Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017

«ΘΡΙΛΕΡ» ΜΕ ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ MERCEDES ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΣΚΟΡΠΟΥΝ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ..;;;

Οι Γερμανοί και το 2018, θα πουλάνε ελαττωματικά αυτοκίνητα με την ΑΔΕΙΑ του ΕΦΕΤΕΙΟΥ ..!!!

«ΘΡΙΛΕΡ» ΜΕ ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ MERCEDES ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΣΚΟΡΠΟΥΝ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ..;;;

Αγαπητοί συμπολίτες , 
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ, με την ευχή να μην ζούμε κάτω από τις τρομοκρατικές ενέργειες όσων κρύβουν τις θανατηφόρες βλάβες σε αυτοκίνητα που  είναι ελαττωματικά και οι εταιρείες που τα πουλάνε, που  είναι  οι πρώτες  σε πωλήσεις αυτοκινητοβιομηχανίες στην Ελλάδα, να το κρύβουν από την κατοχική κυβέρνηση ,  όπως είναι η   Γερμανική MERCEDES , και τα κατοχικά ΜΜΕ να διαφημίζουν αναληθώς ότι είναι ασφαλή ….!!!
Ετοιμαστείτε για ΝΕΕΣ αποκαλύψεις μέσα στο 2018 για τα ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ αυτοκίνητα της MERCEDES,  που σκορπούν τον ΘΑΝΑΤΟ …!!!!

Θα συνεχίσουν τα ανεξάρτητα ΜΜΕ , να διαδίδουν την ΑΛΗΘΕΙΑ …????   http://www.makeleio.gr/

 Οι ¨ΒΟΜΒΕΣ¨ μέσα στα αυτοκίνητα των ΓΕΡΜΑΝΩΝ και εναντίον της Δικαιοσύνης , θα συνεχίσουν το καταστροφικό έργο τους..???

https://patratora.gr/archives/189734 …….Ήταν βέβαιος ο θάνατος…με τέτοιο ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ αμάξι της MERCEDES : Κάτι τέτοιο βγαίνει ως συμπέρασμα δυο χρόνια σχεδόν μετά τον θάνατο της Ολυμπιονίκης. Στις 14 Μαΐου του 2014, η Ολυμπιονίκης…
της Ρυθμικής Γυμναστικής, Άννα Πολλάτου έχασε τη ζωή της….!!!!!!

http://m.ilovestyle.com/article/10558/neo-stoiheio-gia-atyhima-toy-tomas-protopapa      ……   Συνεπώς, ο λόγος που ο Τόμας ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ ακινητοποίησε το MERCEDES όχημα του,  παραμένει άγνωστος…!!!!!!


Βουτιά θανάτου έκανε σήμερα το πρωί μια νεαρή οδηγός, με το MERCEDES …!!!!!!!!!

Το 2018 θα είναι η συνέχεια του δικαστικού ¨θρίλερ¨ με τους Γερμανούς , που πουλάνε ελαττωματικά αυτοκίνητα .?? Θα συνεχίσουν οι εκπρόσωποι της Ελληνικής Δικαιοσύνης να αγνοούν τους ΝΕΚΡΟΥΣ και τους ΝΟΜΟΥΣ..>>?? Θα συνεχίσει η Βουλή των Ελλήνων να μην προστατεύει τους καταναλωτές ..??? 

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών σε αδιέξοδο , μετά τα θανατηφόρα ατυχήματα με τα ελαττωματικά οχήματα της Γερμανικής MERCEDES των ΠΟΛΛΑΤΟΥ. ΠΡΩΤΟΠΑΠΑ, ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ εξαφάνισαν οι ΓΕΡΜΑΝΟΙ μαζί με τους εκπροσώπους τους το ελαττωματικό όχημα για να ΜΗΝ διατάξει το δικαστήριο πραγματογνωμοσύνη , τότε κατατέθηκε η ΜΗΝΥΣΗ ΕΝΑΝΤΊΟΝ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

 Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ κ. Σόιμπλε ομολογεί πως η Γερμανία μετά τον Β’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ δεν ήταν ποτέ κράτος κυρίαρχο αλλά εταιρεία ελεγχόμενη από τον εκάστοτε Υπουργό Οικονομικών και μάλιστα με την ακόλουθη διεύθυνση: ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ Ε.Π.Ε. BUNDESREPUBLIK DEUTSCHLAND FINANZAGENTUR GmbH ΟΔΟΣ:LURGIALLEE 5 D 60439 FRANKFURT/MAIN ΤΗΛ.: + 4969 25616 0 FAX : + 4969 25616 1476 EMail: info@deutschefinanzagentur.de Αρ.Εγκρίσεως: HRB 51411 AMTSGERICHT/FRANKFURT/MAIN


Το απίστευτο δικαστικό «ΘΡΙΛΕΡ» με την Γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία  MERCEDES άρχισε από το 2006 , όταν διαπιστώθηκε ότι το αυτοκίνητο ήταν ελαττωματικά και άρχισαν οι διαφορετικές εκτιμήσεις των Τεχνικών Επιθεωρητών ειδικά καταρτισμένων εξουσιοδοτημένων επισκευαστών να συγκρούονται μεταξύ τους,  έντεκα χρόνια και δεν ήταν αρκετά να αποκαλυφθούν , αφού οι πραγματογνωμοσύνες , τεχνικά πορίσματα αλλά  και οι ομολογίες από τους Εξουσιοδοτημένους Επισκευαστές  συνεργεία της  MERCEDES,  ΓΙΑΝΝΙΤΣΑΣ , MERCER, ΕΚΚΑ , ΛΑΪΝΟΠΟΥΛΟΣ , MERCEDESBenz– Ελλάς ΑΕΕ  που ο ένας διέψευδε τον άλλον , αλλά και  ότι την ευθύνη δεν διευκρινίστηκε από τους Έλληνες δικαστές ποιος την έχει αφού με την  στρατηγική τους  δημιούργησαν ένα ομιχλώδες τοπίο στο δικαστήριο , με αποτέλεσμα να αγνοήσουν οι Έλληνες Ανώτατοι Δικαστές τους ΝΌΜΟΥΣ………!!!!

Αφού ακόμα και όταν κατατέθηκε μήνυση  δεν ήταν αρκετά τα στοιχεία για να δώσουν  ένα τέλος στην αδιαφορία και την απάνθρωπη συμπεριφορά του Τούρκου επικεφαλή της  MERCEDESBENZDAIMLER …. Dr. DIETER ZETSCHE  ,  ο αδίστακτός  επικεφαλής  για να κερδίσει μερικά ευρώ παραπάνω , δεν δίστασε να τροφοδοτήσει την Ελλάδα με ελαττωματικά αυτοκίνητα , που όπως αναφέρει πάσχουν αθεράπευτα από ΑΓΝΩΣΤΕΣ –ΒΛΑΒΕΣ μέσα στον εγκέφαλο-κινητήρα ,  τα οποία σίγουρα  ΔΕΝ θα μπορούσε να τα πουλήσει σε καμία άλλη χώρα , εκμεταλλεύτηκε την δυσχερή οικονομική κατάσταση στην οποία έχει οδηγηθεί η Ελλάδα και συνέχισε να τα πουλάει…!!!  

Η  Ελληνική γραφειοκρατία τον προστάτευσε , αφού ακόμα και το Τμήμα Οδικής Ασφάλειας του υπουργείου Μεταφορών, ΔΕΝ έστειλε την ομολογία του επικεφαλή της  MERCEDES  Dr. DIETER ZETSCHE <<<..( που έστειλε με ηλεκτρονικό μήνυμα Δ/νων Σύμβουλος του κ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΪΔΗ μαζί με τον Τεχνικό Επιθεωρητή κ. ΓΟΥΛΑΡΑ  ( georgios.goularas@daimler.com ) από την θυγατρική του εταιρεία MERCEDESBENZ-ΕΛΛΑΣ ΑΕΕ , που παραδέχτηκε εγγράφως στο υπουργείο Μεταφορών στο Τμήμα Οδικής Ασφάλειας ( n.palamari@yme.gov.gr  ) ότι  οι ΒΛΑΒΕΣ είναι ΑΓΝΩΣΤΕΣ μέσα στον εγκέφαλο-κινητήρα των οχημάτων του , το ομολόγησαν πριν συμβούν τα θανατηφόρα ατυχήματα το 2011 , και βυθιστεί διαδοχικά το Πανελλήνιο στο ΠΕΝΘΟΣ  )..>>> στην Ελληνική Βουλή , αφού μετά τις τρομακτικές αποδείξεις ( το υπ’ αριθ. πρωτ. 43435/3961 έγγραφο της MERCEDES ότι πουλάει «ΒΟΜΒΕΣ» αυτοκίνητα , ο ανεξάρτητος βουλευτής κος. Νικολόπουλος  ζήτησε όλα τα στοιχεία για να διενεργηθεί κοινοβουλευτικός έλεγχος για την τρομακτική ομολογία των ηγετών της  MERCEDES…!!!!! 

Ακόμα και όταν σκοτώθηκαν οι ΠΟΛΛΑΤΟΥ, ο ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ και η ΣΤΑΜΑΤΙΑ , ο Τούρκος Επικεφαλής της πιο γνωστής αυτοκινητοβιομηχανίας στον κόσμο  δεν αντέδρασε , αφού  χάρη στην Ελληνική γραφειοκρατία ποτέ τα στοιχεία δεν εμφανίζονται μυστηριωδώς εγκαίρως σε όσους αποφασίζουν ,( δικαστικές αρχές, ελεγκτικές αρχές )  όπως εγκαίρως εμφανίζονται όλα τα στοιχεία σε ότι αφορά τα χρέη προς τις δημόσιες υπηρεσίες και αποδίδονται οι ευθύνες σε όσους είναι παραβάτες , πόσο μάλλον αν κινδυνεύει το δημόσιο αίσθημα ασφάλειας , από ελαττωματικά πράγματα που σκορπούν τον ΘΑΝΑΤΟ .??? Δηδ το Ελληνικό κατοχικό κράτος  έχει καταφέρει να γνωρίζει όλα όσα χρωστάει ο κάθε πολίτης , αλλά δεν μπορεί να τον προστατεύσει από πράγματα που σπέρνουν τον ΘΑΝΑΤΟ..??? 
       
Το ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ δικαστικό απόλυτο «ΘΡΙΛΕΡ» που σκορπάει τον ΘΑΝΑΤΟ και βυθίζει το Πανελλήνιο στο ΠΕΝΘΟΣ κατ’ επανάληψη, έχει συνέχεια …!!! Στο Ελληνικό κατοχικό κράτος των μνημονίων , και καλά κρατεί …!!!!!! Κυβερνήσεις πάνε και έρχονται αλλά , το δικαστικό «ΘΡΙΛΕΡ»  μένει , δεν θα τελειώσει , εκτός και αν εξαφανίσουν τα στοιχεία και μου ρίξουν μεγαλύτερο πρόστιμο επειδή τους αποκάλυψα , ώστε να ΜΗΝ κινδυνεύουν οι αδίστακτοι ΓΕΡΜΑΝΟΙ πια , από δικαστικές μελλοντικές αποφάσεις που ενδεχομένως να τηρηθούν οι ΝΟΜΟΙ …!!!!!  

Το 2018 στις 18 Ιανουάριου , θα δικαστεί η Έφεση εναντίον της Γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας  MERCEDES  στο Εφετείο Αθηνών , αριθ. Πινακίου 2 από το 14ο Τριμελές Εφετείο Αθηνών, αφού πρώτα οι Γερμανοί , δεν παραπέμφθηκαν στην Εισαγγελία όταν διαπιστώθηκε ότι παραβιάζουν τον Ποινικό Κώδικα …Διέπραξαν  «το αδίκημα της απατηλής πρόκλησης βλάβης (άρ. 389ΠΚ» ……ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ, δύο ΜΗΝΥΣΕΙΣ ….. Στην 1η μήνυση ομολόγησαν ότι πουλάνε ελαττωματικά αυτοκίνητα που πάσχουν αθεράπευτα από ΑΓΝΩΣΤΕΣ –ΒΛΑΒΕΣ στο υπουργείο Μεταφορών , και ποτέ η ομολογία δεν δόθηκε από κανέναν υπουργό στην Βουλή  και την 2η  φορά κατατέθηκε η μήνυση εναντίον των Γερμανών της  MERCEDESBENZDAIMLERCHRYSLER επειδή οι συνεργάτες τους ΛΑΪΝΟΠΟΥΛΟΣ , εξαφάνισαν το ελαττωματικό αυτοκίνητο που αποκάλυψε την ΑΓΝΩΣΤΗ – ΒΛΑΒΗ  ….!!!!!!  Τι θα πράξει ο Έλληνας Πρωθυπουργός που ενώ γνώριζε , δεν έκανε καμία προσπάθεια να προστατεύσει τους καταναλωτές ….ΠΟΛΛΑΤΟΥ, ΠΡΩΤΟΠΑΠΑ, ΣΤΑΜΑΤΙΑ που σκοτώθηκαν εξαιτίας ΑΓΝΩΣΤΩΝ – ΒΛΑΒΩΝ απο τα ελαττωματικά αυτοκίνητα της ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ -MERCEDES , που ούτε ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΈΚΑΝΕ ΤΙς ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ..???  

Αφού το Υπουργείο δεν φρόντισε να ενημερωθεί ο Έλληνας δικαστής στο Μονομελές, και με την υπ’ αριθ.  6843/2011  απόφασή του  (Ασφαλιστικά μέτρα),  κρίνει στις 6/7/2011 ότι δεν υπάρχει ελάττωμα στο αυτοκίνητο, ενώ η ομολογία των ΓΕΡΜΑΝΩΝ που είχαν στείλει στο υπουργείο Μεταφορών εξαιτίας της γραφειοκρατίας  κατατέθηκε τον Νοέμβριο του 2011 μετά την απόφαση  ,  άρα δεν είχε ο δικαστής πλήρη εικόνα ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΌ αυτοκίνητο αφού  ούτε την ομολογία των Γερμανών ότι το όχημα ήταν ελαττωματικό , δεν μπόρεσε να διαβάσει , αλλά και  στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών οι Αξιότιμοι Έλληνες Δικαστές ΑΓΝΟΗΣΑΝ ………..το αρ. 6 παρ. 3 του Νόμου 2251/1994 , διάταξη η οποία όφειλε να είναι σε γνώση του δικάσαντος δικαστηρίου και ορίζει ότι :« όποιος εισάγει ένα προϊόν για πώληση, χρηματοδοτική ή απλή μίσθωση ή άλλης μορφής διανομή στα πλαίσια της επαγγελματικής εμπορικής του δραστηριότητας , ευθύνεται όπως ο παραγωγός»     Ορθή, δε, αναγκαία κρίνεται η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ που παρέχει ο Νόμος 2251/1994 στους καταναλωτές. http://1.bp.blogspot.com/-3TM_Uyj7qIU/VTFAtnMbwTI/AAAAAAADNT8/H0r5o5w1xbY/s1600/MERCEDES%2B5.tif


 ΕΝΑ «ΘΡΙΛΕΡ» ΜΕ ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ …..Αφού οι ΜΗΝΥΣΕΙΣ δεν ισχύουν στην Ελλάδα των Γερμανικών κατοχικών δυνάμεων , με απρόσμενες εξελίξεις και αποκαλύψεις , με χιλιάδες καταναλωτές να  κινδυνεύουν ΘΑΝΑΣΙΜΑ , καθημερινά …!!!!!

2η   ΜΗΝΥΣΗ ΣΟΚ …. Η  Μήνυση ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ MERCEDES δεν ισχύει στο Ελληνικό κολαστηριο ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ των ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ ….;;;;;;  ΕΔΩ η ΜΗΝΥΣΗ εναντιον των ΓΕΡΜΑΝΩΝ …. Της MERCEDES…..Δημιουργήθηκε το ΑΠΟΛΥΤΟ ΧΑΟΣ στην κατοχική ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ …!!!!! ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΣΚΟΡΠΟΥΝ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ..;;;


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjQpJ3Tg7lt1-eRb3hOTRFnC3lTvWs2Tb8xlaHlnCIVTtUJak2n7Gcr1Ell4jGMhkhM16S6Za0tbKbF-_A2mIBW_Q_nDQN208XoxPVlqEm_y_EkI5GPO8U9CViHx2SOSClJRszCrOtqdEE/s640/unnamed.jpg

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj2Mf1sN5z433P7JyyzJZlGyDRHf-UJRbQkzrdbnu0YLFa0TJ8lbcCqCkvvWKjhbUQ5Id84LhUbFxdgDBfMp2dO1ZLwSXtgW_m37WWKpC3O2PG_KSR0jMjpzONa1g_pLw2WVqtUPk-0Nxk/s640/unnamed.jpg


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjuFB818Z9CIl2n3uNb7c9SlqWLl1ahCLsG0GJcyQgS3wu90tdqOUbTBN2wO5YrwKq4-Xx2Nj282-Oxs8iQYBxh_ilyZSsMQmvrDn0ecE54DodQlO1HVogR2ain0ayOAxjJNV1kBIVJt4E/s640/unnamed.jpg

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEikA9dMpxkiDh9fZAAwkOGYxCP407P_XuWMlZBgEhntRkGec2pHof4HgrogpcYFBqCC9dRj2tjRrR5yXrlhsSKk1JamEwAUFQJXjBgkboAYm2fv0-qVCmvitvP1-NclJMkINT9FUoR1yJ0/s640/unnamed.jpg

 https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjWbBKgNBL5zCuoAfCTppI0VPieHgqXm1syDnaUMVZ-PHvzfsN7gq6plXIIyNcZviQpfadm06pCzEkBiMNB6MfVozIwH8iR0XeNyUkBI1V1OS-3PveWO5lYvBcw8vcX8bPuyqITFtG6yjM/s640/unnamed.jpg

 https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgJoGaUuHGPQzvRxbIYPHpxQds3e00hz5lv1ltG0xab0RzKD69k-CXLzSCcQJTGD2FrnbwkEzKJzKXmDIUIW4GiOeLMqM2E8_mmopzVQtj-mVpqhsn43ra-fb0YeMJzyYNcbbGmgZ82QwM/s1600/unnamed.jpg

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj15hKA5R2uLYWRGmBWvtBPUwR0rIeyhAD7MUG6-jsR4KyeEf1-zvh_vvM410WQiDVttOPeltzgLZt9r__cSd_aqlOTpB-BTdGYceqp53IrzLMDQoKK4BiGsFJSRpJbeDgmyDlwJzxTQEI/s1600/unnamed.jpg

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiwrYbG5-JSye9qou7cPLVW6G7pIrvV9R-PfBJYKJeA8ob3RmGXrN_1PO0Qas2vJ1OjnTEqf1TkgDXLfsNlWVprXunPEm7VAsUBFToYE5Xn0N1yI-FQ4DO0Zhta4a9EXUF2kM3ynTfo7dU/s1600/unnamed.jpg

 https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEghgsWaRk1YCbmrGhwiNTlJu5s5ffoFsm1XuuuNSCp7YI7qdCy3QxdNJcJcX66e0pcI2wzRBeeIftOIYSYIHn8PBMheXIqy15GI4mCj83Ruzz5IWMYwYMgiuCDp8i3i8FeqJPW_9Ck_qJU/s640/unnamed.jpg

 https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh2cZLKQ9jDUpQpdzRbdsqhXsdVtADxIBoakyvr1xBRc5E8YUPghMKvFXG_BnSg89oMDw_vO-xRUgN8NzrhkFwBBTJ_wMupbcKKRadTLIznUGJNNjdQMIZnvlGo3EF06YK3Ln-S9lwhDo0/s1600/unnamed.jpg

 https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhyKZGFbHqocwBEcCvWxrZoYJbG7435UC_rQ-E0WRLVOXN2QbyNgFKkVPdplexRmW-tZmtmAd5w0dpD_Wr5KrSN311bwsCBI4ATJqhDS5G1NWVx54bNKeUdVUMg62VgK6Mnv65rRC7lCEw/s640/unnamed.jpg

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiBj6Lh1tfzEPx7isuoQQt-f24gkyL_lZJpJIaL0qb8XAv3wyTptBCH6gTeDnfLIPldrDKKgy54d3-XIVCGdp0ifjSinf-OCXuhw08-VTrPDIIAiXZggFpIO5yW8zywCv4RgHC1IoY6JW0/s640/unnamed.jpg

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgO5E1_-T54IO8n_sXNJE72czHSJAwXMBxe8B6RKe5SdBTckp-GQ56siUnnoJLukwd1EzpyEvCCoyaRMm6E561gz8e_d3IHptwHbIQQtcPo-cZipUSyHWgTZRBKbJmrJUNmMqw5EUQGD90/s1600/unnamed.jpg




http://greeknewsondemand.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters