Πέμπτη, 25 Μαΐου 2017

ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ - ΑΙΤΗΣΗ ΕΦΕΣΕΩΣ - ΦΥΓΟΠΟΙΝΙΑ !!

  Viky Charalambous

ΕΝΩ ΕΠΙ 5 ΣΥΝΕΧΗ ΕΤΗ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ, ΕΝΤΟΣ ΚΙ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΤΙΣ ΠΟΛΛΑΠΛΩΣ ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΔΩΣΕΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΕΣ Ν’ ΑΠΟΤΑΞΟΥΝ ΕΚ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ ΤΟΝ ΖΥΓΟ ΤΩΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ, ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ Ν’ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΘOYN ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΕΙΤΕ ΔΙΑ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ, ΤΗΝ ΙΣΧΥ, ΤΗΝ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΑΥΤΩΝ, ΑΡΚΕΙ ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΤΟΥ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΕ ΣΕ ΠΟΙΝΙΚΗ, ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΠΟΛΙΟΡΚΗΜΕΝΟΣ, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΡΟΠΛΙΣΜΕΝΟΣ.

Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΟΙΝΙΚΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΚΙ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΠΟΙΝΗ ΚΑΘΕΙΡΞΕΩΣ ΟΚΤΩ ΕΤΩΝ, ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΤΑΛΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΣΤΕΡΗΣΗ ΕΠΙ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ, ΓΙΑ ΤΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΤΗΣ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΕΩΣ ΠΡΟΣΑΥΞΗΜΕΝΟΥ ΠΟΣΟΥ ΜΕΤΑ ΤΩΝ ΤΟΚΩΝ 120.000 ΕΥΡΩ!

ΠΟΛΥ ΔΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΟΥ Η ΠΟΙΝΗ ΑΥΤΗ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΚΟΥΣΤΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ Η ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΤΕΘΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΓΓΡΑΦΑ - ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ, ΚΑΘΩΣ Ο ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙΤΟΙ ΕΙΧΕ ΔΗΛΩΣΕΙ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΔΙ’ ΑΓΓΕΛΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ, ΤΟ ΚΩΛΥΜΜΑ ΤΟΥ ΚΑΤ’ ΆΡΘΡΟΝ 349&2 Κ.Ποιν.Δ., ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΩΡΑ ΔΙΚΑΖΕ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΟΛΗ ΕΚ ΔΙΑΚΟΠΗΣ, ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΩΛΥΜΜΑ ΑΠΕΡΡΙΦΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΕΚ ΤΗΣ ΕΔΡΑΣ, ΚΑΙΤΟΙ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΟ ΟΥΤΕ ΘΕΜΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗΣ ΤΟΥ ΑΔΙΚΗΜΑΤΟΣ...

ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΙΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ, ΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΑ ΕΠΙΣΗΣ ΑΤΟΜΑ, ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΦΕΡΟΥΜΕ ΚΡΙΣΕΙΣ ΕΠΙ ΑΥΤΩΝ, ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΤΑΝ ΑΥΤΕΣ ΚΑΤ’ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΕΞΑΝΤΛΟΥΝ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΥΣΤΗΡΟΤΗΤΟΣ, ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΠΡΟΦΑΝΩΝ ΛΟΓΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ.

ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΠΤΟ ΦΥΓΗΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΧΟΡΗΓΗΘΕΙ ΑΝΑΣΤΑΛΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΕΩΣ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΤΗΣ ΕΦΕΣΕΩΣ.

ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ, ΗΤΟΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΜΙΓΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ, ΤΗΝ ΠΑΡΕΠΟΜΕΝΗ ΠΟΙΝΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΕΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ, ΠΟΙΝΗ ΠΟΥ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ, ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΠΛΕΟΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ, ΗΤΟΙ ΣΕ ΚΑΘ’ ΕΞΙΝ ΚΑΙ ΚΑΤ’ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ, ΜΕΛΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ (ΒΛ. ΜΕΛΗ 17ης ΝΟΕΜΒΡΗ)..

ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣ ΛΟΙΠΟΝ, ΟΤΙ Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΑΠΟΦΑΣΗ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΚΑΘΑΡΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΩΣ ΣΚΟΠΟ Ν' ΑΠΟΣΤΕΡΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ», ΕΚ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΦΥΓΟΠΟΙΝΙΑ:

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, ΕΧΕΙ ΔΕΧΘΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΦΟΝΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΤΑΙ.

ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΩΣ, ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΒΑΝΑΥΣΟΥΣ ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΥΣ (ΒΟΜΒΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ, ΕΚΡΗΚΤΙΚΑ ΚΤΛ) ΕΝΩ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΑ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΕΞ' ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΩΝ ΤΕΚΛΗΜΡΙΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ.

ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΕΚΑΔΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ, ΜΗΝΥΣΕΙΣ, ΑΝΑΦΟΡΕΣ, ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ,

ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΧΟΥΝ ΕΧΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΕΣ, ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΧΕΤΙΚΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ,

ΚΑΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝ ΕΚΚΙΝΙΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΕΝΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΟΙΚΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΘΥΜΑΤΑ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥΣ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ..

ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΔΙΑΨΕΥΔΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΙΤΙΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΝΑ ΜΕΡΙΜΝΗΣΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΕΚ ΤΟΥ ΘΕΣΜΙΚΟΥ ΤΗΣ ΡΟΛΟΥ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΕΙ Η ΔΙΚΑΣΙΜΟΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΦΕΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΝ ΛΟΓΩ ΑΠΟΦΑΣΕΩΣ, ΚΑΤΑ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟΝ ΔΥΝΑΤΟΝ, ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΟΠΩΣ 31η ΜΑΪΟΥ ΚΑΙ 28η ΙΟΥΝΙΟΥ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΟΙ ΕΡΗΜΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΘΕΝΤΕΣ ΣΤΟΝ 1ο ΒΑΘΜΟ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΕΚ ΤΟΥ 2/ΒΑΘΜΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΔΙΚΑΙΩΣ ΚΑΙ ΟΡΘΩΣ ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΠΟΙΝΙΚΗΣ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑΣ.


 
 
 

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΣ;;; ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 600 ΔΙΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ

ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ : ΕΓΩ ΣΕ ΧΕΛΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters