Δευτέρα 1 Μαΐου 2017

Η απάτη της "εργατικής" Πρωτομαγιάς

Του Λιακόπουλου Δημοσθένη

Την 1η Μαΐου του 1776, ο Adam Weishaupt (Weisshaupt= Λευκός ηγέτης), ολοκληρώνει επίσημα, τη δημιουργία των «Illuminati».

Σκοπός τους, η πτώση όλων των μοναρχιών, σε όλο τον κόσμο, καθώς και η αποδόμηση της εμπιστοσύνης του κόσμου στην εκκλησία, που από μόνη της είχε φροντίσει να εμφανίζεται αναξιόπιστη και γελοία στα μάτια του κόσμου με τις δεισιδαιμονίες που χρησιμοποιούσε για τον εκφοβισμό του.
Το αναμενόμενο αποτέλεσμα, ήταν η διαίρεση των μη Εβραϊκών πληθυσμών, με πολιτικά, οικονομικά, κοινωνικά και θρησκευτικά μέσα, καθώς και η πλήρης ηθική του κατάπτωση με την αποδόμηση κάθε ηθικής αξίας.
Το σχέδιο αφορούσε τους μη Εβραίους, στους οποίους θα παρασχότανε οπλικά συστήματα , για να πολεμήσουν μεταξύ τους, καταστρέφοντας πρώτα τις εθνικές τους κυβερνήσεις των βασιλέων, τα θρησκευτικά τους ιδρύματα, μέχρι που στο τέλος θα κατέστρεφε το ένα έθνος το άλλο.

Τα μασονικά τάγματα, είχαν ήδη υποταχθεί στους «Illuminati» και  φρόντιζαν να προωθείται το σχέδιο. Όλα αυτά γινότανε υπό τις διαταγές και τη χρηματοδότηση του Mayer Amschel Rothschild και στη συνέχεια το όλο σχέδιο εφαρμόσθηκε παντού, εξασφαλίζοντας μέχρι σήμερα τις αντιπαλότητες των κρατών, άσχετα με το ποιές είναι οι ηγεσίες τους.
Ο Weishaupt προσλαμβάνει επίσης 2.000 πληρωμένους συμβούλους, συμπεριλαμβανομένων των πιο έξυπνων ατόμων όλων των τομέων, όπως των τεχνών, των γραμμάτων, της εκπαίδευσης, των επιστημών, της οικονομίας και της βιομηχανίας. Αυτά τα άτομα εκπαιδεύτηκαν στο να ακολουθούν τις εξής απαραίτητες μεθόδους για τον έλεγχο των πληθυσμών, οι οποίες συνεχίζουν να χρησιμοποιούνται μέχρι και σήμερα και είναι οι εξής:

 1) Η χρήση της χρηματικής και σεξουαλικής δωροδοκίας για την απόκτηση του ελέγχου εκείνων, που βρίσκονται ήδη στα υψηλά κλιμάκια, στα διάφορα επίπεδα όλων των κυβερνήσεων και σε άλλους τομείς της κοινωνίας. Μόλις επιβληθεί η επιρροή των "Illuminati" στα πρόσωπα αυτά, μέσω του ψεύδους, της πλάνης και διαφόρων άλλων πειρασμών, επέρχεται η πραγματική υποδούλωσή τους. Οι «Illuminati» προχωρούν στην εφαρμογή των πολιτικών και άλλων μορφών εκβιασμού, τους απειλούν με οικονομική καταστροφή και φορολογικές επιβαρύνσεις, ακόμα και με το θάνατο το δικό τους ή μελών των οικογενειών τους.

 2) Τα κολέγια και τα πανεπιστήμια επιλέγουν τους καλύτερους σπουδαστές που ανήκουν σε «καλές» οικογένειες και τους μεταδίδουν την ιδέα του διεθνισμού ή καλύτερα, την ιδέα του ότι πρέπει να υπάρχει μόνο μία παγκόσμια κυβέρνηση, η οποία μπορεί να θέσει τέρμα στους επαναλαμβανόμενους πολέμους και τις συνεχείς συγκρούσεις. Μια τέτοια επιμόρφωση παρέχεται με τη χορήγηση υποτροφιών, σε αυτούς που επιλέγονται από τους «Illuminati».

3) Όλοι οι σημαίνοντες άνθρωποι θα έχουν παγιδευτεί στα επόμενα χρόνια, στον έλεγχο των  «Illuminati», μαζί με τους φοιτητές που ήταν ειδικά εκπαιδευμένοι και θα χρησιμοποιούνται ως παράγοντες, πίσω από τη «βιτρίνα» των κυβερνήσεων, ως εμπειρογνώμονες. Αυτό γίνεται, για να εξασφαλιστεί η επιρροή πάνω  τα ανώτατα κυβερνητικά στελέχη, ώστε εκ του ασφαλούς να υιοθετούν πολιτικές, οι οποίες βραχυπρόθεσμα αλλά και μακροπρόθεσμα θα εξυπηρετούν τα μυστικά σχέδια της Λευκής Αδελφότητας, σχετικά με την καταστροφή των κυβερνήσεων και αυτών που έχουν εκλεγεί ή διοριστεί να τις υπηρετήσουν.

 4) Για να αποκτήσουν τον απόλυτο έλεγχο του Τύπου, και των ΜΜΕ, που θα διοχετεύουν τις κατάλληλες πληροφορίες στις λαϊκές μάζες, με τέτοιο τρόπο, που θα πρέπει να πιστέψουν πως μία παγκόσμια κυβέρνηση είναι η λύση στα μεγάλα και ποικίλα προβλήματα της ανθρωπότητας.
 Το βήμα ανάμεσα στις μοναρχίες και την παγκόσμια κυβέρνηση, ήταν οι κοινοβουλευτικές δημοκρατίες με τις κυβερνήσεις μαριονέττες.
Το κερασάκι που έδωσαν στον κόσμο, ήτανε η ψήφος, για να εκλέγει δήθεν τους πολιτικούς που του υπόσχονταν τα πάντα, αλλά πάντα έκαναν ότι ήθελαν οι Illuminati.
 Να λοιπόν, που έβαλαν τους λαούς να γιορτάζουν την καταδίκη τους κάθε 1η Μαΐου, πιστεύοντας, ότι γιορτάζουν την ημέρα που επιτέλους η εργατιά πήρε στα χέρια της τη μοίρα της.

 Αυτά που ακολούθησαν, έστησαν τον κόσμο που έχουμε σήμερα. Ο κόσμος αυτός, δεν είναι χειρότερος από αυτόν πριν το 1.776,  αλλά τουλάχιστον τότε, οι βασιλιάδες σου έλεγαν ότι έτσι γουστάρουν και έτσι πράττουν και έπαιρνες τα μέτρα σου.
Σήμερα βγαίνει ο όποιος πρωθυπουργός και σου υπόσχεται λαγούς με πετραχείλια και σε εξαπατά και σε δουλεύει κατάμουτρα.

Η θεμελιώδης διαφορά ξέρετε ποια είναι;
Τότε, οι άνθρωποι δεν είχανε εμπιστοσύνη στις κυβερνήσεις των βασιλιάδων. Σήμερα τρώνε πολύ παραμύθι. Όχι με το κουτάλι, όχι με την κουτάλα, αλλά με την μπουλντόζα και μη μου πείτε όχι κρίνοντας από τον εαυτό σας. Γυρίστε και κοιτάξτε γύρω σας.

1776:  4 Ιουλίου: Στις 4 Ιουλίου 1776 συγκαλείται συνέλευση των Αμερικανών στη Φιλαδέλφεια, όπου ψηφίζεται η Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας, η οποία στηρίζεται στις πολιτικές ιδέες του Διαφωτισμού. Πρωταγωνιστές στη σύνταξη της Διακήρυξης υπήρξαν ο Τόμας Τζέφερσον και ο Βενιαμίν Φραγκλίνος.1776: 29 Αυγούστου: Γεννιέται η Babette Rothschild.

1781: Ιδρύθηκε το κράτος των ΗΠΑ. Ταυτόχρονα, ιδρύθηκε λέει και το «έθνος» των ΗΠΑ. Από πότε λοιπόν τα έθνη ιδρύονται;
Αυτή ήταν και η αρχή του τέλους της κυριαρχίας της Μαύρης Αδελφότητας.

1785: Η βαυαρική κυβέρνηση που εννοείται ελεγχότανε από την Μαύρη Αδελφότητα, θέτει εκτός νόμου τους «Illuminati» και κλείνει όλες τις στοές της λεγόμενης «Μεγάλης Ανατολής», ονομασία που είχε επιλεγεί για να τονίζει ότι η μεγαλύτερη στοά βρίσκεται στην ανατολή και είναι η Μαχ Τανέ (Λευκή Πολιτεία), η υπόγεια παγκόσμια πρωτεύουσα της Λευκής Αδελφότητας, που βρίσκεται 10 χιλιόμετρα κάτω από την Λευκή πυραμίδα, που με την σειρά της βρίσκεται στο βορειοανατολικό άκρο της ερήμου Τάκλα Μακάν, της αυτόνομης επαρχίας Ξιν Γιανγκ στην βόρεια Κίνα.

1786: Η βαυαρική κυβέρνηση δημοσιεύει λεπτομέρειες για τους  «Illuminati» σε ένα έγγραφο με τίτλο, «Τα γνήσια γραπτά της Τάξης και των Αιρέσεων των Illuminati». Στέλνουν το έγγραφο αυτό σε όλα τα ηγετικά στελέχη των Κρατών και της Εκκλησίας, σε όλη την Ευρώπη, που, δυστυχώς, αγνοούν την προειδοποίησή τους, επηρεασμένα πλέον από τους πράκτορες της Λευκής Αδελφότητας. Προσοχή στο ότι τα έστειλαν και στην εκκλησία, την οποία διοικούσε η Μαύρη Αδελφότητα μέσω των μασονικών στοών. Οι μασονικές στοές αλώθηκαν όλες από τους Ιλλουμινάτι. Σήμερα όσες λειτουργούν είναι απλά αδύναμα «υποκαταστήματα» των  διοικήσεων των Ιλλουμινάτι, που παρά το ότι δημιουργήθηκαν από την Λευκή Αδελφότητα, οι ηγέτες Ραν, ελέγχονται απόλυτα από τον ίδιο τον Σαμαέλ.

1789: Ψηφίζεται το σύνταγμα των ΗΠΑ.

1789: Λόγω του ότι η Ευρώπη αγνόησε τις προειδοποιήσεις της βαυαρικής κυβέρνησης για τα σχέδια των «Illuminati», γίνεται η Γαλλική Επανάσταση αυτή τη χρονιά.
Έτσι  δημιουργήθηκε ένα νέο σύνταγμα, που  απαγόρευε στη Ρωμαιοκαθολική  Εκκλησία, που ελεγχότανε από την Μαύρη Αδελφότητα, να εισπράττει φόρους και αντίθετα της επέβαλε να πληρώνει φόρους και μάλιστα δυσβάσταχτους. Η γαλλική επανάσταση που έγινε δήθεν από τους αγανακτισμένους πολίτες στην πραγματικότητα χρησιμοποίησε το αγελαίο πλήθος για να αφαιρεθεί η εξουσία από τους βασιλείς και τους βαρόνους που έλεγχε η Μαύρη Αδελφότητα. Οι συνωμοσιολόγοι θεωρούν, ότι πράγματι ο απλός λαός δεν υπήρχε περίπτωση να κάνει τέτοιο οργανωμένο ξεσηκωμό εναντίον της βασιλικής εξουσίας και θεωρούν ότι στην πραγματικότητα πίσω από τον ξεσηκωμό βρισκότανε η οικονομική ελίτ που έλεγχε τις αναπτυσσόμενες τράπεζες με σκοπό τον έλεγχο της εξουσίας μέσα από τον έλεγχο του χρήματος. Εκείνο που δεν λογαριάζουν όμως οι συνωμοσιολόγοι, είναι το ότι δεν ήταν δυνατόν οι Ιλλουμινάτι να πετύχουν τέτοιο συντονισμό ενεργειών ώστε να νικήσουν την στρατιωτική δύναμη των βασιλέων. Συντονισμός μάλιστα, που αποδείχθηκε ότι ήτανε παγκόσμιος, με ένα σχέδιο που συνεχίζεται χωρίς να έχει ολοκληρωθεί απόλυτα, μέχρι σήμερα. Εκείνο, βλέπετε, που δεν σκέφτονται είναι το ότι το «σχέδιο» αυτό βασιζότανε στην ανθρώπινη απληστία για χρήμα και δύναμη. Οι όποιοι άπληστο όμως, σαν άπληστοι που ήταν λογικό να θέλουν να απολαύσουν τους καρπούς του σχεδίου τους. Ο χρόνος ολοκλήρωσης  όμως του σχεδίου αυτού, ήτανε ξεκάθαρο ότι ξεπερνούσε το χρονικό εύρος της ζωής των συνωμοτών.  Δεν κινήθηκαν επομένως όλοι αυτοί οι Ιλλουμινάτι από προσωπική απληστία, αλλά από κάτι μεγαλύτερο από αυτούς που τους ξεπερνούσε σε ευφυΐα, σε οργανοτικότητα, σε δύναμη και επιμονή και πείσμα και κυρίως σε περιθώρια χρόνου.  Σας θυμίζω το τραγούδι των Rolling Stones, που φέρει τον Διάβολο να τραγουδάει και να λέει :  «time is on my side , oh yes it is» (Ο χρόνος είναι με το μέρος μου, ναι είναι).
Καταλαβαίνετε λοιπόν ποιο είναι ένα από τα κύρια επιχειρήματα για το ότι όλος ο αγώνας πτώσης των μοναρχιών, ναι μεν δεν έγινε από τους λαούς, καλά αυτό εννοείται το ξεχνάμε, αλλά δεν έγινε και από ανθρώπους γιατί δεν θα ζούσαν για να δουν το σχέδιό τους να πραγματοποιείται, ιδίως όταν το σχέδιο αυτό απαιτεί ανθρώπους δόλιους, εγωιστές και φιλοχρήματους. Κανένας από αυτούς δεν θα δούλευε για να απολαύσουν την κυριαρχία του πλανήτη κάποιοι άλλοι 250 χρόνια μετά.

1790: Ο Mayer Amschel Rothschild, σημειώνει:
«Επιτρέψτε μου να έχω τον έλεγχο των χρημάτων ενός έθνους και δεν με νοιάζει ποιος θα γράφει τους νόμους».
Πολύ σωστά τα είπε αφού οι πολιτικοί που άρχισαν να προκύπτουν από τότε ακόμη, ήταν όπως και τώρα μαριονέττες που γράφουν τους νόμους ανάλογα με τις ανάγκες που δημιουργούν οι ελεγκτές του χρήματος.

1790: Την 1η Μαΐου γεννιέται η Julie Rothschild.

1791: Οι Rothschilds αναλαμβάνουν τον έλεγχο των χρημάτων των ΗΠΑ, μέσω του Alexander Hamilton (ο πράκτοράς τους στο γραφείο του George Washington) και δημιουργούν την Κεντρική Τράπεζα των Ηνωμένων Πολιτειών, που ονομάζεται «Πρώτη Τράπεζα των Ηνωμένων Πολιτειών».
Στα πέντε πρώτα χρόνια  ζωής αυτής της κεντρικής τράπεζας, η αμερικανική κυβέρνηση δανείστηκε 8.200.000 δολάρια και οι τιμές στη χώρα αυξήθηκαν κατά 72%.  Αυτά που βιώνουμε δηλαδή τώρα σε παγκόσμια κλίμακα πρωτοδοκιμάστηκαν στην σύγχρονη εποχή τότε και βασίστηκαν στο ότι ο κόσμος δεν είχε ελεύθερη και απόλυτη πρόσβαση στην ελεύθερη ενέργεια και την τεχνολογία που χρησιμοποιείτο ανέκαθεν στον πλανήτη.
Σε σχέση με τον υπερβολικό δανεισμό και τον πληθωρισμό, ο Thomas Jefferson, τότε υφυπουργός δηλώνει:
«Μακάρι να ήταν δυνατόν να εισαχθεί μία τροπολογία στο Σύνταγμά μας, που να αφαιρεί από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση την εξουσία του δανεισμού».

1798: O John Rohison εκδίδει ένα βιβλίο με τίτλο «Αποδείξεις μιας συνωμοσίας των Ελευθερο-Μασόνων, των Illuminati και των Reading Societies , εναντίον όλων των Θρησκειών και των κυβερνήσεων της Ευρώπης». Ελεύθεροι μασόνοι, ονομάζονταν εκείνοι που ξέφευγαν από την επιρροή και τον έλεγχο των μασονικών στοών της παλαιάς τάξης, δηλαδή της Μαύρης Αδελφότητας και ελεγχότανε από τους Ιλλουμινάτι.
Σε αυτό το βιβλίο, ο καθηγητής Robison του Πανεπιστημίου του Εδιμβούργου, ένας από τους κορυφαίους πνευματικούς άνδρες  της εποχής του, ο οποίος το 1783 εξελέγη Γενικός Γραμματέας της Βασιλικής Ακαδημίας του Εδιμβούργου, δίνει λεπτομερή στοιχεία για το σύνολο της εμπλοκής των Rothschild στους Illuminati. Όλες οι πληροφορίες του προήλθαν από Ραν της Μαύρης Αδελφότητας, η οποία αποδείχτηκε απόλυτα ανέτοιμη να αντιμετωπίσει την παγκόσμια συνωμοσία της Λευκής Αδελφότητας. Αυτό όμως δεν μπορούσε να το αποκαλύψει και για να πείσει ότι τα στοιχεία του ήταν αληθινά, ισχυρίστηκε πώς απέκτησε υψηλό βαθμό στη μασονία, κατά την Ιεροτελεστία του Τεκτονισμού της Σκωτίας. Μετά είπε  ότι είχε προσκληθεί από τον Adam Weishaupt στην Ευρώπη, ο οποίος του αποκάλυψε ένα αναθεωρημένο σχέδιο της Συνωμοσίας των Weishaupt. Ωστόσο, ο καθηγητής Robison αν και προσποιήθηκε ότι υιοθέτησε τις απόψεις του, δεν συμφώνησε με το περιεχόμενό του σχεδίου και, συνεπώς, δημοσίευσε ένα σύγγραμμα, για να το αποκαλύψει. Το βιβλίο περιλαμβάνει στοιχεία της έρευνας της βαυαρικής κυβέρνησης για τους «Illuminati» και τη Γαλλική Επανάσταση.
Αυτό όμως ήταν ένα ψέμα αφού τα στοιχεία δεν τα πήρε από τον Weisshaupt. Σε τέτοια περίπτωση, ο Robison  απλά θα βρισκότανε κάπου νεκρός, αφού οι προδότες εκτελούνται, ενώ ο Robison σαν τσιράκι της Μαύρης Αδελφότητας είχε προστασία.
Την ίδια χρονιά στις 19 Ιουλίου, ο David Pappen, Πρόεδρος του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ, σε διαλέξεις στην τάξη των αποφοίτων, σχετικά με την επιρροή του «Ιλλουμινισμού», κάνει αναφορές στην αμερικανική πολιτική και θρησκεία.
Στην ηλικία των 21 ετών, ο Nathan Mayer Rothschild αφήνει τη Φρανκφούρτη για την Αγγλία, όπου, με ένα μεγάλο μέρος των χρημάτων που του δόθηκε από τον πατέρα του, δημιουργεί ένα τραπεζικό οίκο στο Λονδίνο.

1800: Στη Γαλλία συστήθηκε η «Τράπεζα της Γαλλίας». Ο Ναπολέων σύντομα θα διαπιστώσει ότι μια ελεύθερη Γαλλία θα σήμαινε μια χώρα απαλλαγμένη από χρέη, όπως αναφέρει και ο ίδιος:
«Το χέρι που δίνει ανήκει σ΄ αυτόν που έχει  το χέρι που παίρνει. Το χρήμα δεν έχει πατρίδα, οι χρηματιστές δεν έχουν πατριωτισμό και αξιοπρέπεια. Μοναδικός σκοπός τους είναι το κέρδος».

1810: Στις 12 Φεβρουαρίου γεννήθηκε ο Charles Robert Darwin (Δαρβίνος) που επελέγη για να μας πείσει ότι καταγόμαστε από ... τους πιθήκους.
Η θεωρία του για την εξέλιξη των ειδών, δεν ήταν λανθασμένη, διότι τα είδη πράγματι επηρεάζονται από το περιβάλλον στο οποίο ζουν για εκατομμύρια χρόνια.
Οι άνθρωποι όμως δεν προέρχονται από τους πιθήκους και το όλο σώου έγινε για να παραποιηθεί ακόμη περισσότερο η πραγματική ιστορία των ανθρώπων.

1810: Πεθαίνουν ο Francis Sir Baring και Abraham Goldsmid. Έτσι, ο Nathan Mayer Rothschild, γίνεται ο μεγαλύτερος τραπεζίτης στην Αγγλία.
Ο Salomon Mayer Rothschild πηγαίνει στη Βιέννη και ιδρύει την τράπεζα "M. von Rothschild und Söhne».

1812: Στις 19 Σεπτεμβρίου πεθαίνει ο Mayer Amschel Rothschild. Στη διαθήκη του βάζει συγκεκριμένες «ρυθμίσεις» για τον οίκο των Rothschilds, οι οποίες προβλέπουν τα εξής:

1) Όλες οι θέσεις-κλειδιά στην οικογενειακή επιχείρηση θα καλύπτονται μόνο από τα μέλη της οικογένειας, ώστε η διοίκηση να ασκείται από Ραν.

2) Μόνο τα αρσενικά μέλη της οικογένειας έχουν το δικαίωμα να συμμετέχουν στην οικογενειακή επιχείρηση. Περιλαμβάνεται, όμως, ένας έκτος μυστικός νόθος.

3) Η οικογένεια πρέπει να μείνει αμόλυντη μέσω γάμων  μεταξύ των πρώτων και δεύτερων ξαδέλφων, ώστε να διαφυλαχθεί η οικογενειακή περιουσία, αλλά και οι ικανότητες των Ραν της οικογένειας.
(Σύμφωνα με την εβραϊκή εγκυκλοπαίδεια του 1905, από τους 58 γάμους των Rothschild, ακριβώς οι μισοί, δηλαδή οι 29, ήταν ανάμεσα σε πρώτα ξαδέλφια, μια πρακτική που, σήμερα, είναι γνωστή ως ενδογαμία).

4) Δεν δημοσιοποιείται ποτέ ο κατάλογος της περιουσίας.

5) Καμία νομική δράση δεν πρέπει να ληφθεί σε σχέση με την αξίας της κληρονομίας.

6) Ο μεγαλύτερος γιος του μεγαλύτερου γιου θα καταστεί ο επικεφαλής της οικογένειας (η προϋπόθεση αυτή να ανατραπεί μόνο, εάν συμφωνούσε η πλειοψηφία της οικογένειας).

Ο αριθμός "6" τίθεται αμέσως σε ισχύ, όταν ο Nathan Mayer Rothschild εκλέγεται διάδοχος του πατέρα του, ως επικεφαλής της οικογένειας.

Ο Jacob (James) Mayer Rothschild πηγαίνει στο Παρίσι, για τη δημιουργία της τράπεζας, των Rothschild Freres.

Γεννιέται ο Nathaniel  de Rothschild, γιος του Nathan Mayer Rothschild.

1816: Στο αμερικανικό Κογκρέσο ψηφίζεται νομοσχέδιο, που επιτρέπει στους Rothschilds να ιδρύσουν μία δεύτερη Κεντρική Τράπεζα, μετατρέποντας τους ουσιαστικά, σε απόλυτους κυρίαρχους της αμερικανικής προσφοράς χρήματος και βεβαίως του δανεισμού και του ελέγχου των δανειζομένων.
Όλα βλέπετε, γίνανε μέσω του χρήματος, και δίκαια στην Αγία Γραφή τίθεται το   δίλλημα «ή τον Θεό ή τον Μαμωνά».

1817: Από το γραφείο του Βασιλέα Νεφελίμ Βουάλ παρεδόθη το κείμενο με τις «αρχές της πολιτικής οικονομίας και φορολόγησης». Ανατέθηκε στον νεαρό Σεφαραδίτη Εβραίο Δαβίδ Ρικάρντο να το φέρει στον κόσμο, λέγοντας ότι δήθεν είναι δικό του έργο. Ο άλλος, ο Ασκεναζί ο Μαρντοχάϊ Μαρξ Λεβί, κατά κόσμον Καρλ Μαρξ,  απλά αντέγραψε το κείμενο του βασιλέα Βουάλ και εισήγαγε τον κομμουνισμό στον κόσμο.

1818: Ο Ασκεναζί Χαζάρος Μαρντοχάϊ Λευί, γνωστός σαν Karl Heinrich Marx γεννήθηκε στις 5 Μαΐου και έζησε έως τις 14 Μαρτίου του 1883.
Του παραδόθηκε η θεωρία του βασιλέα Νεφελίμ Βουάλ για να παρουσιαστεί σαν το κομμουνιστικό μανιφέστο και σαν δική του δήθεν ιδέα το 1848, ενώ και κατά κόσμον πρωτοπαρουσιάστηκε από τον Δαβίδ Ρικάρντο.

1821: Με την βοήθεια και τις παροτρύνσεις της Λευκής Αδελφότητας ξεκινά η επανάσταση στην Πελοπόννησο και αρχίζει η διάλυση της Οθωμανικής αυτοκρατορίας που ελεγχότανε απόλυτα από την Μαύρη Αδελφότητα. Στην κίνηση αυτή της Λευκής  Αδελφότητας, παρά την αντίθεση πολλών από τους μεγαλοσχήμονες της «Μαύρης Αριστοκρατίας», όπως ο Μέτερνιχ, η Μαύρη Αδελφότητα τελικά συνέπραξε με την Λευκή για να δημιουργήσει στην Ελλάδα προτεκτοράτο ορίζοντας ένα βασιλέα μαριονέττα, πράγμα και που πέτυχε. Η μάχη των Αδελφοτήτων, με τη μορφή των βασιλοφρόνων και των δημοκρατικών, κόστισε στην Ελλάδα πολύ, όπως και σε τόσα άλλα μέρη του κόσμου.

1823: Ο Rothschild αναλαμβάνει τις οικονομικές δραστηριότητες, της Καθολικής Εκκλησίας, σε όλο τον κόσμο.

1834: Ο Ιταλός επαναστάτης ηγέτης, Giuseppe Mazzini επελέγη από τους «Illuminati», για να διευθύνει το άμεσο επαναστατικό τους πρόγραμμα, σε ολόκληρο τον κόσμο και συνεχίζει να το υπηρετεί, υπό την ιδιότητα αυτή, μέχρι το θάνατό του, το 1872.

1840: Η Τράπεζα των μεσιτών χρυσού της Αγγλίας ονομάζεται Rothschilds. Επιδιώκεται, επιπλέον, η συγκρότηση φορέων στην Καλιφόρνια και την Αυστραλία.

1843: Τον Ιανουάριο η κατάσταση στην Ελλάδα ήταν οικτρή αφού το καλοκαίρι, έπρεπε να καταβληθούν στις τράπεζες των  Rothschilds οι τόκοι των δανείων που είχε πάρει η χώρα από την Λευκή Αδελφότητα για να σταθεί στα πόδια της μετά την επανάσταση. Τα  λεφτά των δανείων δεν είχαν πάει σε υποδομές που θα βοηθούσαν την ελληνική οικονομία, αλλά είχαν δαπανηθεί στους εμφυλίους που η Μαύρη και η Λευκή Αδελφότητα έστηναν στην πλάτη των ταλαίπωρων Ελλήνων και στα υπέρογκα έξοδα  της χλιδής του παλατιού και των Βαυαρών συμβούλων του στέμματος της Μαύρης Αδελφότητας. Κάτι μας θυμίζει αυτό!

Οι τόκοι που έπρεπε να πληρώνονται κάθε χρόνο ήταν 7 εκατομμύρια δραχμές και ήταν το μισό των συνολικών εσόδων του κράτους που έφταναν δεν έφταναν τα 14 εκατομμύρια το χρόνο. Στην πραγματικότητα, με την πληρωμή των τόκων δεν περίσσευε τίποτα με αποτέλεσμα να μην γίνεται καμία επένδυση σε τίποτε και τα χρέη να αυξάνουν διαρκώς. Τι θα περίμενε όμως κανείς από τα λαμόγια που κυβερνούσαν.

1843: Την άνοιξη, η κυβέρνηση πήρε μέτρα λιτότητας, που  όπως ήταν αναμενόμενο,  δεν απέδωσαν τόσο ώστε να συγκεντρωθούν τα απαιτούμενα χρήματα.

1843: Τον  Ιούνιο, η ελληνική κυβέρνηση ενημερώνει τις τράπεζες των Rothschilds ότι αδυνατεί να καταβάλει το ποσό που πρέπει και ζητά νέο δάνειο, ώστε να αποπληρώσει το παλιό. Αυτές αρνήθηκαν κατηγορηματικά, βλέπε Μέρκελ και μεγάλη απελπισία πέφτει στους Έλληνες πολίτες.
Εκπρόσωποι των τριών μεγάλων δυνάμεων (Αγγλία-Γαλλία-Ρωσία) κάνουν διάσκεψη στο Λονδίνο για το ελληνικό χρέος και κατέληξαν σε «καταδικαστικό πρωτόκολλο», διότι τους δίναμε λέει ψεύτικα στατιστικά στοιχεία. Κοιτάτε πράγματα φίλοι μου. Τα διεθνή λαμόγια, δεν χρειάζεται καν να πρωτοτυπήσουν. Μας δουλεύουν με τον ίδιο τρόπο. Όπως τότε έτσι και τώρα.

 Οι πρεσβευτές των μεγάλων δυνάμεων με το πρωτόκολλο-μνημόνιο  στο χέρι, έρχονται όπως οι εκπρόσωποι του ΔΝΤ στην ελληνική κυβέρνηση και απαιτούν την πληρωμή των χρημάτων. Αρχίζουν διαπραγματεύσεις και ένα μήνα μετά, υπογράφουν ΜΝΗΜΟΝΙΟ, σύμφωνα με το οποίο η Ελλάδα πρέπει να πάρει «μέτρα» ώστε να περισσέψει μέσα στους επόμενους μήνες 3,6 εκατομμύρια  δραχμές, που θα δοθούν στους "καημένους"  τους Rothschilds, ώστε να ξαναγίνουμε αξιόπιστοι στις «αγορές χρήματος» επειδή με την τρέχουσα κατάσταση είχαν εκτοξευθεί τα... επιτόκια και δεν μπορούσαμε να δανειστούμε. Δεν είναι αστείο, όλα συνέβησαν όπως σας τα γράφω. Μόνο ο Τράγκας και η Μακρή λείπανε για να μαλώνουν στα παράθυρα. Όλα ίδια. Μνημόνια, μέτρα, αγορές σπρεντ κτλ.
Για να είναι σίγουροι μάλιστα οι τραπεζίτες ότι το μνημόνιο θα εφαρμοστεί κατά γράμμα, απαίτησαν  να παραβρίσκονται στις συνεδριάσεις του Υπουργικού Συμβουλίου που θα εγκρίνει τα μέτρα και να παίρνουν διαρκώς  λεπτομερή αναφορά  της πορείας της πιστής εφαρμογής τους. Έμεναν μάλιστα οι χαρτογιακάδες της εποχής σε ειδικά φυλασσόμενη μονοκατοικία,  όπως τώρα σε ειδική μεζονέτα, για να μας έχουν από κοντά.
Τα μέτρα που πήρε τότε η ελληνική ηγεσία, ήταν τα παρακάτω:

1. Απολύθηκε το ένα τρίτο των Δημοσίων υπαλλήλων και μειώθηκαν 20% οι μισθοί των υπόλοιπων.
2. Σταμάτησε η χορήγηση συντάξεων.
3. Μειώθηκαν κατά 60% οι στρατιωτικές δαπάνες, και οι στρατιωτικοί αντί για μισθό έπαιρναν χωράφια.
4. Επιβλήθηκε «προκαταβολή» στην είσπραξη του φόρου εισοδήματος .
5. Αυξήθηκαν οι δασμοί και οι φόροι χαρτοσήμου.
6. Απολύθηκαν όλοι οι μηχανικοί του Δημοσίου και σταμάτησαν όλα τα δημόσια έργα και οι δημόσιες επενδύσεις.
7. Καταργήθηκαν πλήρως όλες οι υγειονομικές υπηρεσίες του κράτους.
8. Απολύθηκαν όλοι οι υπάλληλοι του εθνικού τυπογραφείου, όλοι οι δασονόμοι, οι δασικοί υπάλληλοι και οι μισοί καθηγητές πανεπιστημίου.
9. Καταργήθηκαν όλες οι διπλωματικές αποστολές του εξωτερικού.
10. Νομιμοποιήθηκαν όλα τα αυθαίρετα κτίσματα και οι καταπατημένες "εθνικές γαίες" με την πληρωμή προστίμων νομιμοποίησης.
11. Περαιώθηκαν με συνοπτικές διαδικασίες, όλες οι εκκρεμείς φορολογικές υποθέσεις με την καταβολή ενός εφάπαξ ποσού.
Αν τώρα εσείς νομίζετε ότι δεν υπάρχει σαφές σχέδιο που εφαρμόζεται διαχρονικά..... και εις τους αιώνας των αιώνων, τι να σας πω!
Τα μέτρα είναι ακριβώς τα ίδια με το μνημόνιο που ψήφισαν το ΠΑΣΟΚ και το ΛΑΟΣ το 2010. Κάθε ομοιότητα δεν είναι καθόλου μα καθόλου συμπτωματική. Οφείλεται στα ίδια λαμόγια, που από τότε, και ακόμη πιο πριν,  καθόριζαν τις τύχες των λαών.
1843: Την 3η Σεπτεμβρίου  έγινε επανάσταση και δόθηκε σύνταγμα, κατά τις προσταγές της Λευκής Αδελφότητας, αφού  ο κόσμος εξαθλιώθηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα, αυξήθηκαν τα χρέη και η Ελλάδα φαλίρισε ξανά, μετά από πενήντα ακριβώς χρόνια, με το περιβόητο "Κύριοι, δυστυχώς επτωχεύσαμεν" που είπε  το 1893 ο Χαρίλαος  Τρικούπης.

1843: Η B'nai B'rith συστάθηκε από τους Εβραίους, στη Νέα Υόρκη, ως Μασονική Στοά. Εβδομήντα χρόνια αργότερα, η ομάδα αυτή θα καθορίσει τη διαβόητη «Αντι-δυσφημιστική Ομάδα»  (ADL), με σκοπό να διαβάλλουν και να δυσφημίσουν τους, τυχόν επικριτές του εβραϊκού  «αντισημιτισμού».

1844: Ο Salomon Mayer Rothschild αγοράζει τα ανθρακωρυχεία του Vitkovice και την αυστροουγγρική εταιρεία Blast Furnace, η οποία ανήκε στις δέκα κορυφαίες παγκόσμιες βιομηχανίες.

1844: Ο Benjamin Disraeli, ένας Σεφαραδίτης Εβραίος  (ο οποίος σκόπευε να γίνει πρωθυπουργός της Βρετανίας) δημοσιεύει το «Coningsby», χαρακτηρίζοντας τον Nathan Mayer Rothschild, ως «Βασιλιά και αφέντη των αγορών χρήματος όλου του κόσμου, και φυσικά σχεδόν οτιδήποτε άλλου, συμβουλεύοντας  μονάρχες και  υπουργούς όλων των χωρών, οι οποίοι ακολουθούσαν τις προτάσεις του, σαν πιόνια».

1847: Ο Lionel de Rothschild, ο οποίος τώρα είναι παντρεμένος με την κόρη του θείου του, Kalmann (Carl) Mayer Rothschild, εκλέγεται στην κοινοβουλευτική έδρα του Λονδίνου.

Η προϋπόθεση για την είσοδό του στο Κοινοβουλίου είναι να ορκισθεί στην αληθινή χριστιανική πίστη. Ο Lionel de Rothschild αρνείται να το πράξει, κάτι που οφείλεται στην δήθεν ιουδαϊκή πίστη του, με αποτέλεσμα η έδρα του στο κοινοβούλιο να παραμείνει κενή για έντεκα χρόνια και μέχρι να επιτραπούν καινούριοι όρκοι που ήταν άθρησκοι.
Είναι εκπληκτικό το  ότι κατάφερε να κρατήσει την κοινοβουλευτική του έδρα του για έντεκα χρόνια, παρόλο που δεν είχε το δικαίωμα να εκπροσωπήσει την εκλογική του περιφέρεια, με την ψήφο του (στο κοινοβούλιο), για όλο αυτό το διάστημα.
1848: Ο Ασκεναζί Εβραίος, Karl Marx (ένας Κρυπτο-Εβραίος, που το πραγματικό του όνομα ήταν Moses Mordechai Levy) δημοσιεύει το «Μανιφέστο του Κομμουνιστικού Κόμματος». Είναι ενδιαφέρον, ότι την ίδια στιγμή εργάζεται στο ίδιο κείμενο ο Karl Ritter του Πανεπιστημίου της Φρανκφούρτης που γράφει για τις αντιθέσεις, που θα αποτελέσουν τη βάση για το «Nietzscheanism», το οποίο αργότερα εξελίχτηκε σε ένα φασιστικό και ναζιστικό σύγγραμμα, για να υποθάλψουν τον Α' και Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Θυμίζουμε ότι το αρχικό αυθεντικό κείμενο της οικονομοτεχνικής αυτής μελέτης έδωσε ο Δαβίδ Ρικάρντο.
Οι Μarx, Killer και Νietzsche χρηματοδοτούνταν και βρίσκονταν κάτω από τις οδηγίες των Rothschilds. Η ιδέα πως πίσω από αυτό το καθεστώς βρίσκονται αυτοί που διευθύνουν τη συνολική συνωμοσία, θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει τις διαφορές στις λεγόμενες ιδεολογίες, για να μπορέσουν να χωρίζουν σε όλο και μεγαλύτερες παρατάξεις τις ανθρώπινες φυλές, σε αντιμαχόμενα στρατόπεδα, ώστε να μπορούν να οπλιστούν, στη συνέχεια να κάνουν πλύση εγκεφάλου για μάχες, αλλά κυρίως καταστροφές όλων των πολιτικών και θρησκευτικών θεσμών.
Αυτό είναι ουσιαστικά το ίδιο σχέδιο που υπέβαλε ο Weishaupt το 1776.
Ο μαρξισμός, ο κομμουνισμός και το παράγωγό του, ο Σοσιαλισμός, θα φανούν στην πράξη, λίγα χρόνια αργότερα, πως δεν είναι τίποτα άλλο, από το καπιταλιστικό κράτος και το κράτος που διοικείται από μια προνομιούχα μειοψηφία, ασκώντας δεσποτικό και συνολικό έλεγχο της πλειοψηφίας, που έχει απομείνει χωρίς να έχει σχεδόν καμία περιουσία ή νομικά δικαιώματα.
Αυτό εξηγεί, γιατί οι Rothschild ενδιαφέρονταν, τόσο πολύ, για τη χρηματοδότηση αυτών των ιδεολογιών, οι οποίες θα έπρεπε αργότερα να εξελιχθούν σε δήθεν «δημοκρατία». Ένα σύστημα του κράτους αποτελούμενο από δύο μέρη, τα οποία ελέγχονται από την ίδια δύναμη, και ενώ φαίνεται να έχουν διαμάχες για ασήμαντα θέματα και  δίνουν την εντύπωση πως αντιτίθενται το ένα το άλλο, στην ουσία, ακολουθούν την ίδια βασική ιδεολογία.
 Για το λόγο αυτό οι κάτοικοι των δημοκρατιών, σύντομα ανακαλύπτουν ότι δεν έχει σημασία υπέρ ποιού θα ψηφίσουν, αφού τίποτα δεν θα αλλάξει ποτέ.
1856: Στις 6 Μαΐου, γεννιέται ο Ασκεναζί Εβραίος ψυχαναλυτής, Sigmund Freud. Ο Freud θα «επιτίθετο» στη Δυτική ηθική, επικρίνοντας αυτό που θεωρεί νευρωτική έμφαση σχετικά με το φύλο, επιμένοντας πως έπρεπε να αντικατασταθεί με εβραϊκές αξίες. Είναι ενδιαφέρον ότι προώθησε τις ιδέες της αιμομιξίας και της παιδοφιλίας, σαν να ήταν κάτι το συνηθισμένο που επιτρεπότανε από τους Εβραίους στο ιερό τους βιβλίο, το Ταλμούδ.

1860: Στον Αμερικανικό Νότο, από την ημέρα της αμερικανικής ανεξαρτησίας,  είχε αναπτυχθεί στενή επιχειρηματική σχέση ανάμεσα στους αριστοκράτες που έλεγχε η Μαύρη Αδελφότητα και είχαν φυτείες βαμβακιού και στους εμπόρους βαμβακιού της Αγγλίας. Το βαμβάκι όμως παραδιδόταν από την Αμερική, στη Γαλλία και τη Βρετανία, μέσω των πλοίων των Rothschild.  Η οικογένεια αποφάσισε ότι αυτή ήταν η οικονομική «Αχίλλειος πτέρνα» της Μαύρης Αδελφότητας  και έτσι θα μπορούσε να ελέγξει ακόμη πιο δυναμικά στην Αμερική.
Οι Rothschilds προετοιμάζονταν καιρό γι' αυτό, και τη χρονιά εκείνη, στις Νότιες Πολιτείες της Αμερικής, υπήρχε ένας τεράστιος αριθμός «πρακτόρων», που δούλευαν για λογαριασμό τους.

Το προπύργιο της Μαύρης Αδελφότητας στις νότιες πολιτείες, έπρεπε να ξεριζωθεί. Οι ευγενείς του αμερικανικού νότου, που στην πλειοψηφία τους ήταν Ραν που στάλθηκαν στο «νέο κόσμο» με μπόλικο χρήμα στη διάθεσή τους, ώστε να πάρουν την εξουσία για λογαριασμό της Μαύρης Αδελφότητας, ήταν το εμπόδιο για την πλήρη επικράτηση της Λευκής Αδελφότητας στις ΗΠΑ. Από την άλλη όμως πλευρά η Μαύρη Αδελφότητα, επ΄ ουδενί λόγο ήθελε να δημιουργήσει η Λευκή, το κράτος προπύργιο για να φέρει την λεγόμενη νέα τάξη πραγμάτων. Έπρεπε λοιπόν να φανεί ότι υπάρχει πρόκληση από το Βορρά στο Νότο και αντιστρόφως και να υπάρξει στη λαϊκή συνείδηση αιτία πολέμου.
Προκειμένου λοιπόν να προκαλέσουν και να ξεσηκώσουν το Βορρά, οι παράγοντες των Rothschild έκαναν «πλύση εγκεφάλου» στους στρατούς και τους οπαδούς τους για αλλεπάλληλες προκλήσεις πασπαλισμένες με φούμαρα περί δημοκρατίας, ελευθερίας και άλλα συναφή παραμύθια της Τάκλα Μακάν.

1862: Ο Πρόεδρος Lincoln ξεκινά την εκτύπωση των 450.000.000 δολαρίων. Αυτά τα χαρτονομίσματα τυπώνονται με πράσινο χρώμα ( το χρώμα του κακού) στην πίσω πλευρά, προκειμένου να τα διακρίνουν από τα άλλα, που βρίσκονται ήδη σε κυκλοφορία. Αυτά δεν ενδιαφέρουν την Ομοσπονδιακή Κυβέρνηση και χρησιμοποιούνται, για να πληρώνονται τα στρατεύματα και να αγοράζονται οι προμήθειές τους. Ο Lincoln ήταν ο τελευταίος Πρόεδρος, που εξέδωσε δωρεάν νομίσματα, στις Ηνωμένες Πολιτείες και σημειώνει για το θέμα αυτό:

«Η κυβέρνηση θα πρέπει να δημιουργήσει, να εκδίδει και να διανέμει το σύνολο των νομισμάτων και των ομολόγων που απαιτούνται για την ικανοποίηση των δαπανών της κυβέρνησης και την αγοραστική δύναμη των καταναλωτών. Το προνόμιο της δημιουργίας και έκδοσης χρημάτων δεν είναι μόνο το υπέρτατο προνόμιο της κυβέρνησης, αλλά είναι η μεγαλύτερη δημιουργική της δυνατότητα. Με την έγκριση των εν λόγω προνομίων, οι φορολογούμενοι θα αποταμιεύουν στις τράπεζες τεράστια ποσά εντόκως. Τα χρήματα θα πάψουν να κυριαρχούν στη ζωή και θα γίνουν ο υπηρέτης της ανθρωπότητας. Δώσαμε στο λαό αυτής της δημοκρατίας, τη μεγαλύτερη ευλογία που είχαν ποτέ, να διαθέτουν δικά τους χρήματα, για να πληρώσουν τις οφειλές τους».
Αυτά είπε λοιπόν ο Χαζαροεβραίος Αβραάμ Λίνκολν, μασόνος και πρόεδρος των ΗΠΑ. Ένα από τα μεγαλύτερα λαμόγια της Λευκής Αδελφότητας, που θεωρούσε μεγάλη ευλογία το ότι έβαλε τους πάντες να χρησιμοποιούν «για το καλό τους» χρήματα, που θα τα αποταμίευαν στις τράπεζες των Rothschild, οι οποίοι με τη σειρά τους θα τα δάνειζαν σε τρίτους παίρνοντας υπέρογκους τόκους για τα λεφτά που δεν ήταν δικά τους.
Την ίδια χρονιά, oι Rothschilds δηλώνουν:
«Η σκλαβιά και η δουλεία είναι πιθανό να καταργηθούν, αλλά αυτό που  πιστεύω εγώ και οι συνεργάτες  μου είναι, ότι   θα ελέγχεται  η εργασία, μέσω του ελέγχου των μισθών, αλλά και των δανείων που θα δώσουμε στους εργαζόμενους, που θα νομίζουν ότι είναι ελεύθεροι πολίτες, ενώ θα έχουν εισέρθει στην μεγαλύτερη και περισσότερο οργανωμένη σκλαβιά όλων των εποχών. Θα ελέγχουμε το χρήμα και θα ελέγχουμε τα χρέη. Όλοι θα δουλεύουν για εμάς».

1869: Στην κηδεία του Μεγάλου Ραβίνου Smeon Ben-Iudah,  o Ραβίνος Reichorn, προβαίνει στην ακόλουθη αποκαλυπτική δήλωση:
«Χάρη στην τρομερή δύναμη των διεθνών τραπεζών μας, αναγκάσαμε τους Χριστιανούς σε αναρίθμητους πολέμους. Οι πόλεμοι έχουν ιδιαίτερη αξία για τους Εβραίους, δεδομένου ότι οι Χριστιανοί «σφάζονται», δημιουργώντας περισσότερο «χώρο» για εμάς τους Εβραίους. Οι πόλεμοι είναι η συγκομιδή των Εβραίων, καθώς επεκτείνονται οι τράπεζες, από τα νεκρά σώματα των χριστιανών στους πολέμους. Πάνω από 100 εκατομμύρια χριστιανοί εξαφανίστηκαν από προσώπου  γης, εξαιτίας των πολέμων και το τέλος δεν ήρθε ακόμα».

1870: Στις 22 Απριλίου γεννιέται στο Σιμπίρσκ ο Βλαντιμίρ Λένιν, από Χαζάρους γονείς. Η τουρκο-μογγολική του καταγωγή, αναφέρεται και στην συμβατική ιστορία.

1871: Στον  Αμερικάνο Στρατηγό, ονόματι, Albert Pike, που είχε μυηθεί στους «Illuminati» από τον Guisseppe Mazzini,δίδεται από τους Ραν του Βελιάλ προς παρουσίαση ένα σχέδιο, για τρεις συνεχόμενους Παγκόσμιους Πολέμους, σε συνδυασμό με διάφορες επαναστάσεις σε όλο τον κόσμο και αποκορύφωμα την κίνηση για τη δημιουργία της Παγκόσμιας κυβέρνησης , στην τελική του φάση. Οι λεπτομέρειές του σχεδίου αυτού ήταν οι εξής:
Στον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο πρέπει να καταπολεμηθεί, έως την ολοκληρωτική του καταστροφή, ο Τσάρος της Ρωσίας, όπως είχε υποσχεθεί, το 1815, ο Nathan Mayer Rothschild, και έτσι η ισχυρότερη και πλέον παραδοσιακή δύναμη της  Μαύρης Αδελφότητας θα χανότανε. Ο Τσάρος επρόκειτο να αντικατασταθεί από τον Κομμουνισμό, ο οποίος θα χρησιμοποιηθεί για να επιτεθεί σε διάφορες θρησκείες, κυρίως το Χριστιανισμό. Οι διαφορές μεταξύ των Βρετανών και των Αυτοκρατόρων της Γερμανίας πρόκειται να χρησιμοποιηθούν, για να υποδαυλίζουν αυτό τον πόλεμο.
Ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος θα διεξαχθεί, για να υποθάλψει τη διαμάχη ανάμεσα στα φερέφωνα που ούτως ή άλλως θα ετοίμαζε η Μαύρη Αδελφότητα στην Βαυαρία,  με αιτιολογικό την καταπίεση των εν αφθονία διαθέσιμων Χαζαροεβραίων στη Γερμανία. Αυτό έχει ως σκοπό την καταστροφή των υποδομών της Μαύρης Αδελφότητας , για να αυξηθεί η δύναμη του πολιτικού Σιωνισμού που εκπροσωπεί την Λευκή.
Ο πόλεμος αυτός είχε σχεδιαστεί, επίσης, για να αυξήσει την ισχύ του Κομμουνισμού, ο οποίος θα φθάσει στο ίδιο επίπεδο με την ενωμένη και ελεγχόμενη Χριστιανοσύνη των πρώην βασιλείων της Δύσης.
 Για να γίνει  ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος, θα χρησιμεύσει το μίσος που θα πρέπει εν τω μεταξύ να δημιουργηθεί μεταξύ του Μουσουλμανικού Κόσμου και του πολιτικού Σιωνισμού.  Για να εξασφαλισθεί αυτό, θα πρέπει να δημιουργηθεί το κράτος του Ισραήλ. Ενώ ο πόλεμος θα βρίσκεται σε εξέλιξη, οι υπόλοιπες χώρες θα αναγκαστούν να πολεμήσουν, μεταξύ τους, σε μια κατάσταση ψυχικής, σωματικής, πνευματικής και οικονομικής εξάντλησης.
Στο τέλος θα επέλθει η παγκόσμια ειρήνη υπό την ηγεσία ενός παγκόσμιου μονάρχη που θα διοικεί από τα Ιεροσόλυμα αρχικά και από την Θεσσαλονίκη μετά.
Στις 15 Αυγούστου του τρέχοντος έτους, ο Albert Pike γράφει ένα γράμμα (τώρα είναι καταγεγραμμένο στο βρετανικό Μουσείο) στον Giuseppe Mazzini, αναφέροντας τα παρακάτω:
«Θα πρέπει να αξιοποιηθούν οι «διανοούμενοι» και οι άθεοι, για να προκαλέσουν μεγάλο κοινωνικό κατακλυσμό, που μέσα από τη φρίκη του, θα δείξει σε όλα τα έθνη ποια είναι τα αποτελέσματα της απόλυτης αθεΐας. Δηλαδή, η αγριότητα και οι πιο αιματηρές ταραχές.
Στη συνέχεια, οι άνθρωποι θα αναγκαστούν, παντού, να αμυνθούν έναντι των μειονοτήτων με εξεγέρσεις σε όλο τον κόσμο. Θα εξοντώσουν τους καταστροφείς του πολιτισμού και τα πλήθη απογοητευμένα από το Χριστιανισμό, χωρίς πνευματική ηγεσία και ανήσυχα για την ορθότητα των  ιδανικών τους, δεν θα έχουν τη γνώση για το πού να διοχετεύσουν τη λατρεία τους. Τότε θα εμφανιστεί το αληθινό φως, μέσω της καθολικής εκδήλωσης της καθαρής θεωρίας του Εωσφόρου, ο οποίος θα βρίσκεται, πλέον, σε δημόσια θέα. Ο Εωσφόρος είναι αυτός που φέρνει το φως! Παράξενος και μυστηριώδης, είναι «το Πνεύμα του Σκότους! Ο Αυγερινός, ο Υιός του πρωινού! Είναι αυτός που φέρνει το Φως και με το μεγαλείο του φωτίζει τις αισθησιακές ή εγωιστικές ψυχές. Είναι αυτός που δίνει την αλήθεια της Καμπάλα».
Το ενδιαφέρον είναι πως στο ίδιο βιβλίο , ο Pike δίνει τον Τεκτονισμό ως  θρησκεία που βασίζεται στην απόκρυφη εβραϊκή φιλοσοφία της Καμπάλα.

1880: Οι παράγοντες των Rothschilds για να προκαλέσουν την μαζική μετακίνηση Χαζάρων Εβραίων ετοιμάζουν σειρά από πογκρόμ, κατά κύριο λόγο στη Ρωσία, την Πολωνία, τη Βουλγαρία και τη Ρουμανία. Αυτά τα πογκρόμ έχουν ως αποτέλεσμα τη σφαγή χιλιάδων ανυποψίαστων Εβραίων, προκαλώντας ένα προμελετημένο κύμα φυγής, περίπου 2 εκατομμυρίων ανθρώπων, κυρίως, στη Νέα Υόρκη, αλλά και το Σικάγο, τη Φιλαδέλφεια, τη Βοστώνη και το Λος Άντζελες. Ωστόσο, ορισμένοι χρηματοδοτούμενοι από τους  Rothschilds εγκαθίστανται στην Παλαιστίνη.
Ο λόγος που ξεκίνησαν οι σφαγές, ήταν η δημιουργία μιας ακόμα μεγαλύτερης από την ήδη υπάρχουσα, πληθυσμιακής μάζας Εβραίων στην Αμερική, οι οποίοι με το που έφθασαν ενετάχθησαν στην ομάδα των  δημοκρατικών ψηφοφόρων. Είκοσι περίπου χρόνια αργότερα, αυτό θα είχε ως αποτέλεσμα μια τεράστια δημοκρατική βάση εξουσίας στις Ηνωμένες Πολιτείες, η οποία θα χρησιμοποιείτο, για να εκλέξουν, οι άνδρες των Rothschilds, στην προεδρία, τον Woodrow Wilson.

1880: Ο John Swinton, δημοσιογράφος στη Νέα Υόρκη, ήταν το τιμώμενο πρόσωπο σε δείπνο όπου δήλωσε προς τους παρευρισκόμενους συναδέλφους του σε μία έκρηξη ειλικρίνειας:
«Δεν υπάρχει στην Αμερική ή οπουδήποτε αλλού ανεξάρτητος Τύπος. Το ξέρετε και το ξέρω.
Δεν υπάρχει ούτε ένας από σας που τολμά να γράψει ειλικρινείς απόψεις και αν το κάνατε, θα γνωρίζατε, εκ των προτέρων, ότι ποτέ δεν θα τυπωθούν.
Πληρώνομαι για να αποτυπώνω την δήθεν έντιμη γνώμη μου στο έντυπο για το οποίο εργάζομαι.
Πολλοί  από εσάς πληρώνονται με παρόμοιους μισθούς, για παρόμοια δουλειά, και όποιοι από εσάς που θα ήταν τόσο ανόητοι, ώστε να γράψουν ειλικρινείς απόψεις, θα έπρεπε μετά να βγουν στο δρόμο, για αναζήτηση εργασίας. Αν μου επιτρεπόταν, οι ειλικρινείς απόψεις μου πάνω σε ένα θέμα να εμφανιστούν στο χαρτί , θα έφευγα από την εργασία μου, 24 ώρες  πριν τυπωθούν.
Ο ρόλος των δημοσιογράφων είναι να καταστρέψει την αλήθεια,  να λένε διεστραμμένα ψέματα, να κακολογούν και  να πωλούν τη χώρα τους και τη φυλή τους ακόμα και για ένα κομμάτι ψωμί.
Είμαστε τα εργαλεία και οι υποτελείς των πλούσιων ανδρών που διευθύνουν τα πάντα πίσω από τα παρασκήνια.
Είμαστε το σκαλοπάτι τους. Αυτοί κινούν τα νήματα και εμείς χορεύουμε. Τα ταλέντα μας, οι δυνατότητες μας και οι ζωές μας είναι όλα, περιουσιακά στοιχεία των άλλων. Είμαστε πνευματικές πόρνες».
1895: Ο Edmond James de Rothschild, (ο νεότερος γιος του Jacob), επισκέπτεται την Παλαιστίνη, για να παρακολουθήσει τους εβραϊκές οικισμούς που ιδρύονται χρηματοδοτούμενοι από την οικογένεια, σε συνέχεια των πογκρόμ, που προκάλεσαν οι Rothschilds, στη Ρωσία, την Πολωνία, τη Βουλγαρία και τη Ρουμανία. Μένει εντυπωσιασμένος και ορκίζεται να συνεχίσει να επενδύει κεφάλαια σε αυτούς τους οικισμούς στα πλαίσια της προώθησης των μακροπρόθεσμων στόχων των Rothschilds, που είναι η δημιουργία δικού τους εβραϊκού κράτους.

1897: Οι Rothschilds εγκαινιάζουν το Παγκόσμιο Σιωνιστικό συνέδριο για την προώθηση του Σιωνισμού. Ο Σιωνισμός παρουσιάζεται ως ένα πολιτικό κίνημα, που προσπαθεί δήθεν να εξασφαλίσει μια πατρίδα για τους Εβραίους, αλλά είναι στην πραγματικότητα μια συνωμοσία, που όχι μόνο δεν ενδιαφέρεται για τους Εβραίους, αλλά   θέλει να φέρει ολόκληρο τον κόσμο, υπό το καθεστώς και τον έλεγχο μιας παγκόσμιας κυβέρνησης, που θα ελέγχεται από την Λευκή Αδελφότητα.
Το πρώτο Παγκόσμιο Σιωνιστικό συνέδριο είναι προγραμματισμένο επίτηδες  να διεξαχθεί στο Μόναχο, όπου βρίσκεται η έδρα της Μαύρης Αδελφότητας. Λόγω της απειλής εκτέλεσης όλων των συνέδρων από δολοφόνους Μισναβάχ, η συνάντηση αυτή οργανώνεται στη Βασιλεία της Ελβετίας και λαμβάνει χώρα στις 29 Αυγούστου. Η συνάντηση διεξάγεται υπό την προεδρία του Ασκεναζί Χαζαροεβραίου, Theodor Herzl, ο οποίος στο ημερολόγιό του, αναφέρει:
«Είναι σημαντικό ότι τα βάσανα των Εβραίων ... γίνονται χειρότερα ... αυτό θα βοηθήσει στην υλοποίηση των σχεδίων μας .... Έχω μια εξαιρετική ιδέα .... Θα πρέπει να προτρέψουμε τους αντισημίτες να ρευστοποιήσουν τον εβραϊκό τους πλούτο .... Οι αντισημίτες, μ' αυτό τον τρόπο θα μας βοηθήσουν, με την έννοια ότι θα ενισχύσουν την εκδίωξη και την καταπίεση των Εβραίων. Οι αντισημίτες θα γίνουν οι καλύτεροι φίλοι μας».
 Ο Herzl εκλέγεται στη συνέχεια Πρόεδρος της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Οργάνωσης, η οποία υιοθετεί το «Κόκκινο εξάγραμμο των Rothschild.
Σε αυτό το συνέδριο, ο Chaim Weizmann, ο οποίος φιλοδοξούσε να καταστεί επικεφαλής του, δηλώνει:
«Δεν υπάρχει κανένας Άγγλος, Γάλλος, Γερμανός ή Αμερικανός Εβραίος, παρά μόνο οι Εβραίοι που ζουν στην Αγγλία, τη Γαλλία, τη Γερμανία ή την Αμερική».

1898: Στο Παγκόσμιο Σιωνιστικό Συνέδριο, του Ιουλίου, ο Max Mandelstam, κάνει την ακόλουθη δήλωση:
«Οι Εβραίοι απορρίπτουν έντονα την ιδέα της σύντηξης με τις άλλες εθνικότητες και προσκολλώνται σταθερά στην ιστορική τους ελπίδα για την παγκόσμια αυτοκρατορία».

1901: Οι ΗΠΑ ορίζουν ένα νέο προεδρικό μέγαρο που το ονομάζουν Λευκό Οίκο, προς τιμήν της Λευκής Αδελφότητας, από όπου θα συντονίζονται πλέον οι ενέργειες κατάληψης ολόκληρου του πλανήτη, μέσα στον 20ο αιώνα.

1901: Δημιουργούνται οι πρώτες εταιρείες που κατασκευάζουν αντιβιοτικά, εμβόλια, χημικά χάπια και γενικά συσκευασμένα φάρμακα της χημικής ιατρικής, που στον 20ο αιώνα θα έλεγχε το χώρο της υγείας, απαγορεύοντας ως «επικίνδυνα», τα παραδοσιακά φυτικά φάρμακα που για χιλιάδες χρόνια θεράπευαν το ανθρώπινο γένος. Το αν η υγεία μας βελτιώθηκε αποφασίστε το εσείς. Απλά είναι πλέον πιο ελεγχόμενη.

Προσπάθησα να σας δώσω μερικά από τα πολλά σημαντικά γεγονότα μετά την 1η Μαΐου του 1776, για να δείτε ότι την Πρωτομαγιά γιορτάζουμε την καταδίκη μας και όχι την μνήμη κάποιων λαϊκών δήθεν αγώνων.
Είναι η μέρα που οι άνθρωποι "γιορτάζοντας", είναι σαν να δηλώνουν, ότι θα τρώνε αιωνίως παραμύθι. Το παραμύθι της ανεξαρτησίας και της αυτοδιάθεσής τους.

Καλή "εργατική" Πρωτομαγιά.


http://www.el.gr/index.php/top-news/117-top-news/59673

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters