Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΠΑΔΟΙ ΚΑΝΕΝΟΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ, ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΔΙΑΝΥΟΥΜΕ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΣΩΝ ΒΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΒΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΕΝ ΓΕΝΕΙ.

Viky Charalambous



ΚΥΡΙΟΙ,

ΠΡΩΤΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΑΔΟΙ ΚΑΝΕΝΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ, ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΔΙΑΝΥΟΥΜΕ, ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΒΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΒΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΕΝ ΓΕΝΕΙ.
ΔΕΥΤΕΡΟΝ, Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΔΕΝ ΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΗΣ, ΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΕΡΗΜΗΝ ΧΩΡΙΣ Ν' ΑΚΟΥΣΤΕΙ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΠΟΨΗ, ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΘΕΜΑ ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΧΕΙ ΕΦΕΣΙΒΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΟΡΙΣΤΕΙ Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΙΑ Ν' ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ Η ΠΛΕΥΡΑ, ΠΑΡΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΣΚΟΥΝΤΑΙ..
ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟ ΨAΞΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ 
ΟΥΣΙΑ ΑΠΛΑ ΤΟ ΧΛΕΥΑΖΕΤΕ;
ΚΑΙ ΕΡΩΤΩ, ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΡΑΒΩΣΕΙ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ..
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ..
ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΓΙΑ Ν' ΑΚΟΛΟΥΘΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ, ΟΤΑΝ Η ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΟΥ ΔΝΤ, ΕΙΝΑΙ Η ΛΑΓΚΑΡΝΤ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΕΙΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΔΙΕΤΕΛΕΣΕ ΩΣ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΙΕΙΑΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΤΟ 2008, ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΟΛΙΜΠΙΚ ΤΗΣ ΜΑΣΣΑΛΙΑΣ ΜΠΕΡΝΑΡ ΤΑΠΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ CREDIT LYONNAIS, ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΤΑΠΩΛΗΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ ADIDAS, Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΩΣ, ΓΙΑ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ 405 ΕΚ ΕΥΡΩ (ΟΧΙ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΥΡΩ, ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΛΛΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΡΙΩΝ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ...) ΚΑΙ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ ΩΣ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΡΥΝΑΝ ΤΟ ΓΑΛΛΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ;;;;
ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΡΥΒΕΤΕ ΠΙΑ. 
ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΑΡΑΓΕ; 
ΕΡΓΑΖΕΣΤΕ ΟΝΤΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΕ ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΜΕΝΟΥ ΛΑΟΥ;;; 
'Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΕ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΟΥ ΤΙ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ;;
ΕΑΝ ΕΙΣΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΟΣΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΠΡΩΤΟΝ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ, ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΟΛΟΙ ΣΥΣΣΩΜΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΗΝΥΣΗ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ Η' ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ.. ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ 'Η/ ΚΑΙ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΣΑΝ 'Η/ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΥΡΩΣΑΝ 'Η/ΚΑΙ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΑΝ ΚΑΝ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΘΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΑΝ ΕΙΤΕ ΔΙΑ ΤΟΥ ΨΗΦΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΤΕ ΣΙΩΠΗΡΩΣ, ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΑΑΔΕ, ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΝ ΚΡΑΤΕΙ, ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ, ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΟΓΟΔΟΤΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.
ΓΝΩΘΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΛΟΙΠΟΝ
ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΤΙ ΕΙΣΤΕ, ΤΙ ΠΡΕΣΒΕΥΕΤΕ, ΤΙ ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΤΕ ΑΝΑΛΟΓΩΣ.
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΗ ΜΑΥΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΔΕΝ ΘΑ ΣΒΗΣΤΕΙ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ.
www.protothema.gr: Εννιακόσιοι οπαδοί του Σώρρα μηνύουν τον Προκόπη Παυλόπουλο! 
Νικη Σιμογλου · Σύμφωνα πάντα με το protagon.gr, η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, υπό τον Ηλία Ζαγοραίο, υποδέχεται -από την επαρχία- (ΑΠ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΙ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ) κατά εκατοντάδες τις μηνύσεις φίλων (ΟΧΙ ΦΙΛΩΝ ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΓΕΝΝΑΙΩΝ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΟΝ ΦΟΡΕΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ) του Σώρρα, αφετηρία των οποίων είναι κατά κύριο λόγο ο θυμός τους έναντι του νόμου που θέσπισε την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων, τον νόμο 4389/2016. (Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟ ΛΕΕΙ ΠΑΝΤΑΚΑΘΑΡΑ ΚΥΡΙΕ ,,, ΠΛΑΝΑΣΑΙ ΠΛΑΝΗΝ ΟΙΚΤΡΑ ,,,ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΕΙΣ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΕΙΣ ΠΑΡΑΠΟΙΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΛΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΣΟΥ,,, ΔΕΝ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟ ΛΕΕΙ ΠΑΝΤΑΚΑΘΑΡΑ,,,,Ο ΙΔΡΩΤΑΣ ΤΟΥ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΥ ΑΦΕΛΗ ΚΟΣΜΑΚΗ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΘΑ ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΙΣ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΔΙΟΤΙ ΚΥΡΙΕ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ Η' ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑΣ ΚΙ ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΥΣΤΕΡΕΙΤΕ ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΕΝΑ ΔΙΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ ,,,,,ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΟΝΕΙΡΑ ΘΕΡΙΝΗΣ ΝΥΚΤΟΣ Σ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΟΜΩΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΔΙΑΣΠΕΙΡΕΤΕ ΨΕΥΔΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕ ΑΠΩΤΕΡΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΔΟΛΙΟ ΣΚΟΠΟ. ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΝΤΩΣ ΜΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΟΥ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΦΘΑΛΟΦΑΝΕΣΤΑΤΟΣ) ....Γιατί θεωρούν ότι πίσω από αυτό τον νόμο, έχει εξυφανθεί συνωμοσία, με τη συμμετοχή των ξένων φυσικά, για να πτωχεύσει η χώρα και να καταλυθεί η δημοκρατία. Ως εκ τούτου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας πρέπει να συλληφθεί πάραυτα και να καταδικαστεί από την ελληνική Δικαιοσύνη για εσχάτη προδοσία, λένε.



https://newradiofmb.blogspot.gr/2017/07/blog-post_8.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters