Κυριακή 5 Μαρτίου 2017

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – ΣΟΚ! Δεκάδες Τούρκοι «πραξικοπηματίες» στην Ελλάδα! Συναγερμός στις Ελληνικές Αρχές – Έχουν έρθει μέχρι και… στρατηγοί!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – ΣΟΚ! Δεκάδες Τούρκοι «πραξικοπηματίες» στην Ελλάδα! Συναγερμός στις Ελληνικές Αρχές – Έχουν έρθει μέχρι και… στρατηγοί!
Πονοκεφαλιάζουν ΕΥΠ και ελληνικές αστυνομικές αρχές! Εκτός από τους 8 Τούρκους τούρκους στρατιωτικούς που βρίσκονται στη φυλακή αλλά και τους δύο κομμάντος από την γείτονα χώρα που συνελήφθησαν ζητώντας άσυλο, υπάρχουν και άλλοι που έχουν έρθει στη χώρα μας! Μάλιστα, ορισμένοι έχουν μείνει στην Ελλάδα για λίγο καιρό και εν συνεχεία με άγνωστο τρόπο έχουν πάει στο εξωτερικό!

Όπως αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα «ΤΟ ΒΗΜΑ», στην χώρα μας έχουν έρθει περισσότεροι από 30 τούρκοι στρατιωτικοί (!) που φέρονται να κατηγορούνται από τον Ερντογάν για συμμετοχή τους στο πραξικόπημα του περασμένου Ιουλίου!
Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες της εφημερίδας, στην Ελλάδα έχουν δώσει το «παρών» και ύστερα αναχώρησαν για το εξωτερικό ο επικεφαλής της Διεύθυνσης Πληροφοριών της τουρκικής αστυνομίας, ακόμα και τρεις στρατηγοί ξηράς!
Και δεν είναι τυχαίο πως κλιμάκια της ΕΥΠ έχουν «αποβιβαστεί» στον Έβρο τις τελευταίες εβδομάδες…


 http://newsnea.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters