Σάββατο, 22 Απριλίου 2017

ΗΠΑ: Νέο Πρόστιμο 157 Εκατ. Δολαρίων Για Την Deutsche BankΠρόστιμο, ύψους 157 εκατ. δολαρίων, καλείται να καταβάλει στη Federal Reserve η Deutsche Bank, λόγω παραβάσεων στην αγορά συναλλάγματος.
Η κεντρική τράπεζα των ΗΠΑ ανακοίνωσε χθες, ότι η γερμανική τράπεζα απέτυχε να αντιληφθεί ότι οι διαπραγματευτές ξένου συναλλάγματος αντάλλασσαν μηνύματα με ανταγωνιστές.

Επίσης, σύμφωνα με τη Fed, η Deutsche Bank δεν εφάρμοσε το πρόγραμμα ικανοποιητικής συμμόρφωσης με τον κανόνα «Volcker», ο οποίος απαγορεύει τις συναλλαγές των τραπεζών για δικό τους λογαριασμό.
Η γερμανική τράπεζα, ως αποτέλεσμα, κλήθηκε να καταβάλει πρόστιμο, ύψους 156,6 εκατ. δολάρια, να σταματήσει τις παραβάσεις και να συνεργαστεί σε κάθε έρευνα για τα άτομα, τα οποία συμμετείχαν στη διαπραγμάτευση συναλλάγματος.

Η FED ΕΠΕΒΑΛΕ ΠΡΟΣΤΙΜΟ 157.000.000 ΔΟΛΑΡΙΑ ΣΤΗΝ Deutsche Bank ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΕΡΙ ΑΓΟΡΑΣ ΣΥΝΑΛΑΓΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΚΟΛΟΣΣΟΥ!!! 
 ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΚΑΝΟΝΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΘΕΣΠΙΣΤΕΙ AΠO TO 1945 ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΟΥ BRETTON WOODS ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΒΑΤΕΣ
ΚΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ YΠOXΡΕΩΣΕΩΣ ΕΞΟΦΛΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ FED ΠOY KATEΘΕΣΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΣΤΗΝ ΜΟΝTREAL BANK ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΛΑΣΤΑ!!!!!!
ΞΥΠΝΑ ΕΛΛΗΝΑ/ΔΑ ΑΝ ΗΤΑΝ ΠΛΑΣΤΑ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΣΜΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΝΟ ΜΕΣΑ ΠΡΙΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΤΟΥ !!!!!!!!!
ΔΕΝ ΘΑ ΕΜΕΝΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΓΥΡΝΑΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΣΕ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ...... 
ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΥΜΠΟΣΙΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΝΕΙ ΓΡΑΦΕΙΑ ''ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ''
 ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΠΛΕΚΤΑΝΗ ΜΕ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΣ ΠΑΡΑΚΟΥΜΠΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΔΙΚΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ''ΑΜΑΡΤΟΛΟ'' ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ Η΄ΑΚΟΜΑ;
ΞΥΠΝΑ ΞΗΜΕΡΩΣΕ.......

Α ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΩ... ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΚΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ Η Deutsche Bank
 ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ !!! 

ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΑΙ ΕΙΠΕΣ; ΞΥΠΝΑ ΝΑ ΤΟ ΖΗΣΕΙΣ......

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΣ;;; ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2015 600 ΔΙΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ

ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ : ΕΓΩ ΣΕ ΧΕΛΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters