Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017

«ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΚΟΣ ΟΡΟΣ Η ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ» !!! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ… «Η ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ» !!! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΟΜΙΚΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΥΤΗΣ;;;; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ;;;; ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ;;;;


muslims_450x

«Καί χορό τριγύρω σου θα στήσουν
Με βιολιά καί με ζουρνάδες
γύφτοι, Εβραίοι, αράπηδες, πασάδες
καί τα γόνατά τους θα λυγίσουν οι τρανοί σου
καί θα γίνουν των ΡΑΓΙΑΔΩΝ οι ΡΑΓΙΑΔΩΝ»
“Ο Δωδεκάλογος του Γύφτου”
………………………………
«Τόσα πολλά μετέδωσε η πόλη των Αθηνών, στους άλλους ανθρώπους για την διανόηση και τον λόγο, ώστε γινόμενοι οι μαθητές της δάσκαλοι σε άλλους, πλασματικά πλέον κατάντησε το όνομα των Ελλήνων να θεωρείται της διανοίας και όχι του γένους, κι ακόμη περισσότερο να καλούνται Έλληνες οι της δικής μας παιδείας μετέχοντες και όχι οι φυσικοί συγγενείς μας»
ΔΙΑΒΑΣΤΕ >>> ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ
………………………………
Efi Efraimidou ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ… ΟΛΑ ΑΧΤΑΡΜΑΣ… ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΟΜΙΚΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΥΤΗΣ;;;; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ;;;; ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ;;;;
«ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΚΟΣ ΟΡΟΣ Η ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ» … !!!! Η ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΟΜΩΣ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ… ΚΑΙ «Η ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ» … !!!!!!!
ΩΡΑΙΑ ΜΟΙΡΑΣΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΡΕΛΑΙΝΕΣΤΕ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΤΕ ΑΒΕΡΤΑ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ…
ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΙ ΤΙΤΛΟ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙΤΑΙ… ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ ΝΑ ΚΑΨΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΤΟΥΣ…. ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ… ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΥΣ ΜΑΣ… ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ… ΑΧ ΕΛΛΑΣ … ΣΕ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ…

ΦΡΙΞΤΕ … [… Στην ελληνική νομική γλώσσα δεν γίνεται διάκριση μεταξύ των όρων «ιθαγένεια» και «υπηκοότητα», οι οποίοι στη έχουν χώρα μας ταυτόσημο περιεχόμενο…] ΣΥΡΙΖΑ: ΓΙΑ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ, «όχι στον τόπο γέννησης ή στην καταγωγή βάσει αίματος, αλλά στον τόπο που βρίσκεται η κατοικία και η εργασία του μετανάστη»

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ.

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Εμείς φτιάχνουμε μια μεγάλη παράλληλη λεωφόρο, την «ΛΕΩΦΟΡΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ»
…………………………………………………


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΛΦΕΙΟΥ:

ΔΑΝΙΗΛ ΕΣΔΡΑ… ΓΙΑΤΙ ΕΝΑΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ;;;

ΥΠΟ ΛΑΘΡΟΚΑΤΑΚΤΗΣΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕΡΙΚΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ…

ΦΥΓΕΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ «ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΛΑΘΡΟΕΛΛΗΝΕΣ»…

ΟΙ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ… «ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ» ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ… «ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ»…

ΤΟ ΥΠ.ΕΞ. ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΟΛΟΓΙΑ !!! ΘΑ ΕΚΔΙΔΕΙ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ !!!

ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΑΔΕΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ 1 ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΑΠΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ… ΛΕΚΤΙΚΗΣ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ!

ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ! ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΕΙΠΕ ΕΙΡΩΝΙΚΑ Η κυραΤΑΣΙΑ: «απλώς εξαφανίζονται»

Ρατσισμός, Εθνισμός και η συλλογική λειτουργικότητα των κοινωνιών

Γύφτοι, Αλβανοί και Πακιστανοί στην ουρά για το… «κοινωνικό μέρισμα» του δικού μας… «πλεονάσματος»!

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΞΑΝΘΗΣ: «Μας ζητάνε σπίτια, ξενοδοχεία και πάσης φύσεως κατάλυμα, με το πρόσχημα της αντιμετώπισης εκτάκτου ανάγκης…» , ΠΑΚΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ σημερινός πρόεδρος της ιδιωτικής εταιρείας «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» , είχε πει το 2009: «Εγώ θα πω ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ εκείνους που επιλέγουν την Ελλάδα , για να ζήσουν μαζί μας…»

ΚΟΒΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΕΝΟΙΚΙΟΥ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΤΟΥΝ 20.000 «ΛΑΘΡΟΕΛΛΗΝΕΣ»

ΚΑΜΙΝΗΣ: «ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ;», κυραΤΑΣΙΑ: » ΑΠΛΩΣ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ…» «…ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΝΑ ΓΙΝΩ ΚΑΙ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ…» !!!

ΛαθροΤασία. Ανέλαβε επάξια να φέρει εις πέρας το εθνοκτόνο έργο που ξεκίνησαν οι προδοτικές κυβερνήσεις της μεταπολίτευσης.

κυραΤΑΣΙΑ για ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ: εμείς οι ίδιοι έχουμε σχεδιάσει και υποβάλει πρόταση στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή για να χρηματοδοτηθούν. Τώρα αυτός ο σχεδιασμός αλλάζει άρδην λόγω του μεγάλου αριθμού… μέχρι τότε θα τους σιτίζει ο Στρατός.

ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΑ… ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ… ΙΔΟΥ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΣΟΥ…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters