαγειρεύονται" κατά το δοκούν. Η κάποτε τυφλή εμπιστοσύνη σε τέτοιους φορείς θεραπεύεται και τα μάτια ανοίγουν στο Φως της Αλήθειας, ενώ η αίγλη της εξουσίας και της δύναμης εξαφανίζεται μέσα στους δαιδάλους των διεφθαρμένων κρατικών μηχανισμών και βουλιάζει στον βάλτο παρωχημένης ιδεοληψίας της "υπηρεσίας προς τον εαυτό".
- Τα εκπαιδευτικά ιδρύματα αποδεικνύονται ανίκανα ν`ακολουθήσουν τον ρυθμό καταιγιστικών εξελίξεων, αλλαγών, ανακαλύψεων και καινοτομιών. Η διδακτέα τους ύλη αφήνει παγερά αδιάφορα τα νέα παιδιά που είναι σε θέση να αντιληφθούν το ψέμα και την υποκρισία του παλιού κόσμου καθώς αυτός προσπαθεί να τους διδάξει παρωχημένες αξίες που στην πράξη έχουν όλες ακυρωθεί. 
Τα προαιώνια μίση μεταξύ των λαών, η πατριδοκαπηλεία, οι ψευτο-ηρωισμοί που είναι πάντα μονόπλευροι και τα εγκλήματα που μόνο οι εχθροί μας έχουν διαπράξει, τα θρησκευτικά παραμύθια με τις παιδαριώδεις αντιλήψεις που εισάγουν μονάχα φόβους, ενοχικά σύνδρομα και απειλές καταδίκης στην κόλαση από έναν τιμωρητικό, άσπλαχνο, κομπλεξικό κι οργισμένο θεό, δεν τα συγκινούν και δεν τα έλκουν πια. 
Μέσα από τις νέες τεχνολογίες, ανοίγουν τα μυαλά τους σ`έναν κόσμο χωρίς σύνορα, χωρίς φυλετικές διακρίσεις και περιορισμούς ενώ μεταφέρουν τα σπέρματα του μέλλοντος και περιμένουν την στιγμή της απελευθέρωσης για να τα προσφέρουν. Είναι δεκάδες τα παραδείγματα εφήβων που καινοτομούν στον χώρο της Κβαντικής Φυσικής και των τεχνολογικών εφαρμογών για το κοινό καλό και όχι για τα κέρδη των λίγων ενάντια στην ευημερία των πολλών (αυτό είναι ένα πολύ ενδιαφέρον, σοβαρό και ιδιαίτερο θέμα που θα αναλυθεί εκτενέστερα, σύντομα).
- Το ιατρικό κατεστημένο έχει τεθεί υπό αμφισβήτηση καθώς οι μέθοδοί του, κυρίως στην αλόγιστη χρήση των φαρμάκων και των χημειοθεραπειών, κάθε άλλο παρά θετικά αποτελέσματα έχουν να δείξουν. Ο αντίλογος που πλέον είναι επιστημονικά τεκμηριωμένος, στριμώχνει όλο και πιο ασφυκτικά τις παλιές αντιλήψεις, θεωρίες και πρακτικές που δεν επιδέχονταν αμφισβήτηση. 
Οι δυνάμεις που μέχρι πριν βρίσκονταν σε λανθάνουσα κατάσταση στην συνείδηση, τώρα αφυπνίζονται και επιδεικνύουν "θαύματα" που μόνο οι εγωιστικά προσκολλημένοι στην "αυθεντία" δεν έχουν την ικανότητα να αποδεχθούν, έστω και σε πειραματικό επίπεδο. 
Το τεράστιο πεδίο έρευνας που λέγεται "ανθρώπινη συνείδηση" μόλις που άρχισε να γίνεται αντιληπτό από την επίσημη ιατρική κοινότητα και σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα θα εμφανιστούν αναμφισβήτητα γεγονότα αυτοθεραπείας που θα καταργήσουν ένα μεγάλο τμήμα της παραδοσιακής αντίληψης για το τι είναι το σώμα, πώς λειτουργεί και πώς πρέπει να προσεγγίζεται στην ολότητά του.
- Το παγκόσμιο οικονομικό σύστημα είναι μια παγκόσμια απάτη, σε λίγο αυτό θα το γνωρίζουν και οι πέτρες. Μέχρι την δεκαετία του 70, τα χρήματα που κυκλοφορούσαν στην αγορά είχαν απαραίτητα το αντίτιμό τους σε χρυσάφι, στις τράπεζες που τα εξέδιδαν δίνοντας εντολή στους ανάλογους κρατικούς μηχανισμούς (νομισματοκοπεία). To 1971, με εντολή του προέδρου των ΗΠΑ, Ρ. Νίξον, εγκαθιδρύθηκε το "παραστατικό χρήμα" (fiat money) που σημαίνει ότι δεν υπάρχει ισόποσο απόθεμα χρυσού, ανάλογο με την αξία του χρήματος που κυκλοφορεί. 
Δηλαδή, το χρήμα είναι μονάχα χαρτί και τίποτα περισσότερο, ενώ η αναγραφόμενη αξία του είναι στην ουσία μια πλασματική υπεραξία, επάνω στην οποία κερδοσκοπούν διεθνείς οργανισμοί τοκογλύφων που εξαναγκάζουν κυβερνήσεις μαριονέτες τους σε όλο τον κόσμο να δεχθούν δάνεια που ένα μεγάλο μέρος τους δεν δίνεται ποτέ, αλλά, οι τόκοι και τα επιτόκια δανεισμού αυξάνονται όλο και περισσότερο. 
Έτσι, δημιουργείται ένα κλίμα εκβιασμού και τρομοκρατίας ενώ τα μικρά σε στρατιωτική δύναμη έθνη αναγκάζονται να παραχωρήσουν πολύτιμους πόρους για ψίχουλα αλλά και να διαλύσουν τον δικό τους εμπορικό-κοινωνικό ιστό μέσα από αβάσταχτες φορολογίες με σκοπό να κλείσουν οι ντόπιες επιχειρήσεις και ν`αντικατασταθούν από πολυεθνικές. Η κλοπή του πλούτου των εθνών και η υποδούλωση των λαών είναι πια ολοφάνερη σε ολόκληρο σχεδόν τον κόσμο. 
Το ίδιο μοντέλο χρησιμοποιήθηκε πάντα μετά το τέλος του παγκόσμιου πολέμου. Στην αρχή εμφύλιος για να κρατηθούν τα εδάφη από την Ρώσικη απειλή. Μετά από λίγο και καθώς ο λαός ήταν εξουθενωμένος από την αιματοχυσία, δικτατορία. Μετά, και κάτω από τις κατάλληλες συνθήκες όπου όλα ανατρέπονταν από επαναστάσεις, άφιξη του Σωτήρα ηγέτη με τις ευλογίες των ίδιων δυνάμεων που έστησαν όλα τα προηγούμενα. Μετά, στροφή προς μια πιο "μοντέρνα" κοινωνική δομή. 
Μετά, ανάπτυξη και μπόλικο χρήμα που όμως είναι δανεικό και θα ζητηθεί να επιστραφεί. Μόλις αυτό συμβεί, ολόκληρο το έθνος είναι υπερχρεωμένο και δεν μπορεί ν`αποπληρώσει τίποτα καθώς δεν παράγει ανάλογα "ανταγωνιστικά" προϊόντα αλλά εξαναγκάζεται να εισάγει τα πάντα, αφού οδηγείται στρατηγικά μονάχα να καταναλώνει μέσω του πλαστικού χρήματος, ενώ παράλληλα οι βιομηχανίες του κλείνουν και οι αγροτικές του περιοχές ερημώνουν. 
Τότε, παραδίδεται στα χέρια "καλύτερης διαχείρισης" εισαγόμενων τεχνοκρατών που θα βάλουν μια τάξη στο "δημοσιονομικό έλλειμμα" με χιλιάδες απολύσεις, κατάργηση δικαιωμάτων και παροχών, χαμηλούς μισθούς και υποβάθμιση της ποιότητας ζωής εν γένει, στο όνομα μιας πατρίδας ξεπουλημένης από αυτούς που ο λαός ψήφιζε όλα αυτά τα χρόνια για να τον οδηγήσουν στην ευημερία. Αυτό είναι το οικονομικό "θαύμα" του καπιταλισμού που καταστρέφει τον πλανήτη για να κερδίζουν οι λίγοι από το αίμα, τις θυσίες και τον πόνο των πολλών. 
Η παγκόσμια κυριαρχία του φτάνει στο τέλος της καθώς τα ψευδεπίγραφα χρέη που δημιουργήθηκαν ξεπερνούν κάθε φαντασία και το ίδιο σύστημα αδυνατεί να διαχειριστεί αυτό που κατασκεύασε. Η πραγματική οικονομία και η ορθή διαχείριση των πρώτων υλών του πλανήτη αλλά και του ανθρώπινου δυναμικού, έχει ήδη προταθεί επάνω σε δίκαιους όρους και διαφανείς διαδικασίες και ξεκίνησε να εφαρμόζεται από συμμαχίες εθνών που αρνούνται να κάνουν συναλλαγές με το δολάριο. Είναι θέμα χρόνου η παγκόσμια οικονομία να βρεθεί με τα μούτρα στον τοίχο και αυτό σύντομα θα συμβεί, στα επόμενα δύο χρόνια, σταδιακά.
Μην ταράζεσαι και μην φοβάσαι, δεν θα παρελάσουν όλες αυτές οι εικόνες μπροστά στα μάτια σου καθώς θα διαλογίζεσαι. Όλα τα παραπάνω, σου δίνουν μια ανάλυση των δομών που οι κατερχόμενες ενέργειες έχουν βάλει στο στόχαστρο και θ`αρχίσουν να τις κλονίζουν όλο και πιο ισχυρά, μέχρι να τις γκρεμίσουν για πάντα.

Μπορείς να κατανοήσεις και ν`αντιληφθείς την δυναμικότητά τους σε προσωπικό επίπεδο, καθώς θα συνδέεσαι με την σύγκλισή τους αυτή την περίοδο. Όλα ανοίγουν τώρα και ξεχύνονται στο Γήινο πεδίο, καθώς έχει σημάνει η ώρα της απελευθέρωσης από καθετί παρωχημένο, από οτιδήποτε αρνείται ή αδυνατεί να συντονιστεί με το κάλεσμα για αναβάθμιση και επιμένει στα σκοτάδια του παλιού κόσμου της χωριστικότητας, του μίσους, του ψέματος και της βίας.
Αυτό που τώρα καλείσαι να κατανοήσεις, είναι πως η κατάρρευση του παλιού κόσμου δεν θα συμβεί μέσα από επαναστάσεις, οδοφράγματα κι οδομαχίες, όπως συνέβαινε στο παρελθόν. Οι ενέργειες μεταμορφώνουν σταδιακά την Ανθρωπότητα ξεκινώντας από το κυτταρικό της επίπεδο και της προσφέρουν μια επέκταση της Συνείδησης, στον βαθμό που νέες ιδέες μπορούν να εισέλθουν και να διαγράψουν τους παλιούς προγραμματισμούς. 
Φυσικά, η Ελεύθερη Βούληση θα γίνει απολύτως σεβαστή, σε κάθε περίπτωση. Όμως η κρούση γίνεται ολοένα και ισχυρότερη καθώς κυλάει ο χρόνος και αυτός είναι περιορισμένος πλέον, επειδή η 3η και η 4η διάσταση συγχωνεύονται για να οδηγηθούμε στην 5η, ή, στην περίπτωση αυτών που αρνούνται να ακολουθήσουν τον εξελικτικό ρυθμό, στην 3η διάσταση ενός άλλου πλανήτη σε κάποιο άλλο Ηλιακό Σύστημα.
Αν αποσυμβολίσεις όλα τα παραπάνω, που επί της ουσίας τους σκιαγραφούν την ιστορική μας διαδρομή πολλών αιώνων σαν στάση και άποψη για το τι είναι τι, ίσως διαπιστώσεις το εξής:
η σωματική ύπαρξη στην 3η διάσταση έχει αναπόσπαστο στοιχείο της την γραμμική σκέψη και αυτό σημαίνει ότι για να προσθέσεις γραμμικά ώστε να φτάσεις σε ένα κάποιο άθροισμα, πρώτα πρέπει να τεμαχίσεις το καθετί σε τμήματα.
 
Ο αναλυτικός νους του αριστερού, αρσενικής ποιότητας και δυναμικής εγκεφαλικού ημισφαιρίου, αυτό κάνει επί σειρά αιώνων, τεμαχίζει το σύνολο και αναλύει εξαντλητικά το κάθε τμήμα. Αυτό μπορείς να το δείς στις θρησκείες με τις εκατοντάδες αιρέσεις, στις πολιτικές ιδεολογίες με τα δεκάδες παρακλάδια τους, μπορείς να το δείς στην ιατρική που έχει μια ειδικότητα και ένα φάρμακο για το καθετί, στην κοινωνική και επαγγελματική ζωή με τις εξειδικεύσεις σε συγκεκριμένες δεξιότητες, είναι προφανές στις φυλετικές διακρίσεις κ.λπ. 
Όλα τα τμήματα αντιπάλλονται μεταξύ τους για μια θέση εξουσίας, ό,τι κι αν σημαίνει αυτό, καθώς ξεχνούν ότι ανήκουν σε ένα σύνολο, η βιωσιμότητα του οποίου εξαρτάται από την συνοχή του, ενώ κινδυνεύει από τον κατακερματισμό του. Αυτή η αρχαία νοοτροπία του "διαίρει και βασίλευε" έφτασε στο τέλος της καθώς ολοκληρώνεται ο χρόνος μαθητείας στην 3η και την 4η διάσταση αφού ο πλανήτης που φιλοξενούσε αυτό το "σχολείο" περνάει στην 5η διάσταση ακολουθώντας το δικό του εξελικτικό σχέδιο.
Η Ανθρωπότητα τώρα έρχεται αντιμέτωπη με το τέλος της μαθητείας στο γήινο πεδίο όπως το ήξερε για 26.000 συνεχόμενα χρόνια.

Οι νέες ενέργειες αφυπνίζουν την συνείδηση και το αμέσως επόμενο στάδιο από την γραμμική σκέψη είναι η "Κβαντική Σκέψη και Αντίληψη" ή αλλιώς, από την χωριστικότητα στην Ενότητα. Θα το αναλύσω περισσότερο κάποια στιγμή στο άμεσο μέλλον, όμως προσωρινά μπορείς να το αντιληφθείς ως Ολιστική προσέγγιση που δεν εμποδίζεται από τα όρια των χαμηλών διαστάσεων. 
Η έννοια του χρόνου είναι σημαντικό κλειδί για την απαιτούμενη κατανόηση, κάτι για το οποίο έχουμε ήδη παραδείγματα όλοι μας, αν στοχαστούμε στον τρόπο που βιώνουμε ήδη τον χρόνο, σε αντίθεση με τον τρόπο που τον μετρούν τα ρολόγια μας. Αυτό είναι μια νύξη, για όσους/ες έχουν ήδη ανοίξει τα κανάλια τους απαλλαγμένα από τον φόβο και τις σκοτεινές δοξασίες του παλιού κόσμου. Αν έχεις βιώσει τον εαυτό σου να βρίσκεται την ίδια στιγμή σε δύο διαφορετικές χωροχρονικές διαστάσεις, μια χαμηλή και μια υψηλότερη, τότε ξέρεις τι εννοώ και μπορείς να καταλάβεις πού πηγαίνουμε.
Βιώνουμε ιστορικές στιγμές και η περίοδος που ανοίγεται τώρα μπορεί να σου προσφέρει μια βαθύτερη κατανόηση της σημασίας όλων των γεγονότων, αν τολμήσεις να κολυμπήσεις με το ρεύμα χωρίς αντιστάσεις.
 
Όσοι αντιστέκονται ακόμη και αρνούνται να βγούν στο Φως, θα βιώνουν όλο και πιο δύσκολα, όλο και πιο επώδυνα, καθώς οι παλιές ενέργειες αποσύρονται και δεν θα παρέχουν καμία υποστήριξη στις παλιές δομές, νοοτροπίες και ιδεολογίες, όσο κι αν κάποιοι προσπαθούν να πείσουν ότι συμπλέουν με τα νέα δεδομένα επειδή άλλαξαν όνομα και λογότυπο στο κόμμα ή στην επιχείρηση ή στο προϊόν τους. 
 
Η Συνείδησή μας βρίσκεται σε μια αυξανόμενη διαστολή με σκοπό να ρουφήξει όσο περισσότερο Φως μπορεί, να το αφομοιώσει, να διαλύσει τα παλιά πρότυπα και τις αρχαίες σκεπτομορφές. Οι νέες ιδέες έχουν ήδη βρεί γόνιμους νόες και αναπτύσσονται ραγδαία, κάτι που θα δούμε μέσα από νέες τεχνολογίες που σιγά σιγά κάνουν ήδη την εμφάνισή τους και προσφέρουν λύσεις σε προβλήματα που ο παλιός κόσμος αρνήθηκε κατ`επανάληψη να κάνει, προστατεύοντας τα τυραννικά συμφέροντά του και μόνο αυτά.
Η προτροπή μου είναι μια: Διαλογίσου, όσο πιο συχνά μπορείς.
Οι ενέργειες που έχεις στην διάθεσή σου είναι πανίσχυρες.
Μόνο εσύ καθορίζεις τον ρυθμό της προόδου σου
και τώρα μπορείς να κάνεις άλματα, αν το επιλέξεις.
Βγαίνουμε ολοταχώς από το σκοτάδι 26.000 χρόνων.
Ξημερώνει
και κανένας δεν έχει την δύναμη
να σταματήσει
τον Ήλιο.
[ artist: Adam S Doyle ]
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters