Τρίτη, 16 Μαΐου 2017

Δικαστήριο αναγκάζει τους μετανάστες να προσαρμόζονται στις αξίες των χωρών υποδοχής. Όπως στην Ελλάδα βρε παιδί μου. Στα τέσσερα οι ... Ελληνες

Απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου της Ιταλίας υποχρεώνει τους μετανάστες να προσαρμόζονται στις αξίες των κοινωνιών που τους παρέχουν φιλοξενία. Η απόφαση αναγνωρίζει ότι οι μετανάστες γνωρίζουν ότι οι κουλτούρες στις χώρες αυτές είναι διαφορετικές από αυτές των δικών τους χωρών. Με τον τρόπο αυτό, οι ανώτατοι δικαστές...
απέρριψαν ένα αίτημα Ινδού Σιχ, ο οποίος είχε ζητήσει να μπορεί να κυκλοφορεί με «ιερό μαχαίρι», όπως προβλέπει η θρησκεία του.
Ο Άρειος Πάγος της Ιταλίας τόνισε ότι "δεν είναι δυνατόν, η τήρηση αξιών που μπορεί να είναι νόμιμες στις χώρες προέλευσης, να οδηγεί στην παραβίαση των νόμων της χώρας η οποία φιλοξενεί τους μετανάστες".
Η απόφαση αναμένεται να αποτελέσει κύριο σημείο αναφοράς, σε ό,τι αφορά, για παράδειγμα, την στάση μέρους των μουσουλμάνων μεταναστών, σχετικά με τα δικαιώματα των γυναικών και των ομοφυλόφιλων. Δυο καίριας σημασίας σημεία τα οποία ήταν ήδη αντικείμενο πολλών δημοσιογραφικών ερευνών των ιταλικών μέσων ενημέρωσης.
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΣ;;; ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 600 ΔΙΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ

ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ : ΕΓΩ ΣΕ ΧΕΛΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters