Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017

«ΕΛΛΗΝΙΚΟ» ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΛΥΜΝΟΥ ΓΙΑΤΙ… ΕΝΙΣΧΥΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΒΟΣΚΟ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ!!!


 
Ειλικρινά έχουμε μείνει άναυδοι από το νέο αυτό, που δείχνει το μεγάλο κατάντημα όλων των θεσμών της χώρας αυτής που πλέον από Ελλάδα θα λέγεται Ελαδιστάν και στο τέλος Καφιριστάν και.. Σουρβαϊβοριστάν.




Όπως αναφέρεται «πρόστιμο ύψους 50.000 ευρώ επιβλήθηκε στον πρώην δήμαρχος Καλύμνου Δημήτρης Διακομιχάλη, από το Ελεγκτικό Συνέδριο το οποίο τον βρήκε «ένοχο» της παράνομης οικονομικής ενίσχυσης των ταξιδιών του Ελληνα βοσκού που πήγαινε στα Ιμια επί επτά χρόνια τον βοσκό για να φροντίσει τα κατσίκια του και ήταν η μοναδική ελληνική παρουσία στο νησί, μετά την συμφωνία Πάγκαλου-Χόλμπρουκ για απόσυρση των ελληνικών δυνάμεων από την ανατολική Ιμια!

Ουσιαστικά καταδικάστηκε ο Ελληνες βοσκός που πήγαινε στα νησιά και δήλωνε την ελληνική παρουσία! Και βέβαια καταδικάστηκε η βούληση του τοπικού δήμου να στηρίξει τον Ελληνα βοσκό! Τέτοια ξεφτίλα!
 
Εικοσιένα χρόνια μετά την ήττα που οδήγησε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ με πρωθυπουργό τον Κ.Σημίτη την Ελλάδα στα Ίμια, που στοίχισε τη ζωή σε τρεις Έλληνες αξιωματικούς του Πολεμικού Ναυτικού, ο πρώην δήμαρχος Καλύμνου, Δημήτρης Διακομιχάλης, ο οποίος είχε υψώσει την ελληνική σημαία στις νησίδες καλείται να πληρώσει το ποσό αυτό από τη τσέπη του αναδρομικά και εντόκως, με το σκεπτικό ότι οι δαπάνες αυτές δεν ήταν νομίμως υλοποιημένες. Την αποκάλυψη έκανε σήμερα ο ίδιος ο κύριος Διακομιχάλης.

«Μέχρι το 2002, ως δήμαρχος, κράτησα το βοσκό Αντώνη Βεζυρόπουλο στα Ίμια, εγκρίνοντάς του, με αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου, ποσό 2 εκατομμυρίων δραχμών- σημερινά 6.000 ευρώ- το χρόνο, ώστε να μπορεί να καλύπτει τα έξοδα καυσίμων, πηγαινοερχόμενος με τη βάρκα του στις βραχονησίδες που είναι απόσταση 6, 5μιλίων από το λιμάνι της Καλύμνου.

Τα ποσά ήταν για να αγοράζει τροφή, να μεταφέρει νερό και να περιποιείται τακτικά τα κατσίκια, επιβεβαιώνοντας έτσι την ελληνική κυριαρχία, όπως έκανε επί χρόνια νοικιάζοντας τις βραχονησίδες από το δήμο. Διότι πρόκειται για δημοτική έκταση, σύμφωνα με Ιταλικούς, βρετανικούς, αμερικανικούς και τουρκικούς χάρτες που έχω», είπε σε
τηλεοπτική του συνέντευξη.
Ένα μεγάλο Μπράβο μας

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

http://nikosxeiladakis.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters