Κυριακή 19 Μαρτίου 2017

Το Συμβούλιο της Ανδρομέδας Πήρε την Κατάσταση στα Χέρια του

 
Επιστήμονες της NASA κρυβόμενοι πίσω από ψευδώνυμα αποκαλύπτουν:

ΤΟ 12ΜΕΛΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ (Μ-31) ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ

Δόθηκε προθεσμία 4 ετών στις θετικές παρατάξεις του Μυστικού Διαστημικού Προγράμματος (SSP) να ξεκαθαρίσουν την κατάσταση στο ηλιακό σύστημα, η οποία έληξε τώρα, αλλά δεν κατάφεραν να κάνουν τίποτα και ανέλαβε την κατάσταση το 12μελές Συμβούλιο.

Διέταξαν πλήρη αποκλεισμό του ηλιακού συστήματος το οποίο ξεκαθάρισαν πλήρως από τις δυνάμεις της Cabal και των συμμάχων της και – όσον αφορά τις θετικές παρατάξεις του ΜΔΠ – τις διέταξαν να επιστρέψουν στις βάσεις τους στην Γη.

Μόνον οι δύο δορυφορικοί σταθμοί της Δορυφορικής Κυβέρνησης παραμένουν στο διάστημα, καθώς και ο ΔΔΣ.

– Δόθηκε προθεσμία μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2017 στις επίγειες δυνάμεις των θετικών παρατάξεων να ξεκαθαρίσουν όλες τις υπόγειες βάσεις της Cabal και των ερπετοειδών μαζί με τους πάτρωνες τους, με εντολή να μην μείνει ζωντανός ούτε ένας!

– Οι Ρώσοι ήδη κατέχουν την τεχνολογία της τηλεμεταφοράς και είναι ικανοί να αποστείλουν ακαριαία στρατεύματα οπουδήποτε στον πλανήτη και στο ηλιακό σύστημα..

(Σημ. Το 12μελές συμβούλιο της Μεγάλης Ανδρομέδας εδρεύει στον δορυφόρο του Διός Γανυμήδη)

Δείτε περισσότερα εδώ:




Nicos Kastanias

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters