Κυριακή 19 Μαρτίου 2017

Δεκαπέντε μέρη του πλανήτη που δεν επιτρέπεται να επισκεφθούμε

 
Λένε «Ελεύθερος Κόσμος» … αλλά η αλήθεια είναι, ότι δεν είναι και τόσο ελεύθερος.
Στην πραγματικότητα, υπάρχουν πάνω από μια ντουζίνα μέρη στον πλανήτη μας, στα οποία δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση. Από άκρως απόρρητες στρατιωτικές βάσεις, σε αποκλειστικά κλαμπ, και αποθήκες για τον Αρμαγεδδώνα.
Όπως και έχει μας εξάπτουν την περιέργεια και θέλουμε να τα εξερευνήσουμε. Άλλωστε, τα απαγορευμένα είναι πάντα πιο ενδιαφέροντα!

Σε αυτό το άρθρο, θα ρίξουμε μια ματιά στα δεκαπέντε μέρη που δεν επιτρέπεται να επισκεφθείτε στη Γη.

RAF Menwith Hill – Ηνωμένο Βασίλειο
RAF-Menwith-Hill-2

Ένα από τα πιο μυστικοπαθή συγκροτήματα στην Ευρώπη, και ένα από τα πιο παράξενα επίσης. Αυτές οι συναρπαστικές και κάπως περίεργες δομές παρέχουν υποστήριξη επικοινωνίας και πληροφορίες σε χώρες όπως το Ηνωμένο Βασίλειο και ΗΠΑ.
Αυτό το συγκρότημα είναι τόσο μεγάλο που έχει καταλογογραφηθεί ως ο μεγαλύτερος ηλεκτρονικός σταθμός παρακολούθησης σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Το Bohemian Groove
bohemiangrove-owl_shrine

Αυτό είναι πραγματικά περίεργο. Το Bohemian Groove είναι μια ιδιωτική αγροτική τοποθεσία  2.700 στρεμμάτων που βρίσκεται «κάπου» στην Καλιφόρνια. Η Γη πιστεύεται ότι ανήκει σε μία λέσχη με έδρα το Σαν Φρανσίσκο που ονομάζεται Bohemian Club.
Στο παρελθόν, οι πρόεδροι όπως ο Ρίτσαρντ Νίξον και Χέρμπερτ Χούβερ έχουν παρακολουθήσει τις διάφορες τελετές που γίνονται εκεί. Οι γυναίκες δεν επιτρέπονται.
Κάθε καλοκαίρι, το Bohemian Club φιλοξενεί τους πιο σημαντικούς ανθρώπους στον κόσμο που συγκεντρώνονται εκεί. Πιστεύεται ότι είναι αυτοί που λατρεύουν τους Θεούς ερπετά.

Το νησί των φιδιών
snake-island-1

Ένα μέρος που δεν μπορείτε να έχετε πρόσβαση και ένα μέρος όπου πραγματικά δεν θα θέλατε να πάτε. Το νησί των Φιδιών είναι ένα μικρό νησί που βρίσκεται στα ανοικτά των ακτών της Βραζιλίας και περιέχει 4.000 από τα πλέον θανατηφόρα φίδια στον πλανήτη. Το δηλητήριό τους είναι τόσο ισχυρό που μπορεί να λιώσει την ανθρώπινη σάρκα.
Το νησί έχει κριθεί άκρως επικίνδυνο από την κυβέρνηση της Βραζιλίας και απαγόρευσε στους επισκέπτες την πρόσβαση σε αυτό.

Το θησαυροφυλάκιο με την μυστική συνταγή της Coca-Cola
Coca Cola

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ την πραγματική συνταγή της Coca Cola; Αποδεικνύεται ότι η μυστική συνταγή πίσω από την Coca Cola είναι ένα από τα πιο καλά φυλασσόμενα μυστικά στον πλανήτη.
Προκειμένου να την προστατεύσει η Coca-Cola Company έχει έναν υψηλής τεχνολογίας θόλο που κρατά τη συνταγή και την προστατεύει από τα αδιάκριτα βλέμματα.
Μόνο ένα ζευγάρι ανθρώπων γνωρίζει την πραγματική σύνθεση.

Fort Knox
fort-knox

Το Fort Know είναι το μέρος που κρατούν οι Ηνωμένες Πολιτείες μια σειρά εθνικών θησαυρών. Θεωρείται ως ένα από τα πιο ασφαλή μέρη του πλανήτη.
Προστατεύεται από περίπου 30.000 στρατιώτες και έναν στόλο επιθετικών ελικοπτέρων.
Οι επισκέπτες απαγορεύονται αυστηρά.

Το θησαυροφυλάκιο σπόρων
Vault Svalbard

Κατασκευάστηκε για να αποθηκεύσει τους σπόρους που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν σε περίπτωση μιας καταστροφικής περιβαλλοντικής καταστροφής.
Στην πραγματικότητα, η πρόσβαση απαγορεύεται ακόμη και σε άτομα από τις χώρες που έχουν δώσει τους σπόρους. Ο θόλος βρίσκεται στο νορβηγικό νησί Spitsbergen κοντά στο Longyearbyen στο απομακρυσμένο Αρκτικό αρχιπέλαγος.
Είναι κατασκευασμένο να αντέξει σε κάθε είδους εξωτερικό κίνδυνο και κλιματική αλλαγή. Η κατασκευή του κόστισε στην Νορβηγική κυβέρνηση περίπου 9 δισεκατομμύρια USD.

Μυστικό Αρχείο του Βατικανού
Archives

Η Βιβλιοθήκη του Βατικανού είναι μία από τις μεγαλύτερες και πιο μυστικοπαθείς βιβλιοθήκες στον πλανήτη. Στην πραγματικότητα, λίγοι έχουν πρόσβαση στα θαύματα που περιέχουν τα θησαυροφυλάκια.
Στο μυστικό και απόρρητο αρχείο του Βατικανού φυλάσσονται αρχεία και προσωπικά έγγραφα από όλες τους Πάπες από τον 8ο αιώνα μέχρι σήμερα.
Μεταξύ αυτών των εγγράφων είναι ένα αντίγραφο της Παπικής βούλας του Πάπα Λέοντα, που αφόρησε τον Λούθηρο, τον οποίο στην συνέχεια έκαψε σε ένδειξη διαμαρτυρίας. Αν και τα αρχεία παρέμεναν απόρρητα για το κοινό στο παρελθόν, ο  Πάπας Λέων ο 13ος παρείχε πρόσβαση σε ειδικούς ερευνητές στα τέλη του 19ου αιώνα.
Άλλο ένα μέρος στη Γη που δεν μπορείτε να έχετε πρόσβαση.

Pine Gap Αυστραλία
Pine-Gap-old-photo

Η περιοχή 51 της Αυστραλίας. Βρίσκεται στην κεντρική Αυστραλία και λειτουργεί από την Αυστραλιανή Κυβέρνηση και την Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών.
Είναι το μόνο μέρος στην Αυστραλία που έχει οριστεί ως ζώνη απαγόρευσης πτήσεων και χρησιμοποιείται ως σταθμός παρακολούθησης.
Ο Έντουαρντ Σνόουντεν την είχε κατονομάσει ως μια από τις βασικές εγκαταστάσεις παρακολούθησης των ΗΠΑ.

Σπήλαιο Lascaux, Γαλλία
lascauxmain

Οι σπηλιές Lascaux στη Γαλλία περιέχουν αρχαία ζωγραφική που απεικονίζουν ζώα και περίεργα γεωμετρικά σχήματα. Πιστεύεται ότι οι βραχογραφίες είναι πάνω από 17.000 ετών, και δημιουργήθηκαν από τους πρώτους ανθρώπους.
Τα σπήλαια αποτελούν μια ζώνη απαγόρευσης πρόσβασης από το 1963. Οι σπηλιές έκτοτε απειλούνται από μία παράξενη μυκητιασική εισβολή που απειλεί την ακεραιότητα της ζωγραφικής.

Η μυστική Εκκλησία των Μορμόνων
orig_Vaultentrance

Το Mormon Vault, γνωστό και ως Granite Mountain Records Vault, είναι χτισμένο σε βάθος 200 μέτρων μέσα στο εσωτερικό ενός τεράστιου βράχου στο φαράγγι Little Cottonwood της Γιούτα.
Παρά το γεγονός ότι περιβάλλεται από τόνους γρανίτη, το θησαυροφυλάκιο είναι κατασκευασμένο κατά τέτοιον τρόπο ώστε να αντέχει ακόμα και σε πυρηνική έκρηξη, με τις θεόρατες χαλύβδινες πόρτες να ασφαλίζουν ακόμα περισσότερο κάτω από συνθήκες πίεσης.
Τι είδους όμως απορρήτων μπορεί να διαφυλάσσει με τέτοια ερμητικότητα μια θρησκευτική ομάδα; Επισήμως, εκκλησιαστικά ντοκουμέντα και γενεαλογικά μητρώα, αν και ένα σπήλαιο που αντέχει ακόμα και πυρηνική απειλή δεν μπορεί να έχει φτιαχτεί για να φιλοξενεί μόνο «χαρτούρα»…

Δωμάτιο 39 Βόρεια Κορέα
northkorea

Το δωμάτιο 39 βρίσκεται στη Βόρεια Κορέα, επίσης αναφέρεται και ως Γραφείο 39.
Η Βόρεια Κορέα δεν θεωρείται από τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς. Σύμφωνα με άρθρο του Business Insider, υπάρχει ένα μυστικό γραφείο στο εσωτερικό της χώρας, που ούτε οι ντόπιοι δεν έχουν πρόσβαση.
Το Δωμάτιο 39 δεσμεύεται να διασφαλίσει το ξένο νόμισμα για τους ηγέτες του έθνους. Το γραφείο δημιουργήθηκε από τον Κιμ Γιονγκ Ιλ στη δεκαετία του 1970, και πιστεύεται ότι είναι ένα κέντρο που χαρακτηρίζεται από παράνομες οικονομικές δραστηριότητες
Πολύ λίγα είναι γνωστά για το τι συμβαίνει μέσα στις περιμέτρους του.

Mezhgorye, Ρωσία
Mezhgorye_Republic_of_Bashkortostan

Στη Δημοκρατία της Bashkortosan στη Ρωσία, κοντά στο όρος Yamantau, βρίσκεται η κλειστή στρατιωτική πόλη της Mezhgorye.
Η ιδιότητά του σημαίνει, ότι διοικητικά υπάγεται στην ομοσπονδιακή κυβέρνηση, η οποία έχει την εξουσία να χορηγήσει ή να αρνηθεί την πρόσβαση στους επισκέπτες.
Στο παρελθόν ονομαζόταν Ufa-105 και Beloretsk-16 και εικάζεται, ότι είναι αποθήκες κατά πυρηνικής επίθεσης. Κάποιοι υποψιάζονται, ότι είναι μια αναπτυσσόμενη πυρηνική βάση.

Disney Λέσχη 33
club-33-5.0

Αυτή η λέσχη απευθύνεται μόνο σε λίγους ανθρώπους και ιδρύθηκε από τον Walt Disney. Αρχικά, ο κατάλογος περιείχε διάφορους επισήμους, επενδυτές και σελέμπριτις.
Η τιμή για κάθε μέλος της λέσχης είναι 11.000 δολάρια τον χρόνο. Η λίστα αναμονής για τα μελλοντικά μέλη είναι μεγάλη και χρονοβόρα. Βέβαια, υπάρχει η δυνατότητα να δειπνήσουν για μια μέρα στην λέσχη. Στην λέσχη αυτή ανήκουν και πολλοί σύγχρονοι σελέμπριτις.

Datacenter Google
Google-Data-Center-Storm-Trooper-And-R2D2

Μία θέση υψηλής ασφαλείας που περιέχει τρισεκατομμύρια αρχεία με τα δεδομένα μας.
Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πως διαχειρίζεται η Google όλον αυτόν τον δωρεάν αποθηκευτικό χώρο που παρέχει στους πάνω από 3 δισεκατομμύρια χρήστες της καθημερινά; Καμιά φορά βασιζόμαστε στην Google πιο πολύ από στην ίδια την μνήμη μας.
Οι πληροφορίες που παρέχει η Google υπάρχουν μέσα σε τεράστια κέντρα δεδομένων σε όλον τον κόσμο. Ως παγκόσμιος κολοσσός, οι εργαζόμενοι πρέπει να μάθουν να φυλάνε τα μυστικά οργάνωσης της εταιρίας.  Το 2012, ωστόσο, η Google δημοσίευσε φωτογραφίες από τα κέντρα δεδομένων της για το κοινό.
Δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση, ποτέ.

Περιοχή 51
AREA-51

Η περιοχή 51 είναι γνωστή για μυστικές επιχειρήσεις της Αμερικανικής κυβέρνησης σε σχέση με τους εξωγήινους.
Πριν από μερικά χρόνια, η CIA έδωσε στην δημοσιότητα ένα έγγραφο, που γνωστοποιούσε, ότι η συγκεκριμένη περιοχή στην Νεβάδα χρησιμοποιείται για κυβερνητικά πειράματα και προγράμματα παρακολουθήσεων.

Η περιοχή 51 τραβάει την προσοχή πολλών ανθρώπων και λέγεται, ότι τα έγγραφα αυτά αποτελούν μόνο την κορυφή του παγόβουνου για το μυστικό που κρύβεται στον θρυλικό αυτό χώρο.
Για την Αποκάλυψη, Αναστάσιος Ντίνος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters