Τετάρτη, 7 Ιουνίου 2017

Ποιος μπορεί να πει ότι ανάμεσα μας δεν κρύβεται ο επόμενος δημιουργός του candy crush ή των angry birds;


Ποιος μπορεί να πει ότι ανάμεσα μας δεν κρύβεται ο επόμενος δημιουργός του candy crush ή των angry birds;

Γεια σας,
 
Είμαστε η Pac Games μια όμαδα ελληνών προγραμματιστών και δραστηριοποιούμαστε στην ανάπτυξη παιχνιδιών τόσο για tablet όσο και για smartphones.
 
Στα παιχνίδια που δημιουργούμε, προτεραιότητα μας είναι η διασκέδαση και η ψυχαγωγία του παίχτη. Είναι κατάλληλα για ενήλικες αλλά και για παιδιά δεδομένου ότι δεν υπάρχουν στοιχεία βίας. Επίσης όλα μας τα παιχνίδια είναι "ΔΩΡΕΑΝ" και δεν φέρουν ιούς και κακόβουλο λογισμικό. 
 
Ο λόγος αυτής μας της επικοινωνίας είναι γιατί θα θέλαμε να γνωρίσετε και εσείς τα παιχνίδια που έχουμε δημιουργήσει μέχρι και σήμερα και εφόσον τα βρίσκετε ενδιαφέροντα, να μας αφιερώσετε λίγο από το ψηφιακό σας μελάνι ώστε να μάθει ο κόσμος την δουλειά μας και να την ευχαριστηθεί. 
 
Ο απώτερος σκόπος της Pac Games εφόσον τα καταφέρει και σταθεί στον δύσκολο αυτό χώρο το Game Entertainment είναι να δημιουργήσει ένα Game Studio  αντάξιο των ήδη αναγνωρισμένων του εξωτερικού και να προσφέρει όχι μόνο θέσεις εργασίας αλλά και να δημιουργήσει τμήματα για να κάνει μαθήματα "ΔΩΡΕΑΝ" σε όποιον ή όποια, ανεξαρτήτου ηληκίας, ενδιαφέρεται να ασχοληθέι με το χώρο το Gaming. Ποιος μπορεί να πει με σιγουριά ότι ανάμεσα μας δεν κρύβεται ο επόμενος δημιουργός του candy crush ή των angry birds και απλά χρειάζεται το μέσο να βγεί μπροστά. Για τον λόγο αυτό δημιουργήθηκε η Pac Games.  
 
Πιστέυουμε ακράδαντα ότι εάν ενωθούμε όλοι μαζί, ασχέτως σε ποιο χώρο ανήκει ο καθένας(προγραμματιστες,λογιστές,γραφίστες,δημοσιογράφοι κλπ) μπορούμε να τα καταφέρουμε να κάνουμε κάτι μεγάλο και να αφήσουμε και εμείς το στίγμα μας.
 
Επισης να αναφέρουμε ότι το τελευταίο διάστημα έχουμε ξεκινήσει επάφες με Game Studio στην Κίνα ώστε να μπορέσουμε να εκδώσουμε και εκεί τα παχνίδια μας. Για ό,τι νεότερο θα σας κρατάμε ενήμερους.
 
Παρακαλούμε δώστε μας την ευκαιρία να κάνουμε τα λεγόμενα μας πράξεις.
 
Ελπίζουμε να μην σας κουράσαμε.
 
Ευχαριστούμε από Καρδιάς
Κυριάκος, Κατερίνα, Δημήτρης, Μένια
 
Games Link

Περισσότερα: http://www.schizas.com/
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΣ;;; ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 600 ΔΙΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ

ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ : ΕΓΩ ΣΕ ΧΕΛΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters