Τετάρτη, 24 Μαΐου 2017

ΟΛΥΜΠΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ - Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΑΧΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΘΝΗΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΜΑΘΑΝ...

Η ΘΕΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΔΩΡΟ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΣΤΑ ΓΑΥΓΑΜΗΛΑ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ!!!

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΑΧΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΘΝΗΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΜΑΘΑΝ
2ον ΕΤΟΣ ΤΗΣ 112ης ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΝ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΙΝ
Η ΑΛΛΙΩΣ ΜΕΙΟΝ -331 ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ.
ΣΤΗ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΘΕΩΝ
ΗΛΘΕ ΚΑΙ Η ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΜΙΘΕΟΙ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΗΣΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΣ ΑΕΙ.
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΑ ΤΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ!!!
Η ΜΑΧΗ ΣΤΑ ΓΑΥΓΑΜΗΛΑ -331!!!! ΕΠΟΣ ΕΠΟΧΗΣ
ΕΠΟΣ ΗΡΩΩΝ, ΕΠΟΣ ΗΜΙΘΕΩΝ, ΕΠΟΣ ΓΟΝΩΝ ΘΕΩΝ.

ΗΤΑΝ ΝΥΧΤΑ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΕΜΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΕΡΙΑ ΠΛΗΘΟΣ ΑΜΕΤΡΗΤΩΝ ΕΣΤΙΩΝ ΑΠΟ ΦΩΤΙΕΣ ΚΑΙ ΣΚΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΕΛΙΩΜΟ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΝΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΑΙΣΘΗΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΜΟΝΗΣ.[ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥ ΦΟΒΟΥ ΜΕΡΙΚΩΝ ΑΜΥΗΤΩΝ, ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ ΤΗΣ ΠΙΣΟΔΡΟΜΙΚΗΣ ΦΡΟΥΡΑΣ Η ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΩΝ ΥΠΗΚΟΩΝ.

ΟΙ ΗΜΙΘΕΟΙ ΜΕΓΑΣ ΗΦΑΙΣΤΙΩΝΑΣ / ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ / ΜΕΓΑΣ ΠΕΥΚΕΤΑΣ / ΜΕΓΑΣ ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΣ / ΜΕΓΑΣ ΠΕΡΔΙΚΑΣ / ΜΕΓΑΣ ΑΡΙΣΤΟΝΟΥΣ / ΜΕΓΑΣ ΛΕΟΝΑΤΟΣ / ΜΕΓΑΣ ΛΥΣΙΜΑΧΟΣ / ΜΕΓΑΣ ΠΕΙΘΩΝΑΣ [ΕΧΩ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΘΡΑ ΜΟΥ ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΜΥΗΜΕΝΟΥΣ ΗΓΗΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΚΑΒΕΙΡΙΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ ΗΜΙΘΕΩΝ ΓΟΝΩΝ ΘΕΩΝ ΤΗΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ].
ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ, ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΗΓΗΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΑΡΜΕΝΙΩΝΑΣ / ΑΡΙΣΤΩΝΑΣ / ΜΕΓΑΣ ΠΟΛΥΠΕΡΧΩΝ / ΜΕΛΕΑΓΡΟΣ / ΜΕΓΑΣ ΚΟΙΝΟΣ / ΦΙΛΩΤΑΣ / ΚΛΕΙΤΟΣ ΑΡΕΤΗΣ / ΝΙΚΑΝΩΡΑΣ / ΑΤΤΑΛΟΣ / ΚΛΕΑΡΧΟΣ / ΑΓΑΘΩΝΑΣ / ΚΛΕΑΝΔΡΟΣ / ΑΝΔΡΟΜΑΧΟΣ / ΕΡΙΓΥΟΣ / ΑΤΤΑΛΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΝΘΥΜΟΥΜΑΙ ΕΤΟΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ....

ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΟΙ ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΛΕΓΑΝ ΔΙΑ 1.000.000 ΠΕΖΟΥΣ ΜΕ 1.500.000 ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ Η ΜΕΤΡΗΣΙΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΤΟΣΟΝ ΜΑΚΡΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΙΝ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕ ΕΛΕΓΑΝ ΔΙΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΙΣΩΣ 2.000.000 ΚΑΙ Η ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΕΦΤΑΝΕ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ.

ΟΙ ΙΠΠΟΙΣ, ΑΡΜΑΤΙΣΤΕΣ, ΚΑΙ ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΜΕ ΦΡΟΥΡΑ ΣΚΛΗΡΟΠΥΡΙΝΙΚΟΙ ΤΟΥ ΔΑΡΕΙΟΥ ΓΥΡΩ ΣΤΟΥΣ 50.000 ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΑΝΟ ΣΥΓΡΑΦΕΑ, ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ Η ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΟΠΟΥ ΛΕΓΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΖΟΙ ΗΣΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1.000.000. ΚΑΙ 50.000 ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΙΠΠΟΙΣ ΚΑΙ ΑΡΜΑΤΙΣΤΕΣ..

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΟΙ ΣΥΝΟΛΟ ΓΥΡΩ ΣΤΟΥΣ 45.000 ΠΕΡΙΠΟΥ.

Ο ΔΑΡΕΙΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΗΤΑ ΣΤΗΝ ΙΣΣΟΥ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΗΤΗΘΕΙ ΟΥΤΕ ΕΚΕΙ, ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ. ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ/ ΦΡΟΥΡΕΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΟΡΙΖΟΝΤΑ / ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ ΚΤΛΠ.
ΜΕ ΤΟΣΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΤΡΑΤΟ ΠΟΥ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΙΧΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΙ ΣΤΗ ΓΝΩΣΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ Η ΤΗΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ ΣΙΓΟΥΡΗ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΝΑ ΔΩΣΕΙ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΟΙΑ ΤΟΥ ΔΑΡΕΙΟΥ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΟΠΙΣΘΟΧΩΡΗΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΛΘΟΥΝ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ Η ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΕΝΑ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ ΤΟΥ ΔΑΡΕΙΟΥ....

ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΕΚ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΝΥΚΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΙΟ ΣΙΓΟΥΡΗ ΤΗ ΝΙΚΗ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕ ΑΛΛΟΙ ΕΛΕΓΑΝ ΔΙΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΕΣ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΗΤΗΘΕΙ ΕΝΑ ΤΟΣΟΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑ-ΦΟΡΑ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.
Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ο ΒΑΣΙΛΕΥ ΒΑΣΙΛΕΩΝ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΣΥΜΑΧΟΥΣ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ Η ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΜΕΘΑ ΑΞΙΟΙ ΚΑΙ ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΕΤΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΕΥΝΟΗΜΕΝΟΙ ΕΚ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΑΡΕΩΣ.
ΤΟ ΠΡΩΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΡΑΤΑΣΕΤΕ ΣΕ ΓΡΑΜΜΗ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΣΙΓΟΥΡΗ ΤΗΝ ΟΠΙΣΘΟΧΩΡΗΣΗ Η ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ, ΝΑ ΚΟΙΤΑ ΜΕ ΠΕΡΙΕΡΓΙΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΡΕΛΟΙ ΠΡΩΙ-ΠΡΩΙ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΘΕΙ ΜΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙΣ.

Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΗΜΙΘΕΟΙ ΗΓΕΜΟΝΕΣ ΤΗΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ ΕΜΨΥΧΩΝΟΥΝ ΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΧΑΜΕΝΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΟΥΣ ΟΔΕΥΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΣΥΝΤΡΙΒΗΝ.

ΣΑΛΠΙΓΓΕΣ, ΤΥΜΠΑΝΑ, ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΧΑΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΖΟΥΝ ΣΥΝΑΡΓΕΜΟ ΚΑΙ ΘΕΣΗ ΜΑΧΗΣ. Ο ΒΑΣΙΛΕΥ ΒΑΣΙΛΕΩΝ ΔΙΔΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΧΗΣ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΑΛΛΟΙ ΔΕΞΙΑ, ΑΛΛΟΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ, ΑΛΛΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΑΛΛΟΙ ΚΡΥΜΕΝΟΙ ΚΤΛΠ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΖΕΙ ΓΕΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΒΑΣΗ ΣΧΕΔΙΟΥ ΜΕ ΟΔΗΓΗΤΗ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ, ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟΝ ΔΑΡΕΙΟ, Ο ΔΑΡΕΙΟΣ ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΚΛΩΜΕΝΟΣ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ,ΚΟΙΤΑΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ, ΟΤΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ ΗΡΩΙΚΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΩΝ ΠΕΡΣΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΑΧΩΝ ΤΟΥ...

ΑΥΤΟ ΠΟΥ Η ΜΑΧΗ ΣΩΜΑ ΜΕ ΣΩΜΑ, ΑΛΟΓΑ, ΑΜΑΞΕΣ, ΑΡΜΑΤΑ, ΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΣΙΟ ΚΑΙ ΤΕΛΙΩΜΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΧΩΡΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΟΙΝΟΣ ΝΟΥΣ.....
ΨΑΞΕ ΕΡΕΥΝΗΣΕ ΘΥΜΗΣΟΥ ΝΙΩΣΕ

Ο ΜΕΓΑΣ ΒΑΣΙΛΕΥ ΒΑΣΙΛΕΩΝ
ΚΑΛΕΙ ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ ΠΑΛΙ.
Η ΩΡΑ ΗΛΘΕ ΠΑΛΙ,
ΟΙ ΣΑΛΠΙΓΓΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΥΜΠΑΝΑ ΗΧΟΥΝ
Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ...
Πηγή:
https://ellaniapili.blogspot.gr/2017/05/blog-post_142.html
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΣ;;; ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 600 ΔΙΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ

ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ : ΕΓΩ ΣΕ ΧΕΛΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters